Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Tina Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 316 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Clopoțeilor, zona Academia Navală, Constanța

Schițe și prețuri în Tina Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
2 camere55.6–60.05 m2de la ‍1 316 € +TVA / m2de la ‍77 000 € +TVA

Tina Residence pe hartă Constanța

str. Clopoțeilor, zona Academia Navală, Constanța

Etape dezvoltare

Tina Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Tina Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Încălzirecentrală termică proprie
Liftlift marca Schindler
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente8
Număr clădiri1
Parcareloc de parcare suprateran inclus
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb (glet finisat)
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente60–97 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare

Ansamblul locativ „Tina Residence” se localizează pe strada Clopoțeilor, zona Baba Novac în orașul Constanța. Blocul de locuințe este poziționat la colț și are deschidere directă către trei străzi: str. Hariclea Darclee, str. Ion Voicu și str. Clopoțeilor. Casa de apartamente se poziționează imediat în vecinătatea Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și are în apropiere supermarketul Perla, este centrul educațional „Galaxy”, funcționează bazinul sportiv al Institutului de Marină și este acces facil către toate punctele de interes din oraș.

În apropiere de complexul locativ se află stații de autobuz și distanța de la clădirea locativă „Tina Residence” până în centrul orașului Constanța este de circa 4-5 km, până la Gară sunt de parcurs aproximativ 3,4 km – 3,7 km, iar distanța până la aeroportul internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 23,6 km.

Cunoștință cu blocul locativ de tip căsuță

Ansamblul rezidențial „Tina Residence” reprezintă un bloc modern de locuințe deosebite. Regimul de înălțime al imobilului este relativ mic și dispune de un Parter plus 3 Etaje. Cu o mare atenție și o deosebită răspundere este construită casa de apartamente, aceasta are o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat, unde stâlpii, casa scării și casa liftului sunt realizați din cofraj metalic, iar închiderile exterioare și toți pereții interiori sunt zidiți din blocuri BCA. Fațada este finisată cu tencuială decorativă de culoarea șampanei pe fonul căreia extraordinar de elegant se evidențiază ferestrele instalate, ce dispun de profil PVC de culoare gri – antracit și au geam termopan eficient fonic și termic. Blocul rezidențial are instalat un ascensor modern, cu funcționare silențioasă, de marca Schindler.

Ansamblul rezidențial este o comunitate de tip – închis și curtea complexului este împrejmuită cu gard. În incintă există în siguranță amenajat un loc de joacă pentru copii și locurile de parcare sunt organizate supraterane. Câte un loc de parcare este inclus în prețul locuinței achiziționate. Străzile de acces către complexul de locuințe „Tina Residence” sunt proaspăt asfaltate.

Despre facilitățile apartamentelor

Apartamentele din complexul locativ „Tina Residence” sunt concepute pentru a asigura locatarii la maxim cu liniște și intimitate, deoarece proiectul rezidențial cuprinde un număr limitat de unități locative. Locuind aici fiecare dintre Dumneavoastră va avea doar 7 vecini, deoarece casa de apartamente dispune de numai 8 unități locative. Apartamentele au scheme logic proiectate cu 2 și cu 3 camere și dispun de suprafețele de la 60 mp până la 97 mp și locuințele de la etaje dispun de logii și balcoane. Unicul apartament poziționat la etajul trei al imobilului dispune de acces special cu liftul, ce oprește chiar în livingul locuinței (accesul este în bază de cartelă fără de nici un risc, deoarece casa scării ascensorului este prevăzută cu sistem de alarmă în caz de activare fără cartela proprietarului acesta se blochează). Apartamentul de la parterul casei dispune de o grădină mare privată cu ieșire direct din livingul și bucătăria locuinței și de una mai mică cu ieșire din dormitorul matrimonial. Curțile interioare ale apartamentelor sunt amenajate cu gazon și locuințele se predau „la alb” finisate. În apartamente toate pardoselile sunt turnate până la nivel de șape și toți pereții sunt tencuiți mecanizat și au un strat de glet de finiș. Sunt dotate centrale termice proprii pentru sistemul de încălzire autonom. Clădirea locativă este racordată la toate utilitățile generale și în fiecare apartament este apă curentă, sisteme de alimentare cu curent electric și cu gaze naturale, contorizarea se face separat.

Sunteți așteptați la fața locului pentru a vizita apartamentele și pentru a vă convinge de toate facilitățile acestora. Pentru programări, pentru informații legate de disponibilitate și pentru mai multe detalii de finisare ale locuințelor noi, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Tina Residence”, unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Tina Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Tina Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Tina Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1316 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Tina Residence în Constanța?

Modalități de plata în Tina Residence: Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Tina Residence?

Tina Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC