Previzualizare foto – fotografie originală aici

Via Pipera
în Voluntari

Prețul / m2
de la ‍1 471 € +TVA
Adresă
bd. Pipera, 1-VIII F, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre bloc

bd. Pipera, 1-VIII F, Voluntari, Ilfov (Via Pipera)
6 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în trimestrul 1 a anului 2023

Schițe și prețuri în Via Pipera

Prețurile și disponibilitatea actualizate 12 aprilie 2023.
2 camere
62.11–68.04 m2
de la ‍1 471 € +TVA / m2de la ‍91 500 € +TVA
3 camere
90–113.15 m2
de la ‍1 604 € +TVA / m2de la ‍150 000 € +TVA
4 camere
126.55 m2
de la ‍1 659 € +TVA / m2de la ‍210 000 € +TVA

Via Pipera pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 1-VIII F, Voluntari, Ilfov

Ipoteca pentru Via Pipera

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană pe 2 nivele și supraterană
🟧 Regim inalțime2S+P+5Et
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–128 mp

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare perfectă

Complexul rezidențial „Via Pipera” este poziționat în partea de Nord a capitalei și se găsește pe Bulevardul Pipera la numărul 1-VIII litera F, în orașul Voluntari din județul Ilfov. În proximitatea complexului locativ funcționează o mulțime de puncte de interes, sunt centre comerciale, se află cele mai bune școli private din capitală, sunt cluburi sportive, nu departe este Promenada Mall, este acces facil și rapid către Parcul Herăstrău. Sunt stații de autobuz și stații de metrou. Până în centrul capitalei se parcurge o distanță de 11 km, până la Gara de Nord sunt 8 km, până la Aeroportul „Henri Coandă” sunt 14,5 km și 3 km până la Aeroportul „Aurel Valicu”.

Prezentarea generală a proiectului imobiliar

Ansamblul de locuințe „Via Pipera” prezintă o clădire de apartamente proiectată într-un stil arhitectural modern și elegant cu un regim de înălțime realizat cu 2 Subsoluri plus un Parter și 5 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a clădirii se bazează pe o carcasă formată din cadre din beton armat și blocul de apartamente are toți pereții zidiți cu cărămidă Porotherm, cu grosimea de 11 cm pentru pereții interiori și cu 25 cm pentru închiderile exterioare. Toți pereții perimetrali pe partea exterioară dispun de un sistem termic fiabil de 10 cm grosime și fațadele imobilului sunt finisate cu cărămidă aparentă. Tâmplăria exterioară instalată la clădirea locativă este de un grad superior termic, are profil PVC cu 6 termo camere și geam termopan cu acoperire low-e. Toate spațiile interioare de folosire comună sunt finisate cu bun gust cu materiale moderne și finisaje durabile în timp prevăzute pentru trafic intens, la casa scării mâna curentă este din inox și spațiile comune sunt echipate cu sistem de iluminat pe senzori de mișcare. Iar ascensoarele instalate se deosebesc prin nivelul înalt de calitate, siguranță și confort, acestea sunt prezentate de la compania Valcris, funcționează silențios și au capacitatea de transportare a 6 persoane. Accesul în apartamente se face prin sistem cu videointerfon.

Transportul rezidenților poate fi parcat pe locurile exterioare prevăzute sau la parcările subterane structurate pe două nivele.

Dotări și finisaje

Toate apartamentele din complexul rezidențial „Via Pipera” sunt logic proiectate cu scheme funcționale și în vânzare disponibile sunt garsoniere și apartamente cu 2, 3, 4 și 5 camere decomandate, suprafața cărora variază între 62 mp și 170 mp. Suprafața utilă a locuințelor cu 2 camere este de până la 55 mp, apartamentele cu 3 camere au mărimea de până la 120 mp utili, unitățile locative cu 4 camere dispun de maxim 140 mp utili și suprafața locuințelor cu 5 camere ajunge până la 170 mp utili. Apartamentele sunt ergonomic compartimentate, sunt luminoase și au spații mari vitrate plus facilită de terase generoase suprafața cărora ajunge până la 170 mp, iar pentru apartamentele situate la nivelul parterului disponibile sunt grădini personale. Toate apartamentele sunt complet finisate cu dotări de ultimă generație și finisaje moderne și au pereții și tavanele tencuite, gletuite și finisate cu vopsea lavabilă. Plăcile de gresie și faianță placate în bucătării și în camerele de baie sunt importate din Italia de la Marazzi. Iar de producere germană de la firma Egger este parchetul laminat placat pe pardoselile dormitoarelor, livingurilor și holurilor și acesta are grosimea de 8 mm. Ușile de interior instalate în apartament sunt de marca Pinum, iar ușile de acces sunt din metal și dispun de sisteme de antiefracție. În camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare de la Delta Design cu baterii Hansgrohe. Sistemul de încălzire este presupus autonom pentru fiecare apartament cu câte o centrală termică în condensații Vaillant, ce este echipată cu detectori de protecție și împotriva scurgerilor de gaze. Instalațiile sistemelor electrice sunt de la firma Gewiss. Casa locativă se predă în exploatare cu racordare totală la utilități și cu contoare separate pentru fiecare apartament.

Persoanele interesate de achiziționarea unui apartament ideal amplasat și excepțional finisat, sunt așteptate în ospeție cu vizionări. Pentru programări, contacte și alte informații sunteți așteptați să vizitați site-ul complexului locativ „Via Pipera”.

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.

Puneți o întrebare despre Via Pipera

Întrebarea ta
Conectați-vă pentru a introduce numele și adresa de e-mail
Mesaj
Primiți știri despre acest complex rezidențial pe email
Apăsând "Trimiteți", sunteți de acord cu procesarea datelor personale
Numel
Email
Număr de telefon
V-a plăcut Via Pipera?
Adăugați la favorite pentru a nu pierde sau trimiteți link-ul cuiva care vă ajută să alegeți o locuință
De asemenea, acest complex mai este numit ViaPipera.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Via Pipera din Voluntari?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Via Pipera?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 471 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Via Pipera în Voluntari?

Modalități de plata în Via Pipera: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Via Pipera?

Via Pipera – Finalizare în trimestrul 1 a anului 2023.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC