Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Mirage Villa
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Rapsodiei, zona Compozitorilor, Constanța

Mirage Villa pe hartă Constanța

str. Rapsodiei, zona Compozitorilor, Constanța

Etape dezvoltare

Mirage Villa
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireîncălzire în pardoseală
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcare2 parcări exterioare pentru fiecare vilă
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet

Informații despre Ansamblul rezidențial

Facilitățile zonei de amplasare

În partea Vestică a orașului constanța, într-o zonă liniștită și confortabilă – zona cartierului Compozitorilor, pe strada Rapsodiei, se află amplasat complexul rezidențial „Mirage Villa”. În apropiere de locuințele noi funcționează supermarketurile LIDL și Profi, centrul comercial „Vivo Mall” cu hipermarketul Auchan se găsește la doar 2,4 km și în proximitatea imobilelor noi sunt frizerii, centre medicale, se află sălile de fitness „FIT GYM”, „Dina Jumps” și este clubul de tenis „Bright”. Pe o rază de până la 550 m -1,5 km sunt locuri de joacă pentru copii, este centrul educațional „Galaxy”, funcționează Școala „Nicolae Tonitza”, este Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale și se află Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.

În apropiere de locuințe se află stații de autobuze și de la complexul de vile „Mirage Villa” se ajunge până la Plaja Modern parcurgând 4,5 km, sunt circa 4 km până în centrul orașului Constanța, iar până la Portul Turistic Tomis este o distanță de 7 km, sunt 3,5 km până la Gara din Constanța și se parcurg aproximativ 23 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Avantajele complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Mirage Villa” este prezentat pe piața imobiliară din Constanța cu un complex de vile moderne, ce sunt construite calitativ și au un regim de înălțime cu Parter plus 1 Etaj și o Mansardă. La construcția fundațiilor și pereților este folosit beton de calitate superioară, ce este aditivat cu elastifianți, plastifianți și hidroizolanți. Iar structura de rezistență a clădirii este realizată pe cadre din beton armat și toate închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt realizate din blocuri BCA (beton celular autoclavizat), ce sunt caracterizate ca un material cu capacități sporite termice și fonice. Peste pereții exteriori ai caselor este aplicat un sistem de izolare termică exterioară cu grosimea de 10 cm, ce este format din plăci de polistiren expandat. Fațadele imobilelor sunt modern finisate cu tencuială decorativă siliconică. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la case dispune de profil PVC de la Salamander și are geam termopan tripan de tip „Four Seasons”.

Pentru fiecare vilă, individuale sunt realizate câte 2 locuri de parcare supraterane, organizate în curtea proprie a fiecărei vile.

Vile confortabil realizate

Toate unitățile locative din complexul rezidențial „Mirage Villa” sunt construite foarte calitativ, cu scheme logic proiectate și spații funcționale. Vilele sunt construite cu suprafața de 114 mp și fiecare locuință în parte dispune de intrarea sa individuală și unitățile locativă facilită de acces direct din living către curtea sa proprie. În case toate tavanele și toți pereții pe partea interioară sunt mecanizat tencuiți, iar toate pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă. La intrare în fiecare unitate locativă este instalată ușă din metal cu sistem antiefracție. În locuințe sunt realizate complet toate instalațiile: electrice cu doze modulare de la Gewiss, sanitare cu instalații din PEX și este racordul pentru sistemul de alimentare cu gaze condus până la ușă. Sistem de încălzire este prevăzut autonom cu câte o centrală termică proprie pentru fiecare proprietate locativă și instalațiile termice sunt montate prin pardoseală. Imobilele se predau în folosință cu racordare totală la toate utilitățile, ce sunt separat contorizate.

Complexul rezidențial „Mirage Villa” este dezvoltat de către compania Alpha Builders, care funcționează de peste 15 ani cu succes pe piața de dezvoltare a proiectelor imobiliare de clasă Premium și prezintă obiecte rezidențiale calitative, cu aspecte moderne și foarte atractive.

Pe pagina web a Dezvoltatorului se află prezentate mult mai multe detalii și informații utile despre imobilele noi, despre construcție și finisajele vilelor din complexul rezidențial „Mirage Villa”, nu ezitați să treceți din site-ul nostru direct pe pagina Dezvoltatorului, unde sunt oferite toate contactele directe către consultanții imobiliari.

Unde se afla Mirage Villa?

str. Rapsodiei, zona Compozitorilor, Constanța.

Termen de finalizare Mirage Villa?

Mirage Villa – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Mirage Villa.

Cine este dezvoltatorul Mirage Villa în Constanța?

Dezvoltator Mirage Villa – Alpha Builders.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC