Previzualizare foto – fotografie originală aici

Eliza 1
în Timișoara

Apartamente
de la ‍89 184 €
Prețul / m2
de la ‍1 392 €
pe ‍82 €
Dezvoltător
Adresă
str. Grigore Alexandrescu, 111, Timisoara

Mai detaliat despre blocul

str. Grigore Alexandrescu, 111, Timisoara
3 etaje
În desfășurare
tr. 3 2021
Finalizare în 2024 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Eliza 1

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 25 ianuarie 2024
1 camere
64.08 m2
de la ‍1 392 € / m2de la ‍89 184 €
2 camere
66.55–67.94 m2
de la ‍1 445 € / m2de la ‍96 133 €

Eliza 1 pe hartă Timișoara

str. Grigore Alexandrescu, 111, Timisoara

Plata în rate la Eliza 1

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Eliza 1

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăsamburi de beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiradiatoare, spații verzi, terase comune
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportaccesul facil la transportul in comun
🟧 Număr apartamente41
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare asigurat fiecarui apartament, fara a fi nevoie de a parca departe de imobil
🟧 Regim inalțime3 etaje
🟧 Securitatesistem de supraveghere video pentru exteriorul cladirii
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 1,5‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

O nouă comunitate locativă – proiectul rezidențial „Eliza 1” apare dezvoltată pe piața imobiliarelor noi din Timișoara, unde sunt oferite în vânzare apartamente calitativ construite.

Facilitățile blocului

 • Localizare într-o zonă liniștită și totodată în vecinătatea multor puncte de interes.
 • Apartamentele beneficiază de terase și balcoane cu balustrade.
 • Locurile de parcare sunt organizate lângă imobil, cu un număr suficient pentru fiecare apartament.
 • Sistem de supraveghere video (pe partea exterioară a clădirii).
 • Administrare imobil.
 • Servicii de curățenie.

Locație

Ansamblul de locuințe „Eliza 1” se găsește localizat pe strada Grigore Alexandrescu în orașul Timișoara. Pe site-ul Korter.ro este afișată amplasarea imobilului pe hartă.

Punctele cheie și distanțe

 • De la complexul locativ este de parcurs cu mașina o distanță de aproximativ 5 km până în centrul orașului Timișoara.
 • Este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun, nu departe de casă circulă autobuzul cu linia Nr. 13.
 • Gara Timișoara Nord se află la circa 4 km.
 • Până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” sunt de parcurs nu mai mult de 19 km.
 • Pe o rază de până la un kilometru se află Piața Legume-Fructe, Piața Mehala, supermarketul Profi, este brutăria Amra și Piața de Gros.
 • În apropiere de blocul locativ se află restaurantele: Veromen, Hot Grill Agil, Ceaune și Ciolane și este Pizzeria Giovanna.
 • Pe o rază de până la 2,4 km se află Grădinița Kindewelt Kindergarten și este Școala Gimnazială Nr. 24.

Amplasarea imobilului are o mare importanță pentru confortul vieții noastre, însă în mare parte anume de amplasare depinde și prețul locuinței. Pe harta noastră de imobile noi de pe Korter.ro am selectat și alte locuințe accesibile în vânzare de la dezvoltatori din această zonă, vă invităm să le vedeți, să le studiați și să le comparați pentru a face corect o alegere bună.

Prezentare generală a complexului imobiliar

Complexul rezidențial „Eliza 1” reprezintă o clădire modernă, realizată cu trei etaje pe fundații continue din beton cu grinzi, stâlpi și samburi din beton armat și pereți portanți, iar suprastructura este realizată din cărămidă. Fundația casei de apartamente este izolată termic cu polistiren expandat și există aplicate hidroizolații între beton și cărămidă. Absolut toți pereții, exteriori și interiori sunt zidiți din cărămidă Wienerberger Porotherm cu grosimea de 30 și 25 cm, respectiv 11,5 cm. Acoperișul clădirii este format din material lemnos cu învelitoare din țiglă de beton, iar jgheaburile și burlanele sunt montate și sunt din tablă colorată. Pe pagina noastră Korter.ro există prezentate mai multe poze ale proiectului locativ. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ este cu profil PVC cu 7 camere termice și cu trei foi de geam termopan (sticlă Climaguard Solar 4 cu acoperire low-e), de asemenea instalate sunt atât pervazurile exterioare cât și interioare. Casa scării din blocul locativ este finisată și inclusiv balustrada este instalată. La parterul blocului rezidențial este prevăzut un supermarket și există sistem de supraveghere video pe partea exterioară a clădirii de apartamente. Plantate sunt spații verzi în curtea complexului locativ și locurile de parcare sunt organizate lângă bloc. Strada interioară și căile de acces către complexul de locuințe sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Detalii de finisare ale locuințelor

În blocul rezidențial „Eliza 1” sunt 41 de unități locative atent proiectate cu scheme inteligente cu 1,5 camere și cu 3 camere. Pentru a studia schemele locuințelor, vă invităm pe pagina noastră Korter.ro unde la fel sunt prezentate și prețurile imobilelor. Se vând apartamentele cu toți pereții interiori prelucrați cu tencuială mecanizată pe bază de ciment apoi sunt acoperiți cu glet și sunt finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă (sau la cerere de oricare altă culoare). Tavanele sunt tencuite sau pot fi placate cu plăci din gips-carton. În toate încăperile este turnată mecanizat sapa elicopterizată și pardoselile sunt finisate cu parchet și gresie. În camerele de baie pereții sunt placați cu faianță. Toate ușile interioare și exterioare sunt instalate. Instalațiile electrice sunt realizate din conductori de cupru, ce sunt ascunși în tuburi flexibili din pvc, toate prizele, întrerupătoare și inclusiv tabloul electric sunt instalate. Toate instalațiile termice, electrice și sanitare sunt montate în pereți și sape. Sistemul de încălzire conține calorifere și câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament. Dotate sunt toate instalațiile sanitare cu conducte, țevi și distribuitoare, inclusiv și obiectele sanitare (vana, vasul wc (suspendat) cu rezervor încastrat. Locuințele dispun de cablu TV, fir de telefon și au conexiune la internet. În exploatare apartamentele se predau cu racordare la sistemul de asigurare cu curent electric, au branșament la apă și canalizare, precum și la sistemul de alimentare cu gaze naturale.

Alte detalii despre locuințele complexului „Eliza 1” sunt descrise pe pagina Dezvoltatorului, accesul către care este oferit direct de pe site-ul nostru Korter.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Eliza 1?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Eliza 1 Timisoara, imobil Eliza 1.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Eliza 1 din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Eliza 1?

M² în acest complex costă de la ‍1 392 €.

Cum să cumpăr un apartament în Eliza 1 în Timișoara?

Modalități de plata în Eliza 1: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Eliza 1?

– Finalizare în 2024 tr. 1 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC