Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Ambiance Residence
în Voluntari

Apartamente
de la ‍125 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 527 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 1-8, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
bd. Pipera, 1-VIII, zona Pipera, Voluntari (Ambiance Residence 2)
8 etaje
În desfășurare
tr. 4 2021
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare
Faza 1
bd. Pipera, 1-VIII, zona Pipera, Voluntari (Ambiance Residence 1)
8 etaje
Indisponibil
tr. 1 2019
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Schițe și prețuri în Ambiance Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 3 ianuarie 2024
2 camere
78.89–104.76 m2
de la ‍1 527 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA
3 camere
98.51–108.9 m2
de la ‍1 552 € +TVA / m2de la ‍157 000 € +TVA

Ambiance Residence pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 1-8, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Plata în rate la Ambiance Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Ambiance Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart Home
🟧 Încălzirecentrala termică marca DuoTec, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamentefaza 1 – 120 de apartamente, faza 2 –141 de apartamente
🟧 Număr clădirifaza 1–2 blocuri, faza 2–2 blocuri
🟧 Parcaredispusa pe 2 niveluri
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatevideointerfon, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz, consum Redus de Energie
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajepremium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe67–127 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat

Ansamblul imobiliar „Ambiance Residence” se află construit într-o zonă cu o infrastructură dezvoltată – zona Pipera și se găsește localizat pe Bulevardul Pipera, la numărul 1–VIII J, în orașul Voluntari din județul Ilfov. În apropierea complexului de locuințe funcționează bănci, sunt magazine, restaurante și cafenele, la 650 de metri este fast food-ul McDonald’s și nu departe se află centrele comerciale „Pipera Plaza” și „Promenada Mall”. În această zonă se găsesc: Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman, Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” și Colegiul Tehnic „Henri Coandă”.

lângă locuințe sunt stații cu mijloace de transport în comun cu linii de autobuze și sunt circa 2 km până la stația de metrou Aurel Vlaicu. De la complexul de locuințe „Ambiance Residence” sunt de parcurs aproximativ 8-9 km până la Piața Unirii din București, iar Gara de Nord din capitală se află la circa 7 km. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 12,9 km față de apartamentele noi și este de parcurs o distanță de circa 3-4 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului rezidențial

Complexul locativ „Ambiance Residence” dispune de două clădiri de apartamente cu aspecte armonioase, moderne și elegante. Blocurile locative sunt prezentate cu aspecte egale și cu regimuri de înălțime cu Parter și 7 Etaje locative. Imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectural modern și la realizarea proiectului rezidențial au fost folosite tehnologii performante și dotări de ultimă generație, astfel că blocurile sunt realizate în conformitate cu toate normele în vigoare la cele mai înalte standarde de calitate și confort. Structura de rezistență a caselor de apartamente este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și interioare zidite din cărămidă termic și fonic eficientă. Ferestrele instalate la blocurile locative dispun de profil PVC de marca Salamander 82 MD Bruckman și au geam termopan tripan float de tip Thermis cu argon și cu acoperire low-e4, iar feroneria este de tip Mako Multi-Matic argintiu. Toate spațiile comune din blocurile locative sunt finisate cu bun gust, imobilele au instalate ascensoare de ultimă generație și accesul în incintă se face prin sistem cu video interfon.

Teritoriul complexului locativ „Ambiance Residence” dispune de un nivel înalt de siguranță și se află sub supraveghere video non stop.

Despre facilitățile inovatoare ale apartamentelor

Ansamblul de locuințe „Ambiance Residence” cuprinde un total de 126 unități locative excepțional proiectate cu scheme funcționale cu 2 - 3 camere spațioase și luminoase. Apartamentele cu două camere sunt proiectate cu suprafețele de la 67 mp și până la 97 mp, iar suprafața locuințelor cu trei camere este cuprinsă între 87 mp - 127 mp.

Toate unitățile locative sunt echipate cu sistem inovativ - Smart Home și apartamentul Dvs poate fi controlat prin aplicație de pe orice dispozitiv și locuințele se vând finisate „la cheie” cu folosirea materialelor durabile și clasă Premium. Parchetul stratificat placat pe pardoselile apartamentelor are grosimea de 10 mm și toate ușile instalate interioare sunt de marca Venere, iar ușile instalate la intrare în apartamente sunt blindate și sunt prezentate de la firma Piacentini. La finisarea pardoselilor din băi și bucătării sunt folosite plăci de gresie porțelanată, rectificată. Locuințele au montate toate instalațiile electrice și dispun de prize și întrerupătoare de la Bticino. În fiecare apartament este instalată câte o centrală termică individuală de marca Viessmann de putere 24 kW cu toate instalațiile termice montate prin pardoseli, astfel economisind spațiu pentru amenajarea locuințelor fără calorifere și fără de pierderi de căldură oferind un randament sporit termic. În exploatare imobilele se predau complet racordate la utilități și separat contorizate.

Echipa managerilor de vânzări ai Dezvoltatorului vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit Dvs apartament, nu ezitați să treceți pe pagina web a complexului locativ „Ambiance Residence” și să vedeți mai multe facilități ale apartamentelor noi din zona Pipera.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Ambiance Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ambiance Residence Pipera.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ambiance Residence din Voluntari?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Ambiance Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 527 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Ambiance Residence în Voluntari?

Modalități de plata în Ambiance Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Ambiance Residence?

Ambiance Residence 1, Ambiance Residence 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC