Previzualizare foto – fotografie originală aici

Valea Lunga Rezidential
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Valea Lungă, 2, zona Gorjului, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. Valea Lungă, 2, zona Gorjului, Sector 6, București (Valea Lunga Rezidential)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizare în 2020 tr. 4
Indisponibil

Valea Lunga Rezidential pe hartă București

str. Valea Lungă, 2, zona Gorjului, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–54 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare excelentă

Ansamblul rezidențial „Valea Lungă Rezidențial” este construit pe strada Valea Lungă, la numărul 2, în zona Gorjului din sectorul 6 în municipiului București. În apropiere de complexul locativ funcționează supermarketurile: Kaufland, Carrefour, Lidl și Mega Image, iar la 550 de metri se află Piața Gorjului. Și în proximitatea blocului de apartamente sunt saloane de înfrumusețare, este clubul sportiv „Cris Gym Fitness”, funcționează sucursale bancare și la doar 950 de metri față de locuințele noi se află Parcul Păcii. Pentru copii în apropiere de casă funcționează o mulțime de organizații educaționale și instituții de învățământ așa ca: Școala Gimnazială „Ion Dumitriu”, Școala Gimnazială Nr. 309, Școala Internațională „King George”, Școala Gimnazială „Regina Maria”, Școala Gimnazială Nr. 142, Grădinița Nr. 195 „Prichindel”, Grădinița „Minime”, Grădinița „Castelul Voinicilor” și centrul de educație și dezvoltare „Căsuța Ștrumfilor”.

Către blocul rezidențial este acces rapid imediat din Bulevardul Iuliu Maniu și locatarii ajung repede și ușor la stațiile cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai. Stația de metrou Gorjului se află la doar 500 de metri față de blocul rezidențial, unde se ajunge pietonal în 7 minute. Și de la complexul locativ „Valea Lungă Rezidențial” până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 8,2 km, până la Gara de Nord sunt 6 km. Aeroportul „Henri Coandă” este la 19 km și Aeroportul „Aurel Vlaicu” la 15,2 km.

Detaliile constructive ale proiectului imobiliar

Complexul imobiliar „Valea Lungă Rezidențial” este realizat cu o clădire de apartamente construită într-un stil arhitectural modern cu design elegant și are un regim de înălțime cu un Parter plus 4 Etaje. Blocul de apartamente este construit în conformitate cu toate legile și normele în vigoare și la construcție sunt folosite doar materiale durabile și calitative și sunt aplicate idei de design inovaționale și locuințele corespund celor mai înalte standarde de confort. Clădirea locativă are o structură constructivă bazată pe cadre, stâlpi și diafragme din beton armat cu pereții exteriori izolați termic cu materiale eficiente termic. Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă de culoare albă și parțial este decorată cu plăci de culoare roșie. Imobilul are instalate ferestre din profil PVC cu sticlă termoizolantă de calitate înaltă. Și la bloc este instalat un ascensor de ultimă generație, ce funcționează silențios și este foarte sigur.

Toate locurile de parcare din incinta complexului de locuințe Valea Lungă Rezidențial” sunt organizate supraterane și căile de acces către apartamentele noi sunt asfaltate și dispun de iluminat public.

Tipuri de apartamente, utilaje, finisaje și echipaje

Proiectul locativ „Valea Lungă Rezidențial” prezintă apartamente ergonomice într-o gamă largă de modele de scheme, toate fiind logic gândite și cu un grad înalt de funcționalitate și confort. În vânzare sunt oferite apartamente cu una și două camere decomandate cu suprafețele de la 35 mp și până la 54 mp plus suprafața balcoanelor, ce sunt complet finisate și proiectate de tip deschis plus au instalate balustrade din sticlă securizată.

În folosință beneficiarilor locuințele achiziționate se predau în versiune de finisare – semifinisate cu sape turnate. Fiecare unitate locativă dispune de centrală termică proprie și are instalate toate caloriferele. Blocul rezidențial este racordat la toate utilitățile generale și fiecare apartament dispune de apă curentă, are condusă țeava de gaze, este alimentat cu curent electric și este branșat la sistemul de canalizare. Individual este contorizată fiecare locuință separat și are contoare instalate și apometre.

Pentru alte informații utile despre construcția blocului și pentru mai multe amănunte despre apartamente, vă rugăm să treceți pe web pagina complexului locativ „Valea Lungă Rezidențial”, unde sunt afișate și toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului. Site-ul web poate fi accesat chiar de pe pagina curentă.

Acest proiect mai este numit și Valea Lunga Residence.

Unde se află Valea Lunga Rezidential?

str. Valea Lungă, 2, zona Gorjului, Sector 6, București.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Valea Lunga Rezidential în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Valea Lunga Rezidential din București?

Dezvoltătorul Valea Lunga Rezidential este – Valea Lunga Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC