Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cehov Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Anton Pavlovici Cehov, 66, zona Calea Martirilor, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

str. Anton Pavlovici Cehov, 66, Timișoara (Cehov)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Cehov Residence pe hartă Timișoara

str. Anton Pavlovici Cehov, 66, zona Calea Martirilor, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spatiu depozitare biciclete
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente33
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP + 2E + M
🟧 Securitateacces securizat, supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe60.52–78.48 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Complexul locativ „Cehov Residence” este amplasat în una din cele mai apreciate zone din orașul Timișoara - zona Braytim, pe strada Girocului. Unde este o zonă liniștită pentru a oferi o viață împlinită și fericită. De la blocul locativ este acces la mijloace de transport în comun și nu departe se află market-urile: Lidl, Carrefour, Profi, sunt restaurante, grădinițe, este școală primară și liceu, funcționează bănci și poșta română, se află o sală de sport, sunt terenuri de fotbal și tenis și multe alte puncte de interes pentru o viață absolut completă.

Descrierea ansamblului rezidențial

Blocul locativ din complexul rezidențial „Cehov Residence” dispune de un Parter plus 2 Etaje locative și o Mansardă. Structura constructivă este bazată pe o fundație activă din beton armat pe cadre și cu o zidărie din cărămidă Wienerberger, unde sunt aplicate hidroizolații între beton și cărămidă. Grosimea pereților exteriori este de 30-25 cm iar grosimea pereții interiori este de 11,5 cm. Polistirenul este folosit în calitate de izolator termic pentru pardoseală și elevație. La exterior toți pereții sunt termoizolați cu plăci din polistiren de 10 cm. Învelitoarea caselor este realizată din material lemnos și are acoperiș din țiglă din beton. Ferestrele și ușile exterioare sunt efectuate cu profil PVC cu 7 camere și au geamuri în trei rânduri de sticle. Fațada imobilului este finisată cu un strat de 1,5 - 2 mm de tencuială decorativă de granulație - colorată. La balcoane sunt instalate balustrade. La casa scării la fel sunt instalate balustrade și spațiul comun este complet finisat. În complex este organizat un spațiu închis de parcare-depozitare a bicicletelor. Există organizat câte un loc de parcare auto, garantat pentru fiecare apartament. Curtea complexului și exteriorul clădirii este sub supraveghere video și este interfon. Spre Complex este asfaltat drum de acces. Și curtea este placată cu pavale, este iluminată și are plantate spații cu gazon verde.

Aspectul apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Cehov Residence” dispune de 33 de unități locative, care sunt prezentate de apartamente compartimentate practic cu 2 și cu 3 camere. Locuințele dispun de terase și balcoane spațioase. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 52,14 mp și 66,48 mp, iar apartamentele cu 3 camere dispun de suprafața de la 64,86 mp până la 70,21 mp. Locuințele sunt complet finisate și au astfel de finisaje și dotări: tavanele din case sunt tencuite, pereții din interior sunt prelucrați cu tencuială mecanizată pe bază de ciment și glet și sunt finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă (la cererea cumpărătorilor pereții pot fi vopsiți în orice altă culoare). Pardoselile sunt turnate cu șapă elicopterizată, care egalizează ideal nivelul podelilor pe care se montează parchetul laminat și gresie. Sunt instalate ușile interioare și este placaj cu faianță. Toate instalațiile (termice, electrice și sanitare) sunt instalate în sapă și sunt montate în pereți, există montate toate prizele, întrerupătoarele și prizele pentru TV și internet. Instalațiile sanitare dispun de toate țevile și distribuitoarele necesare precum și sunt dotate și instalate toate obiectele sanitare: cadă, lavoar, rezervor și vas wc - suspendat și plus toate bateriile. Instalațiile termice sunt din conducte din cupru izolat și este dotată pentru fiecare locuință câte o centrală termică plus caloriferele sunt instalate. Locuințele complexului locativ dispun toate utilitățile: de apă de la rețea, curent, electricitate, gaz și canalizare.

Dezvoltatorul Complexului locativ „Cehov Residence” este Compania „Vreau casa noua”, acesta oferă posibilitatea de achiziționare a unui apartament nou în credit și oferă servicii de consultanță pentru obținerea unor credite bancare. Este acceptată achiziționarea imobilelor prin programul „Prima casa”.

Pentru detalii suplimentare și pentru mai multă informație despre apartamentele complexului locativ „Cehov Residence” accesați pagina web a Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Cehov Residence Timișoara.

Unde se află Cehov Residence?

str. Anton Pavlovici Cehov, 66, zona Calea Martirilor, Timișoara.

Termen de finalizare Cehov Residence?

Cehov – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cehov Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cehov Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Cehov Residence este – Vreau Casa Noua.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC