Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mirage Sunrise
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Aleea Salamina, zona Camping GPM, Mamaia

Mai detaliat despre blocul

str. Aleea Salamina, zona Camping GPM, Mamaia (Mirage Sunrise)
16 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Mirage Sunrise pe hartă Mamaia

str. Aleea Salamina, zona Camping GPM, Mamaia

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftlift marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+15E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe73–83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat în inima evenimentelor

Ansamblul de locuințe „Mirage Sunrise” se află amplasat în centrul atenției, pe Aleea Salamina, în stațiunea Mamaia, zona Mamaia Nord, județul Constanța.

Complexul de locuințe se află localizat în centrul tuturor distracțiilor și evenimentelor de pe litoralul Mării Negre. Locuințele au în imediata apropiere сele mai întrebate cluburi din Mamaia Nord: „Nuba Beach Club”, Loft, Ego Club, Fratelli Beach & Club, Bamboo și o mulțime de restaurante, cafenele, terase, taverne, baruri, magazine, saloane de înfrumusețare și diverse localuri de relaxare. Ansamblul rezidențial se învecinează cu Camping-ului „GPM”, cu hotele frumoase, pensiuni și vile. În imediata apropiere de locuințele noi se află plaje amenajate, unde vă așteptă cele mai calde valuri și unde sunteți ademeniți de briza Mării Negre.

De la complexul locativ „Mirage Sunrise” este acces facil către orașul Constanța atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz, și până în Constanța este de parcurs o distanță de aproximativ 11 km, pe drum spre oraș se află Parcul Acvatic „Aqua Magic” la 5,9 km, iar distanța până la Gara din Constanța este de 12 km și până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 26,7 km.

Caracteristică și detalii de amenajare a complexului

Proiectul imobiliar „Mirage Sunrise” este prezentat cu o clădire atractivă de un aspect arhitectural uimitor și cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 15 Etaje locative.

Structura de rezistență a imobilului este realizată cu o carcasă din cadre din beton armat cu beton de calitate superioară aditivat cu elastifianți, hidroizolanți și plastifianți. Pereții exteriori și compartimentările interioare sunt din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Fațadele imobilului sunt placate cu un sistem termic de 10 cm grosime peste care este aplicată tencuiala decorativă siliconică. Iar terasele sunt neobișnuit proiectate și sunt asemănătoare recifelor albe. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente este de marca Salamander cu Profil PVC și geam termopan tripan de tip „fou season”. Holurile, coridoarele, spațiile comune și casa scării din bloc sunt finisate cu plăci ceramice, sunt echipate cu sisteme de iluminat și la scări sunt instalate balustrade metalice cu sticlă securizată. În incinta blocului pentru circulația pe vertical se află instalat un ascensor de un grad înalt de securitate, care funcționează rapid și este silențios.

Locurile de parcare pentru rezidenții complexului locativ sunt organizate subterane la subsolul clădirii de apartamente.

În complexul de locuințe „Mirage Sunrise” este instalat sistem de acces și control al vizitatorilor prin interfon.

Detaliile apartamentelor deosebite

În incinta proiectului imobiliar „Mirage Sunrise” sunt prezentate opt tipuri de apartamente confortabile cu 2 camere cu scheme eficiente și cu suprafețele total construite de: 83,77 mp, 81,41 mp, 80,87 mp, 79,57, 78,96 mp, 76,63 mp, 74,68 mp și 73,22 mp. Proprietățile locative beneficiază de balcoane/terase echipate cu sticle securizate.

Apartamentele complexului rezidențial se predau finisate și dispun de pereți calitativ tencuiți mecanizat și au pardoselile turnate cu sape. Apartamentele beneficiază de instalații sanitare cu țevi PEX. Toate instalațiile electrice se află conduse și puse până la poziții, iar dozele modulare sunt de la firma Gewiss. Locuințele sunt racordate la utilități, iar țeava de gaze este condusă până la ușa de acces în apartament. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă metalică cu sistem fiabil de antiefracție.

Ansamblul rezidențial „Mirage Sunrise” este dezvoltat de către compania autohtonă „Alpha Builders”, care pe o perioadă de peste 15 ani dezvoltă cu succes în Constanța proiecte imobiliare excepționale de clasă – Premium.

Pentru mai multe detalii despre apartamente, despre finisaje, despre metodele de plată acceptate, contacte și disponibilitate, vă invităm doar cu un singur click direct din site-ul nostru, să treceți pe web pagina complexului rezidențial „Mirage Sunrise”.

Acest proiect mai este numit și Mirage Sunrise Residence.

Unde se află Mirage Sunrise?

str. Aleea Salamina, zona Camping GPM, Mamaia.

Termen de finalizare Mirage Sunrise?

Mirage Sunrise – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mirage Sunrise în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mirage Sunrise din Mamaia?

Dezvoltătorul Mirage Sunrise este – Alpha Builders.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC