Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mirage Sunset
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia 433, zona Rex, Mamaia, Constanta

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
bd. Mamaia 433, zona Rex, Mamaia, Constanta (Bloc 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Mirage Sunset pe hartă Mamaia

bd. Mamaia 433, zona Rex, Mamaia, Constanta

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftlift marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–123 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect pe malul lacului amplasat cu briza mării învecinat

Proiectul rezidențial „Mirage Sunset” este localizat în centrul stațiunii Mamaia, pe Bulevardul Mamaia, la numărul 433, în zona Rex, județul Constanța.

Complexul exclusivist de locuințe ideale se află amplasat în centrul stațiunii Mamaia și facilită de toate atracțiile din zonă. Datorită faptului că blocurile sunt construite pe malul Lacului Siutghiol, locatarii beneficiază de aer curat, facilită de liniștea naturii și oferă vederi spectaculoase asupra împrejmuirilor. Iar până la malul Mării Negre se ajunge în doar 3-4 minute pietonal și se parcurg cel mult 300 de metri. Ansamblul rezidențial se învecinează cu hotelul Laki și în apropiere de blocurile locative funcționează supermarket-uri, nu departe este piațeta Cazino, sunt cafenele, restaurante, terase și taverne, este telegondolă, nu departe este Satul de Vacanță și până la Parcul de Distracții „Aqua Magic” sunt de parcurs doar 2,3 km pe jos sau 4,6 km cu mașina.

În proximitatea ansamblului locativ sunt stații cu mijloace de transport în comun și circulă autobuze până la punctele de interes și sunt de parcurs 9,4 km până în centrul orașului Constanța. Centrul comercial „Tom Shopping Mall” se află la 7,7 km față de complexul de locuințe „Mirage Sunset”. Până la Gara din Constanța este o distanță de 10,2 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 26,1 km.

Prezentarea complexului locativ exclusivist

Ansamblul de imobile „Mirage Sunset” este conceput pentru a uimi cu grațiozitate și modernism, pentru a oferi confort la maxim și calitate sporită pentru fiecare detaliu. Complexul rezidențial este compus dint 3 blocuri de apartamente, toate construite cu un regim egal de înălțime, cu câte un Subsol plus Parter plus Opt Etaje locative și plus penthouse-ul de la Etajul 9. Imobilele au aspecte atractive și sunt proiectate cu un stil arhitectural ultra modern, cu utilizarea la construcție a noilor tehnologii și a celor mai calitative materiale de construcție, cu beton aditivat cu plastifianți, elastifianți și hidroizolanți de calitate superioară. Structura construcțiilor constă din cadre din beton cu închideri exterioare și compartimentări interioare formate din blocuri din beton celular autoclavizat, unde pe partea exterioară a imobilelor este placat fiabil un sistem termic de 10 cm și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică. Tâmplăria exterioară instalată la imobile este de la firma Salamander, are profil PVC cu geam termopan tripan de tip „four seasons”. Scările locative au instalate lifturi sigure și confortabile de la firma Kleemann. Casa scării, holurile, coridoarele și spațiile comune din blocuri se predau în folosință complet finisate cu utilizarea plăcilor ceramice, la scări sunt instalate balustrade din metal și sticle securizate și este instalat sistemul de iluminat interior.

Locurile de parcare din complexul rezidențial „Mirage Sunset” sunt organizate subterane și se află poziționate la demisolul clădirilor.

Prezentarea apartamentelor noi cu vederi panoramice

Complexul de locuințe „Mirage Sunset” dispune de locuințe deosebite, foarte luminoase, primitoare și la maxim de confortabile. Cumpărătorii pot alege locuințe dintre studio-uri cu o cameră și apartamente cu 2 sau 3 camere, ce sunt proiectate cu suprafețele utile de la 32 mp până la 123 mp.

Apartamentele sunt semifinisate și se predau cumpărătorilor cu toate pardoselile turnate până la nivel de șapă și cu toți pereții interiori tencuiți mecanizat. Toate instalațiile electrice sunt dotate și sunt instalate doze modulare de la Gewiss. Și toate instalațiile sanitare dispun de țevi PEX. Toate utilitățile sunt racordate, este apă, canal, curent și țeava de gaze naturale este condusă până la ușa de la intrare. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă metalică cu antiefracție. Precum și la intrare pentru confortul rezidenților și pentru controlul vizitatorilor sunt instalate interfoane „Electra”.

Cu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul construcțiilor imobiliare de clasă Premium din Constanța – Dezvoltatorul autohton „Alpha Builders” prezintă minunatul complex rezidențial „Mirage Sunset”, asupra căruia sârguincios au muncit constructori, ingineri, arhitecți și designeri profesioniști.

Și pe pagina web a Dezvoltatorului sunt afișate restul informațiilor despre apartamentele noi din complexul rezidențial „Mirage Sunset”, unde cu mare drag sunteți invitați cu o vizită pentru a contacta direct cu managerii de vânzare.

Acest proiect mai este numit și Mirage Sunset Residence.

Unde se află Mirage Sunset?

bd. Mamaia 433, zona Rex, Mamaia, Constanta.

Termen de finalizare Mirage Sunset?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mirage Sunset în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mirage Sunset din Mamaia?

Dezvoltătorul Mirage Sunset este – Alpha Builders.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC