Previzualizare foto – fotografie originală aici

Q Apartments
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 700 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Ion Ionescu de la Brad, 3, zona Lipovei, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Ion Ionescu de la Brad, 3, zona Lipovei, Timișoara (Bloc 9)
8 etaje
Necunoscut
Finalizare in 2 tr. 2022
Faza 2
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Ion Ionescu de la Brad, 3, zona Lipovei, Timișoara (Bloc 6)
8 etaje
Aşteptăm startul vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Q Apartments

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 16 martie 2023
2 camere46.62–59.83 m2de la ‍1 688 € +TVA / m2de la ‍79 000 € +TVA
3 camerede la 71.12 m2de la ‍1 701 € +TVA / m2de la ‍121 000 € +TVA

Q Apartments pe hartă Timișoara

str. Ion Ionescu de la Brad, 3, zona Lipovei, Timișoara

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr clădiri3
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Total suprafata teren6200
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere studio, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe41–180 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Detaliile zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Q Apartments” se află localizat în vecinătatea Pădurii Verde și locuințele noi sunt dezvoltate pe strada Ion Ionescu de la Brad, la numărul 3, în zona Lipovei din orașul Timișoara. În apropierea complexului rezidențial se află Grădina Zoologică, este Ștrand-ul UMT, Baza Sportivă „Ripensia” și funcționează diverse cafenele și pizzerii. La doar 350 – 600 de metri se află supermarketurile LIDL și Profi City, este oficiu poștal, sunt sucursale bancare și la doar 200 de metri funcționează Școala Gimnazială Nr. 7 „Sfânta Maria” și este de parcurs doar un kilometri până la Școala Montessori. Pe o rază de până la 2 km față de complexul locativ se află Spitalul Premiere, este Piața Verde și centrul comercial Iulius Mall. Stațiile mijloacelor de transport în comun se află la o mică distanță față de complexul rezidențial „Q Apartments” și de la apartamente sunt de parcurs circa 4-5 km până în Piața Victoriei din Timișoara și aproximativ 5-6 km până la Gara de Nord, iar până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” se parcurge o distanță de 11,1 – 11,2 km de la locuințele noi.

Informații utile despre dezvoltarea proiectului imobiliar

Complexul locativ „Q Apartments” este compus din 7 blocuri de apartamente și în prima fază de dezvoltare a proiectului rezidențial sunt construite trei imobile de un regim de înălțime cu Parter și câte 5 etaje, fiecare. Clădirile locative dispun de certificate de clasă energetică „A” și sunt responsabil construite pe cadre de beton armat cu închideri din materiale eficiente termic și fonic și au instalate ferestre calitative și termoizolante. Toate blocurile locative sunt echipate cu ascensoare electrice, acestea sunt foarte sigure, confortabile și funcționează liniștit. În curtea complexului sunt amenajate spații de joacă pentru copii și în incinta ansamblului locativ „Q Apartments” este asigurată o viață confortabilă și liniștită, unde copiii se pot juca în siguranță și unde accesul este controlat și este instalat sistem cu interfon. Există locuri de parcare atât în subteran organizat cât și sunt amenajate și parcări supraterane. Căile de acces către complexul locativ sunt amenajate, asfaltate și sunt nocturn iluminate.

Descrierea apartamentelor

Toate apartamentele complexului rezidențial „Q Apartments” sunt inteligent compartimentate, au spații funcțional proiectate și sunt oferite în mai multe tipuri de planimetrii. Disponibile în vânzare sunt oferite locuințe cochete cu o cameră de tip Studio și apartamente spațioase cu 2 și 3 camere decomandate, iar la etajele superioare sunt prezentate unități locative de lux cu suprafețele de la 62 mp până la 84 mp de tip - Penthouse. Suprafața apartamentelor cu o cameră variază între 41 mp – 45 mp, locuințele cu 2 camere au mărimea cuprinsă între 50 mp și 60 mp, iar apartamentele cu 3 camere sunt proiectate cu suprafețele de la 62 mp și până la 78 mp. Absolut toate proprietățile locative beneficiază de balcoane/terase, ce sunt complet finisate, placate cu gresie și la care sunt instalate balustrade. Beneficiarii primesc cheile de la apartamente complet finisate și la toate utilitățile generale racordate inclusiv și cu toate instalațiile inginerești realizate. În interiorul locuințelor toți pereții sunt tencuiți și cu vopsea lavabilă vopsiți, pardoselile sunt placate cu parchet, iar în camerele de baie pereții sunt placați cu plăci ceramice de faianță și pardoselile sunt finisate cu gresie, sunt toate ușile interioare (celulare) instalate și la intrare în apartamente sunt montate uși de acces din metal. Sistemul de încălzire are instalații termice montate în pardoseală și în apartamente sunt prevăzute cu centrale termice proprii și plus fiecare are dotate aparate de aer condiționat.

Pentru mau multe detalii despre locuințe, disponibilitate și pentru a contacta direct cu Dezvoltatorul proiectului, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Q Apartments”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Q Apartments?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Complexul Q Apartments.

Unde se afla Q Apartments?

str. Ion Ionescu de la Brad, 3, zona Lipovei, Timișoara.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Q Apartments în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Q Apartments?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 700 € +TVA.

Termen de finalizare Q Apartments?

  • Bloc 9, Bloc 8, Bloc 7 – Finalizare in 2 tr. 2022
  • Bloc 6, Bloc 5, Bloc 4, Bloc 3, Bloc 1, Bloc 2 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC