Previzualizare foto – fotografie originală aici

Azul Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Petre Țuțea, Dumbrăvița

Mai detaliat despre blocul

bd. Petre Țuțea, Dumbrăvița (Azul Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Azul Residence pe hartă Timișoara

bd. Petre Țuțea, Dumbrăvița

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie și încălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente14
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe49.59–67.58 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ecologică și liniștită

Ansamblul rezidențial „Azul Residence” este localizat într-o zonă foarte liniștită și nepoluată din comuna Dumbrăvița, județul Timiș. Complexul locativ se află amplasat la intersecție între Bulevardul Petre Țuțea cu Bulevardul Ion Creangă și beneficiază de stații cu mijloace de transport în comun din apropiere. Nu departe de casa locativă se găsesc magazinele și hipermarket-urile: Kaufland, LIDL, Selgros și Hornbach.

Distanța de la bloc până la pădure este de aproape 3,1 km, iar până la Primărie și până la cafenele, pizzerii, sală de sport și sucursale bancare se poate de ajuns în numărate minute cu mașina (4-5 minute). Până la Școala Generală din Dumbrăvița și până la Grădinița „Schooby Kindergarten” sunt doar 2,6 km. Zona de amplasare a blocului rezidențial dispune de străzi asfaltate/pietruite și toate beneficiază de iluminat stradal.

Informații generale despre complex și structură

Ansamblul rezidențial „Azul Residence” este prezentat cu o clădire locativă construită cu o mică înălțime de Parter și Două Etaje, ce are un aspet modern și este finisată în culori luminoase și bine combinate.

Clădirea de apartamente este construită cu toate închiderile din cărămidă Porotherm Wienerberger și cu plăci armate din beton. Casa locativă are un nivel înalt de eficiență energetică, deoarece grosimea pereților este de 25 cm Robust. Plus toți pereții exteriori ai imobilului sunt placați cu sistem de izolare termică cu grosimea de 100 mm, ce este efectuat din plăci de polistiren expandat de densitatea EPS 80. Ferestrele locuințelor sunt cu tâmplărie din PVC și cu geam termopan de la firma Salamander Blue Evolution de culoare maro.

Blocul rezidențial este proiectat cu o scară specială pentru persoane handicap. În curtea ansamblului locativ pentru relaxarea rezidenților și oaspeților acestora este amenajată o zonă cu loc special pentru barbeque. În complexul rezidențial pentru securitatea locatarilor funcționează sistemul de interfonie. Fiecare cumpărător a unui apartament din complexul locativ „Azul Residence” profită de câte două locuri de parcare (prețul cărora este deja inclus în costul apartamentului).

Despre unitățile locative și dotările acestora

Ansamblul locativ „Azul Residence” oferă în vânzare un număr de 14 apartamente, care sunt proiectate cu schițe cu 2 camere, și dispun de suprafețe generoase cu mărimea de la 49,59 mp și până la 59,96 mp. Unitățile locative beneficiază de terase confortabile și în fiecare locuință este prevăzut câte un wc de serviciu.

Finisajele interioare sunt calitative și sunt alese cu gust bun. Parchetul laminat de import este placat pe pardoselile din dormitoare și living-uri. Gresia și faianța utilizată pentru placajele din blocurile sanitare și din bucătării este de firma TEMPINI. În interior pereții din apartamente sunt prelucrați, gletuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă. Băile din apartamente sunt complet finisate, echipate, au montate toate instalațiile sanitare și au dotate toate obiectele sanitare. Fiecare unitate locativă se încălzește individual și are instalată câte o centrală termică, iar sistemul de încălzire este condus prin pardoseală.

Toate apartamentele se predau cumpărătorilor cu câte o ușă metalică cu sistem de antiefracție, ce este instalată la intrare. Și toate ușile din camere la fel sunt dotate și instalate, acestea sunt efectuate din lemn. Toate locuințele sunt racordate la sistemul de amenajare cu apă și la sistemul de canalizare, de asemenea au branșament la gaze și la curent electric. Consumul pentru fiecare utilitate locativă este controlat prin contoarele de gaze, curent și apometre individuale, ce sunt instalate în fiecare locuință. Locatarii beneficiază de CATV, telefon și internet (fibră optică).

Compania „NewGen Real Estate” este Dezvoltatorul ansamblului locativ „Azul Residence” și construiește imobile cu o deosebită atenție la cele mai înalte standarde de calitate, unde este bine gândit fiecare detaliu și care pune la dispoziția cumpărătorilor doar variante moderne de locuințe confortabile. Pentru a lua cunoștință mai apropiată cu apartamentele complexului rezidențial „Azul Residence”, pentru a afla mai multe detalii despre construcție și a vedea mai multe poze și amănunte, sunteți invitați să vizitați pagina web a Dezvoltatorului, unde găsiți și contactele directe pentru achiziționare de la Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Azul Residence Dumbrăvița.

Unde se află Azul Residence?

bd. Petre Țuțea, Dumbrăvița.

Termen de finalizare Azul Residence?

Azul Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Azul Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Azul Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Azul Residence este – New Gen Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC