Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

My Place Residence
în Voluntari

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 1-7A, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

bd. Pipera, 1-VIII A, zona Voluntari, București (My PlaceResidence)
6 etaje
În desfășurare
tr. 3 2021
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în My Place Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 25 februarie 2024
2 camere
66.3–83.4 m2
preț la cerere
4 camere
112.6 m2
preț la cerere

My Place Residence pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 1-7A, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiLoc de joacă pentru copii, magazine, supermarket, piscină și spa, sală de fitnes
🟧 ÎncălzireSistem se încălzire prin pardoseală conectat la centrală termică a blocului
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente87
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe66–200 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre perfecta localizare a proiectului

Ansamblul locativ „My Place Residence” se află dezvoltat în zona Pipera, pe Bulevardul Pipera, la numărul 1-VIIIA, în zona orașului Voluntari, sectorul 2 din municipiul București. Blocul locativ este localizat la circa 200 de metri față de rondul din Pipera și în proximitate funcționează supermarketurile Penny și LIDL, sunt farmacii și bănci, cafenele, pizzerii și restaurante, precum și nu departe sunt sălile de fitness Fit9 by Alma și World Class București Planet, iar până la centrul comercial Pipera Plaza sunt 950 de metri.

Pe lângă casa de apartamente circulă mijloace de transport în comun și pietonal până la stația de metrou Pipera sunt 2,3 km. De la complexul rezidențial până în centrul capitalei se ajunge parcurgând o distanță de circa 9 km, până la Gara de Nord din București sunt aproximativ 7 km și până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni sunt 12,9 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se află la o distanță de 4,7 km față de locuințele noi.

Caracteristica generală a complexului locativ

Ansamblul imobiliar „My Place Residence” este prezentat cu un bloc de locuințe de un regim mic de înălțime, cu un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje și imobilul este împărțit în 2 scări locative. Structura constructivă a blocului rezidențial este realizată pe cadre din beton armat cu pereți din blocuri termo eficiente. Ferestrele instalate la blocul locativ asigură locuințelor un grad înalt de izolare termică și fonică și sunt alese cu profil PVC și sticle termopane, ce sunt acoperite cu peliculă LOW-e spre partea interioară. La casa scării instalate sunt lifturi performante de marca Schindler, care funcționează silențios și dispun de un grad înalt de siguranță. Lobby-ul de la intrare în blocul rezidențial este finisat într-un stil de design modern cu materiale durabile și atractive (cu marmură și granit). Locatarii din acest bloc beneficiază de serviciu concierge și în incinta complexului rezidențial funcționează un supermarket, sunt magazine, sunt amenajate locuri de joacă pentru copii, este o sală de fitness, este piscină și salon SPA. Accesul în curte este securizat și accesul în apartamente este controlat prin interfon video. Locurile de parcare sunt organizate în subteran și există parcări supraterane.

Detaliile apartamentelor

Proiectul locativ „My Place Residence” dispune de 87 apartamente, ce sunt eficient compartimentate și au două, trei sau patru camere, dar și la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite și Penthouse-uri luxoase. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețele de la 66 mp și până la 200 mp și absolut toate dispun de balcoane primitoare, iar Penthouse-urile beneficiază de terase spațioase. Locuințele sunt confortabile, spațioase și foarte luminoase datorită spațiilor mari vitrate și oferă o senzație de libertate datorită tavanelor înalte și înălțimea locuințelor de tip Penthouse ating 290 cm. Interioarele unităților locative sunt finisate cu bun gust cu finisaje moderne și calitative. Sunt placaje cu plăci ceramice de import de la firma Marazzi și parchetul multistratificat din lemn masiv este folosit pentru placarea pardoselilor dormitoarelor și livingurilor. Camerele de baie sunt absolut echipate, au instalate toate obiectele sanitare și dotate sunt accesoriile necesare. La intrare în apartamente instalate sunt uși din metal cu sistem de închidere multipunct, iar ușile interioare de la camera de zi și de la dormitoarele matrimoniale sunt din sticlă. Instalațiile sistemului de încălzire montate sunt în pardoseală, iar întreg sistemul termic este realizat cu o centrală termică proprie instalată pentru tot blocul locativ, iar fiecare apartament are instalate termostate. Și ansamblul rezidențial este prevăzut cu încă o centrală termică de rezervă, iar pentru aerul condiționat există instalate trasee frigorifice.

Pentru mai multe detalii și pentru alte informații sau pentru programări și pentru contactele managerilor de vânzări, vă invităm să treceți imediat din site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „My Place Residence”.

Dezvoltator

Raluca si Costel Niculae sunt deja la cel de-al patrulea proiect residential din nordul capitalei, dupa ce au dezvoltat primele 2 proiecte pe zona de mare atractie, pe bulevardul Pipera, langa Porsche Nord si cel de-al treilea desfasurat in 2 faze, langa Pipera Plaza. Cu o experienta de peste 25 de ani pe piata din Romania si in colaborare stransa cu partenerii de afaceri, Bolat Construct cat si biroul de arhitectura Pintilie & Partners Arhitecture & Engineering si Amzei Proiect , My Place a pus deja amprenta unui stil nou prin proiectele sale. Proiectele nu se vor opri aici, vor continua dezvoltarile , ascultand parerile cumparatorilor despre ce au nevoie si construind comunitati frumoase.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut My Place Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și MyPlace Residence.

Unde se află My Place Residence?

bd. Pipera, 1-7A, Voluntari, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în My Place Residence din Voluntari?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 4 camere.

Cât costă m² în My Place Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare My Place Residence?

My PlaceResidence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC