Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Valea Doftanei 69
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Valea Doftanei, 69, zona Cartier Brâncuși, sector 6, București

Valea Doftanei 69 pe hartă București

str. Valea Doftanei, 69, zona Cartier Brâncuși, sector 6, București

Etape dezvoltare

Valea Doftanei 69
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente78
Număr clădiri2
Parcare94 locuri de parcare supraterană
Regim inalțimeP+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente49–125 mp
Tavane2.9 m

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul de locuințe „Valea Doftanei 69” se află dezvoltat pe strada Drumul Valea Doftanei la numărul 69 în zona Cartier Brâncuși din sectorul 6 al municipiului București.

Imediat lângă complexul de locuințe se află Parcul ANL Constantin Brâncuși și sunt supermarketurile: Mega Image, Kaufland și Lidl, de asemenea se găsesc cafenele și restaurante, funcționează farmacii și este centrul medical „Rosana Medical”, nu departe este sala de sport „Timex Fitness Club” și pentru copii sunt: Grădinița Nicolas, Grădinița Valea Oltului, Grădinița 208 și Școala Gimnazială Sfântul Andrei.

În apropiere de locuințele noi din complexul „Valea Doftanei 69” se află stații de autobuz și până în centrul capitalei se ajunge parcurgând circa 9 – 10 km, până la Gara de Nord din București este de parcurs o distanță de aproape 8 km, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 21,1 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 17,3 km.

Caracteristica complexului de locuințe

Ansamblul imobiliar „Valea Doftanei 69” este compus din două blocuri rezidențiale cu un regim egal de înălțime, fiecare fiind construit cu un Parter plus 3 Etaje de apartamente și o Mansardă primitoare. Ambele clădiri dispun de un grad superior de rezistență seismică și sunt construite calitativ din materiale durabile în conformitate cu toate cerințele și normele în vigoare. Structura constructivă a clădirilor rezidențiale este formată din cadre, stâlpi, grinzi și planșee din beton armat. Temperatura constantă și liniștea în locuințe este asigurată nu numai de materialele termice folosite la realizarea blocurilor, dar și de ferestrele calitative, instalate la imobile, ce asigură apartamentele cu liniște și nu permit pătrunderea frigului și le apără de praf. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este din profil PVC și are geam termopan. Aspectul exterior al imobilelor este modern și foarte atractiv, datorită culorilor vii ale tencuielilor folosite la finisarea fațadelor.

Ansamblul rezidențial „Valea Doftanei 69” dispune de un total de 94 locuri de parcare, toate fiind organizate terestre, delimitate cu mărimea de 2,3 m pe 5 metri.

Finisaje, echipaje și detaliile apartamentelor

În vânzare sunt oferite 78 de unități locative moderne și confortabile. Apartamentele complexului rezidențial „Valea Doftanei 69” sunt perfect proiectate și au scheme funcționale cu două și trei camere și există proiectate și garsoniere cu o cameră. Locuințele sunt luminoase și spațioase, facilită de înălțimea liberă de 290 cm și au suprafețele cuprinse între 38,5 mp utili și 95,5 mp utili. Apartamentele beneficiază și de balcoane simpatice, acestea sunt proiectate de tip – deschis și se predau în folosință cumpărătorilor absolut finisate.

Toate locuințele sunt prezentate în vânzare complet finisate cu materiale calitative și fiabil aplicate. Toți pereții interiori sunt mecanizat tencuiți și sunt vopsiți în culoarea albă cu vopsea lavabilă. Pardoselile dormitoarelor și a camerelor de zi sunt placate cu parchet natural. Iar în toate camerele de baie și în bucătării pentru finisarea pardoselilor este folosită gresia porțelanată. Pereții camerelor de baie și parțial pereții din bucătării sunt placați cu faianță ceramică. Întreg complexul rezidențial se predă în exploatare complet branșat la toate utilitățile generale și fiecare apartament este racordat la sistemul de canalizare, are alimentare cu apă curentă, dispune de gaze naturale și este asigurat cu electricitate. Locuințele sunt separat contorizate și au instalate contoare pentru controlul consumului de curent electric și gaze naturale, precum și dispun de apometre.

Dacă sunteți interesați să achiziționați un apartament ideal într-un complex locativ perfect, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Valea Doftanei 69”, unde sunt afișate toate contactele directe către Dezvoltator și de unde puteți afla și mai multe informații utile despre avantajele și facilitățile acestor locuințe. Nu ezitați să treceți din site-ul nostru doar cu un singur click imediat pe site-ul ansamblului rezidențial „Valea Doftanei 69”.

Unde se afla Valea Doftanei 69?

str. Valea Doftanei, 69, zona Cartier Brâncuși, sector 6, București.

Termen de finalizare Valea Doftanei 69?

Valea Doftanei 69 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Valea Doftanei 69.

Cine este dezvoltatorul Valea Doftanei 69 în București?

Dezvoltator Valea Doftanei 69 – Valea Doftanei 69.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC