Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Pipera 1 Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
bd. Pipera, 1, zona Pipera, Ilfov

Schițe și prețuri în Pipera 1 Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 96.42 m2totul e vândut

Pipera 1 Residence pe hartă București

bd. Pipera, 1, zona Pipera, Ilfov

Etape dezvoltare

Pipera 1 Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţipiscină
Încălzirecentrala termica
Liftlifturi marca Kone
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+P+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

Număr camere 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente74–156 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Pipera 1 Residence” este amplasat într-o zonă dezvoltată și se află poziționat pe Bulevardul Pipera, la numărul 1-VIII E, în zona Pipera, județul Ilfov. În apropiere de complexul rezidențial funcționează grădinițe, școli și licee, sunt diverse centre comerciale, magazine și hipermarketuri, se află centre medicale, farmacii, saloane de înfrumusețare și cluburi sportive.

Nu departe de locuințele noi se află stații ale mijloacelor de transport în comun și până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 8,3 km, până la Gara de Nord se ajunge parcurgând 7 km, distanța până la Aeroportul „Henri Coandă” este de 13 km și sunt 4 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Avantaje de construcție și amenajarea complexului

Ansamblul imobiliar „Pipera 1 Residence” prezintă un bloc de apartamente construit cu o arhitectură modernă, la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și cu aplicarea celor mai inovative tehnologii și idei performante de design. Blocul locativ este seismic rezistent și are un regim mediu de înălțime cu un Subsol plus Parter plus 4 Etaje locative și plus etajul 5 este construit Retras. Clădirea de apartamente are o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat și dispune de toți pereții (exteriori și interiori) formați din ziduri din cărămidă termoeficientă. Imobilul are instalate ferestre calitative cu profil PVC în 5 camere termice de la firma Salamander și cu trei foi de sticlă termopană cu acoperire low-e. Casa scării este placată cu granit și toate spațiile comune sunt complet finisate. Ascensoarele instalate sunt moderne și sigure, sunt prezentate de la firma Kone și opresc la fiecare nivel (au șapte stații). Accesul în incinta blocului de apartamente este controlat și se face prin sistem cu interfon.

În curtea complexului de locuințe sunt amenajate spații verzi și este o piscină. Locuirile de parcare sunt oferite atât subterane cât și supraterane. Și în complexul locativ sunt construite adăposturi de apărare civilă.

Cum se predau finisate apartamentele

Proprietățile locative ale proiectului rezidențial „Pipera 1 Residence” sunt gândite cu 20 de modele de planimetrii și dispun de scheme perfecte cu 2, 3 și 4 camere luminoase și primitoare. Locuințele sunt spațioase și sunt proiectate cu suprafețele de la 74 mp și până la 156 mp. Unele din locuințe beneficiază și de grădini private, iar altele au balcoane și terase, ce sunt finisate și dispun de placaje cu gresie și faianță de exterior.

Apartamentele sunt calitativ finisate cu materiale moderne de aspecte atractive și obiectele sanitare ce sunt instalate în camerele de baie sunt moderne, unde cada cu cabina de duș sunt dotate cu rigole în pardosea și au panouri din sticlă securizată, lavoarul instalat este dotat cu baterie, are racorduri flexibile și sifon de scurgere, iar vasul wc este încorporat și aste ales de la firma Ideal Standard sau Roca. Holurile, camerele de zi și dormitoarele dispun de pardoseli placate cu parchet de trafic intens cu grosimea 10 mm și culoarea nucului și a stejarului. Bucătăriile și camerele de baie sunt finisate cu gresie antiderapantă (60 cm x 30 cm) și faianță de dimensiuni mari de 30 cm pe 30 cm, plăcile sunt de producere italiană de la firma Marazzi. Toate ușile interioare instalate în apartamente sunt din furnir cu foaie celulară și sunt prezentate de la firma PINUM, la fel de la această companie sunt alese și ușile de acces ale locuințelor, acestea sunt din metal și au sisteme de antiefracție. Este instalată câte o centrală termică proprie pentru fiecare proprietate locativă ce asigură sistemul de încălzire autonom. La blocul locativ sunt racordate toate utilitățile generale și în fiecare apartament este contor de gaz, curent electric și sunt apometre.

Nu ratați șansa de achiziționare a unui apartamente nou în complexul imobiliar „Pipera 1 Residence” prin rate direct de la Dezvoltator sau cu plata cash sau prin creditare bancară.

Pentru alte detalii despre apartamentele noi, vă invităm să accesați site-ul ansamblului de locuințe „Pipera 1 Residence”.

Unde se afla Pipera 1 Residence?

bd. Pipera, 1, zona Pipera, Ilfov.

Termen de finalizare Pipera 1 Residence?

Pipera 1 Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Pipera 1 Residence.

Cine este dezvoltatorul Pipera 1 Residence în București?

Dezvoltator Pipera 1 Residence – Apartments Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC