Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Nord City
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 1C, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

zona Porsche Nord, Pipera (Nord City)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 3
Indisponibil

Nord City pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 1C, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica individuala
🟧 Liftlifturi marca Otis
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente95
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe40.24 – 132.01 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „NORD CITY” se află construit pe Bulevardul Pipera, nr. 1 în partea Nord - Estică a Bucureștiului, în orașul Voluntari, județul Ilfov.

Descrierea zonei de amplasare

Complexul Locativ „NORD CITY” este așezat în zona Pipera, imediat lângă Reprezentanța Porsche București Nord. Această zonă este dezvoltată la maxim cu multe puncte de interes pentru toată familia. Aici funcționează cele mai prestigioase şcoli și licee din capitală: Școala Americană Internațională, Școala Britanică, Școala Germană, Liceul Olga Gutynn şi Liceul Francez. De asemenea funcţionează grădiniţe private şi de Stat. Din punct de vedre comercial în această zonă se află multe Centre Comerciale cu diverse magazine, supermarketuri, fast-food-uri, cafenele, restaurante, farmacii şi bănci: Băneasa Shopping City, Promenada Mall, magazinele IKEA, JYSK, Metro, Decathlon şi Dedeman, marketurile Billa, Mega Image şi Peni Market. În apropiere de casă funcţionează clubul sportiv cu piscină „Planet Swim&Gym”. Şi nu atât de departe de apartamentele Rezidenţei se află Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa și Parcul Herăstrău. Distanţa de la scările locative până la staţiile de transport în comun este de numai 300 de metri. Staţia de Metrou Aurel Vlaicu este la 1,9 km. Iar staţia de metrou Pipera este la 1,8 km, unde se ajunge în maxim 22 de minute pe jos sau în 9 minute cu transport. Distanţa până în centrul Bucureştiului (până la Piaţa Unirii) este de 9,5 km. Gara de Nord de află la 7,5 km şi are acces prin două căi - prin Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor. Aeroportul Internaţional Băneasa se află la doar 4,5 km, iar până la Aeroportul Internaţional Henri Coandă sunt de parcurs 12,8 km.

Caracteristica şi structura Proiectului rezidenţial

Ansamblul Rezidenţial „NORD CITY” este construit într-un stil arhitectural modern şi elegant din сele mai bune materiale de construcţii. Clădirea de apartamente este ridicată cu un regim de înălțime scăzut: cu subsol, parter plus 4 etaje locative şi al 5-lea etaj retras. Închiderile exterioare şi interioare sunt zidite din cărămidă. Din exterior construcţia este izolată termic cu polistiren. Blocul de apartamente dispune de locuri de parcare spaţioase care sunt amplasate la subsolul clădirii. Casa locativă este dotată cu lift de ultima generaţie. Apartamentele de la parter dispun de grădini private şi în incinta Complexului sunt amenajate spaţii verzi cu plante decorative. Apartamentele din Ansamblul Rezidenţial „NORD CITY” sunt spaţioase cu suprafeţe generoase şi au scheme confortabile şi logic gândite. Unităţile locative sunt proiectate şi construite cu 2, 3 şi 4 camere plus terase generoase. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafaţa utilă de la 40,24 mp până la 60,58 mp. Locuinţele cu 3 camere sunt oferite spre vânzare cu suprafaţa utilă de la 75,18 mp până la 81,67 mp. Suprafaţa utilă a apartamentelor cu 4 camere este cuprinsă între 108,39 mp şi 132,01 mp. Tavanele şi pereţii din apartamente sunt tencuiţi şi acoperiţi cu glet, iar pardoselile sunt turnate cu şapă. Locuinţele sunt finisate cu design-uri moderne şi dispun de finisaje de lux de la сele mai renumite branduri. Toate utilităţile sunt conectate la reţelele publice şi locuinţele se predau cumpărătorilor racordate la apă, curent, canal şi gaze. Desigur că locuinţele sunt contorizate separat şi individual pentru fiecare utilitate.

Modalităţi de achitare

Este acceptat programul „Prima Casă”, plata prin orice tip de credit ipotecar sau imobiliar din oferta băncilor comerciale. Dezvoltatorul oferă servicii gratuite de consultanţă şi asistenţă financiară în relații cu băncile.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidenţial „NORD CITY” vă aşteaptă să faceţi o programare pentru o vizită la blocul de apartamente.

Pentru mai multe informaţii despre apartamente, finisaje şi disponibilitatea acestora şi cum se cumpără direct de la Dezvoltator, sunteţi invitat pe site-ul web al Ansamblului Rezidenţial „NORD CITY”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Nord City Voluntari.

Unde se află Nord City?

bd. Pipera, 1C, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Nord City?

Nord City – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Nord City în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Nord City din Voluntari?

Dezvoltătorul Nord City este – Crystal Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC