Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ivory Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 276 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
șos. Pipera Tunari, 1, zona Pipera, Ilfov

Schițe și prețuri în Ivory Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 mai
Studiouri46.67–66.87 m2de la ‍1 316 € +TVA / m2de la ‍61 400 € +TVA
2 camere69.46–117.71 m2de la ‍1 276 € +TVA / m2de la ‍88 650 € +TVA
3 camerede la 102.18 m2de la ‍1 286 € +TVA / m2de la ‍131 400 € +TVA

Ivory Residence pe hartă București

șos. Pipera Tunari, 1, zona Pipera, Ilfov

Etape dezvoltare

bloc 1
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat3 trimestrul 2021
bloc 2,3
bloc 2, bloc 3
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022
bloc 4-6
bloc 6
în proiect
sunt locuințe la vânzare
bloc 4-6
bloc 4, bloc 5
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor

Modalități de achiziție a unui apartament în Ivory Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe depozitare
Încălzirecentrala termică marca Immergas, aer condiționat marca Mitsubishi
Lift2 lifturi / scară marca Schindler
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente840
Număr clădiri6
Parcare452 locuri de parcare supraetajate
Regim inalțimeS + P + 7E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri în sistem monolit (pereți turnați din beton armat)
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–117 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Ivory Residence” este dezvoltat în partea de Nord a capitalei, anume în zona Pipera și se află localizat pe Șoseaua Pipera Tunari, la numărul 1 în orașul Voluntari din județul Ilfov. În apropiere de locuințele noi se află supermarketurile Penny, Lidl, Mega Image, este fast food-ul McDonald's, sunt cafenele și restaurante, este sala de fitness „World Class București Planet” și nu departe se află organizații educaționale pentru copii.

În proximitatea blocurilor locative sunt stații de transport public și circulă autobuze și maxi-taxi, până la Stația de Metrou Pipera se ajunge pe jos în 25 de minute și se parcurg circa 2 km. De la complexul locativ „Ivory Residence” este de parcurs o distanță de 9,9 km până la Piața Unirii din capitală, Gara de Nord din București se află la 6,8 km și sunt de parcurs circa 13 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 5,2 km.

Mică prezentare a complexului rezidențial cu detalii constructive

Proiectul locativ „Ivory Residence” dispune de 6 clădiri de apartamente, proiectate cu aspecte moderne și cu egale regimuri de înălțime de Subsol plus Parter și plus 7 Etaje, unde fiecare clădire de apartamente este împărțită în câte două scări locative. Sistemul constructiv al clădirilor rezidențiale este realizat pe cadre din beton armat cu pereții turnați monolit și umplutura închiderilor exterioare și a compartimentărilor interioare din cărămidă termo și fono eficientă și grosimea pereților interiori este de 24 cm. De la firma Veka Softline este aleasă și instalată tâmplăria exterioară, ferestrele au profil PVC de 76 mm cu 5 camere termice plus trei foi de sticlă termopan și feronerie de la Axor. Spațiile interioare comune complet sunt finisate și fiecare scară locativă din blocuri este echipată cu câte un ascensor de ultimă generație, ales de la firma cu renume Schindler și lifturile funcționează nu numai rapid dar și sunt foarte sigure și silențioase. Pentru păstrarea obiectelor de folosire rară rezidenții dispun de spații special poziționate la subsolul imobilelor, unde sunt organizate 840 de boxe de depozitare.

Terenul adiacent corpurilor de imobil și împrejurimile clădirilor sunt înverzite și amenajate. Toate locurile de parcare din incinta complexului locativ „Ivory Residence” sunt organizate supraterane etajate și în total la dispoziția locatarilor sunt oferite 840 de parcări și în complex există organizate și locuri de parcare destinate doar pentru vizitatori.

Apartamente, dotări și echipări

În incinta blocurilor complexului locativ „Ivory Residence” sunt prevăzute în total 840 de unități locative structurate câte 140 de locuințe în fiecare bloc, respectiv câte 70 de apartamente pe fiecare scară. Există proiectate 22 de tipuri de modele de compartimentări și disponibile în vânzare sunt apartamente cu o cameră de tip – Studio și locuințe cu 2 și 3 camere decomandat proiectate, ce dispun de suprafețele de la 46 mp până la 117 mp. Unitățile locative sunt finisate modern cu materiale calitative și dispun de placaje cu plăci de gresie și faianță de la Marazzi, au pe pardoseli parchet de marca Egger cu grosimea de 10 mm și în camerele de baie sunt dotate toate obiectele sanitare de la Roca cu baterii Kludi. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal de la firma Pinum, iar ușile interioare sunt de înaltă calitate la fel alese de la firma Pinum. Este prevăzută câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă, ce este instalată de către Dezvoltator și aceasta este de producere italiană, de marca Immergas, iar sistemul de aer condiționat este realizat în apartamente cu instalații de la Mitsubishi. Toate blocurile rezidențiale sunt racordate la utilitățile publice din zonă și fiecare unitate locativă se va contoriza separat.

Detalii despre achiziționare, contactele managerilor de vânzare, informații detaliate, scheme poze și mai multe amănunte despre locuințe găsiți afișate pe pagina web a complexului locativ „Ivory Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Ivory Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ivory Residence în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Ivory Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1276 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Ivory Residence în București?

Modalități de plata în Ivory Residence: Plata integrală, Credit bancar, Credit ipotecar, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Ivory Residence?

  • bloc 2,3 – finalizare în trimestrul 2, 2022
  • bloc 1 – dat în exploatare
  • bloc 4-6 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC