Previzualizare foto – fotografie originală aici

Schumann-Schubert
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Schumann, Dumbrăvița, Timiș

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
Dumbrăvița, Timiș (Casă Duplex 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Schumann-Schubert pe hartă Timișoara

str. Schumann, Dumbrăvița, Timiș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăPlăci beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 FacilităţiInterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie și încălzire în pardoseală
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente5 duplexuri
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilCasă Duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe155–166 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație liniștită cu vecini buni

În comuna Dumbrăvița din județul Timiș, pe strada Schumann se află localizat complexul rezidențial „Schumann-Schubert”. Zona de localizare a ansamblului locativ este foarte liniștită și în apropiere de complex se află pădure și funcționează un complex sportiv și este un club sportiv pentru copii. Nu departe de case sunt următoarele puncte comerciale: market-ul Lidl, hipermarket-urile Kaufland și Auchan, Selgros, magazinele Decathlon, Dedeman, Hornbach și este un magazin de mobilă. La 4 km de la complex se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Primăria Dumbrăvița este la doar 2,5 km – unde ajungem în 5 minute de la complex (cu mașina).

Complex deosebit și descrierea ansamblului locativ

Întreg complexul rezidențial „Schumann-Schubert” are un aspect foarte modern și se compune din cinci case de tip „Duplex”. Casele sunt construite din cărămidă Porotherm Wienerberger și plăci din beton armat, cu grosimea pereților de 25 cm Robust și cu izolare termică exterioară din polistiren cu densitatea de EPS 80 și cu grosimea de 10 cm. Acoperișul caselor este efectuat din țiglă. Ferestrele instalate la case sunt pentacamerale cu profil PVC și geamuri de tip termopane de la Blue Salamander. Fiecare proprietate locativă facilită de câte o terasă spațioasă, unde se va petrece timpul liber lângă familie și cei dragi, de asemenea toate locuințele profită de câte un teren propriu cu grădină și jardiniere amenajate.

În fața fiecărei proprietăți locative sunt prevăzute câte două locuri de parcare supraterane, amenajate cu beton amprentat. Accesul în fiecare casă este ferit de la stradă. Și toate unitățile locative sunt dotate cu interfon.

Case foarte moderne cu finisaje de calitate

Casele complexului rezidențial „Schumann-Schubert” sunt construite cu suprafața ce variază între 155 mp și 166 mp și dispun de câte 4 blocuri sanitare fiecare.

Planimetriile caselor sunt gândite cu utilizarea la maxim de eficientă a spațiilor. Acestea sunt optim compartimentate, dar și cu posibilitatea de a efectua recompartimentarea locuințelor conform propriilor gusturi ale locatarilor (fără de a face modificări a circuitului). La parterul caselor se află proiectat vestibulul, living-ul cu loc de luat masa, bucătăria, holul, un bloc sanitar, spațiul de depozitare și ieșirea la terasă. La etaj se poziționează trei dormitoare, două băi și holul care le leagă. Dormitorul matrimonial se află la mansardă și are ieșire la terasă, are baie și dressing. Bucătăriile din case sunt proiectate închise sau la alegerea cumpărătorului acestea pot fi și de tip „deschise” legate de camera de zi. Livingurile și sufrageriile sunt gândite spațioase și foarte primitoare și luminoase. O idee bună este spațiul de depozitare ce se află amplasat sub scară, acesta destul de spațios și încăpător.

În fiecare locuință este instalată câte o centrală termică și sistemul de încălzire se efectuează prin pardoseală. Gresia și faianța placată în băi și bucătării este de la Tempini. Obiectele sanitare sunt instalate în toate blocurile sanitare. Ușa de acces de la case este metalică cu sistem de antiefracție. Toate utilitățile generale sunt racordate la locuințe și casele dispun de apă, canal, este curent electric, sunt gazificate, este CATV, telefon și este acces la internet prin fibră optică. Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Schumann-Schubert” este compania „NewGen Real Estate”.

Pe site-ul web al Dezvoltatorului se găsesc afișate informații complete despre casele complexului rezidențial „Schumann-Schubert”, despre metodele de plată acceptate și sunt afișate datele de contact pentru a cumpăra o casă ideală direct de la Dezvoltator, vă rugăm să vizitați site-ul companiei „NewGen Real Estate”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Schumann-Schubert Timiș.

Unde se află Schumann-Schubert?

str. Schumann, Dumbrăvița, Timiș.

Termen de finalizare Schumann-Schubert?

Casă Duplex 1, Casă Duplex 2, Casă Duplex 3, Casă Duplex 4, Casă Duplex 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Schumann-Schubert în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Schumann-Schubert din Timișoara?

Dezvoltătorul Schumann-Schubert este – New Gen Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC