Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aris
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Bucuresti intersecție cu str. Ferventia II, zona Dumbrăvița, Timișoara

Aris pe hartă Timișoara

str. Bucuresti intersecție cu str. Ferventia II, zona Dumbrăvița, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe152 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit localizat de oraș apropiat

Ansamblul locativ „ARIS Residence” se află localizat la intersecția străzii București cu strada Fervenția II, în zona comunei Dumbrăvița din județul Timiș. În apropiere de imobilele noi se găsește supermarketul Profi, este Mega Image, hipermarketul Auchan, sunt magazinele Selgros, Decathlon, HORNBACH și se află complexele sportive „Arena Constructim” și „Player Sport”. În proximitatea locuințelor noi funcționează bănci, nu departe este Oficiul Poșta Româna, sunt restaurante, localuri de relaxare și se află Pădurea Verde. De la casele noi este acces facil către mijloacele de transport în comun și până în centrul Timișoarei – până în Piața Victoriei sunt de parcurs 8,8 km. Distanța până la Gară este de 9,8 km și sunt 20 km până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”.

Avantajele proiectului imobiliar

Proiectul locativ „ARIS Residence” este conceput cu case confortabile de tip - Duplex, ce au aspecte moderne și dispun de un regim de înălțime cu câte un Parter și plus 1 Etaj. Casele au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu sâmburi (stâlpișori), grinzi și pereți portanți și sunt bazate pe fundații continue din beton armat de înaltă calitate. Din cărămidă eficientă termic și fonic Wienerberger sunt zidiți toți pereții, cu grosimea de 30 cm sunt închiderile exterioare, de 25 cm sunt pereții interiori și 11,5 cm pentru compartimentări. Toate pardoselile și elevația sunt termoizolate cu polistiren plus între beton și cărămidă sunt aplicate hidroizolații. Învelitorile caselor sunt realizate din material lemnos și imobilele sunt acoperite cu țiglă de beton, iar din tablă colorată sunt realizate toate burlanele și jgheaburile. Sistemul de izolare termică aplicat pe fațadele caselor este format din polistiren de 10 cm și pe partea exterioară fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă colorată de granulație de culori perfect combinate, astfel casele au aspecte elegante și sunt foarte atractive. Tâmplăria exterioară este formată din profil PVC cu 7 camere termice și cu geam tripan Climaguard Solar cu acoperire low-e și ferestrele dispun de toate pervazurile (interioare și exterioare) instalate.

Curtea complexului locativ „ARIS” este închisă și dispune de servicii de curățenie plus administrare imobil. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane în curtea proprie a caselor și căile de acces, inclusiv și strada din complex sunt asfaltate și sunt nocturn iluminate.

Finisajele interioare ale caselor

În total în incinta complexului rezidențial sunt concepute 8 unități locative structurate în 4 Duplex-uri. Casele au scheme perfect proiectate și dispun de suprafața - 152,46 mp plus facilită de balcoane cu balustrade. Locuințele se vând absolut finisate cu toate tavanele și cu toți pereții tencuiți mecanizat, gletuiți și cu vopsea lavabilă albă vopsiți. Parchetul, gresia și faianța placată sunt alese de calitate superioară și în case sunt instalate toate ușile interioare, iar ușile de la intrare dispun de un grad superior de izolație termică și fonică și au o structură din metal cu fețe din lemn și cu polistiren pentru izolare. În camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare de import din Polonia și baterii din Germania. Casele dispun de balustrade instalate la casa scării, ce este complet finisată. Toate instalațiile (termice cu distribuitoare, electrice din cupru și sanitare) sunt complet realizate și sunt ascunse în pereți și sapa pardoselilor. Sistemul termic este autonom prevăzut cu câte o centrală termică în condensații proprie. Locuințele au internet, cablu pentru TV și telefonie și sunt racordate la sistemele de asigurare cu curent electric, gaz, apă și au branșament la sistemul de canalizare.

Pentru achizitoare sunt acceptate creditele bancare, programul guvernamental Prima Casă și cumpărătorii beneficiază de suport și consultanțe din partea managerilor de vânzare ai Dezvoltatorului.

Sunteți invitați să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a Dezvoltatorului, unde găsiți afișate mul mai multe informații și toate detaliile de construcție și amenajare a caselor noi din complexul rezidențial „ARIS”.

Acest proiect mai este numit și Aris Residence.

Unde se află Aris?

str. Bucuresti intersecție cu str. Ferventia II, zona Dumbrăvița, Timișoara.

Termen de finalizare Aris?

duplex C1, duplex C2, duplex C3, duplex C4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aris în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aris din Timișoara?

Dezvoltătorul Aris este – Vreau Casa Noua.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC