Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Rodia Residence
în Timișoara

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Aviației, zona Giroc, Timișoara

Schițe și prețuri în Rodia Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 55.59 m2totul e vândut

Rodia Residence pe hartă Timișoara

bd. Aviației, zona Giroc, Timișoara

Etape dezvoltare

Rodia Residence
Sophie 6, Sophie 7, Sophie 8, Sophie 9
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente107
Număr clădiri4
Parcare156 locuri de parcare suptraterană
Regim inalțimeP+2E+M
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisă sistem de supraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere
Suprafața apartamente49–60 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „Rodia Residence” este dezvoltat într-o zonă liniștită și se află localizat pe bulevardul Aviației în comuna Giroc din județul Timiș. În vecinătatea locuințelor funcționează un club sportiv și nu departe este supermarketul Lidl și sunt circa 4 km până la centrul comercial „Shopping City Timișoara”. De la locuințele noi dezvoltate este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun cu rude de autobuz și până în Piața Victoriei din Timișoara sunt de parcurs 5,5 km, până la Gara din Timișoara sunt circa 6–7 km, iar Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se află la 15,7 km față de complexul rezidențial „Rodia”.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Rodia Residence” se compune din patru corpuri de imobil cu un regim de înălțime egal, fiecare cu un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă. Structura constructivă a clădirilor de apartamente este realizată pe fundații continue și stâlpi din beton armat, iar toate închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă cu grosimea de 30 cm și pentru un confort termic și fonic sporit toți pereții interiori perimetrali ai apartamentelor și toate compartimentările la fel sunt realizate din cărămidă Wienerberger și au grosimea de 25 cm și 11,5 cm, respectiv. Pentru izolarea termică exterioară a imobilelor este folosit polistirenul expandat cu grosimea de 100 mm și toate fațadele blocurilor rezidențiale sunt finisate cu tencuială decorativă granulată de 1,5 – 2 mm. Ușile exterioare ale imobilelor și tâmplăria ferestrelor sunt cu profil PVC și au 7 camere termice și trei foi de sticlă termopan plus toate pervazurile interioare și exterioare sunt instalate. Blocurile rezidențiale au instalate ascensoare și în complex sunt oferite servicii de administrare imobil și servicii de curățenie. Exteriorul clădirilor și teritoriul adiacent corpurilor de imobil dispun de sistem de supraveghere video. În curtea ansamblului de locuințe este amenajat un spațiu de joacă pentru copii și sunt zone verzi plantate. Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial sunt organizate supraterane și la dispoziția locatarilor sunt disponibile 156 parcări. Căile de acces sunt asfaltate și străzile interioare din complex sunt pietruite.

Apartamente, finisaje, dotări și utilări

Un număr total de 107 apartamente sunt concepute în ansamblul locativ „Rodia Residence”. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate apartamente primitoare cu una și două camere spațioase, ce sunt ergonomic proiectate cu spațiile de la 49 mp până la 60 mp. Proprietățile locative se oferă în folosire complet finisate și utilate cu toate instalațiile inginerești realizate. Tavanele și toți pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială mecanizată pe bază de ciment plus un strat de glet peste care este aplicată vopseaua lavabilă de culoare, albă, dar la dorința și cererea cumpărătorilor culoarea poate fi oferită la alegere. Pardoselile bucătăriilor și camerelor de baie sunt placate cu gresie iar pe pereți este faianță de import din Italia. Cu parchet importat din Austria sunt placate pardoselile holurilor, livingurilor, în dining și dormitoare. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de import Polonia (cu vas wc suspendat și rezervor incastrat, lavoar și cadă), iar din Germania sunt importate bateriile. Ușile interioare instalate sunt din lemn, iar ușile de acces din metal. Întreg sistemul termic este realizat cu toate țevile și cu conducte din cupru și apartamentele sunt echipate cu centrale termice proprii și au calorifere instalate. Sistemul electric este realizat și în locuințele este fir de telefon, cablu TV și internet. Apartamentele sunt asigurate cu apă, racordate la canal, au gaz și curent electric plus apometre și contoare pentru gaz și electricitate.

Cumpărătorii pot achiziționa locuințele noi prin programul Prima Casă, prin creditare imobiliară, creditare ipotecară sau plata din surse proprii.

Vă invităm doar cu un singur click să treceți din site-ul nostru direct pe pagina Dezvoltatorului, unde sunt afișate mai multe informații detaliate despre apartamentele noi din complexul locativ „Rodia Residence” și unde găsiți contactele directe către managerii de vânzări.

Unde se afla Rodia Residence?

bd. Aviației, zona Giroc, Timișoara.

Termen de finalizare Rodia Residence?

Rodia Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Rodia Residence.

Cine este dezvoltatorul Rodia Residence în Timișoara?

Dezvoltator Rodia Residence – Vreau Casa Noua.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC