Previzualizare foto – fotografie originală aici

Carol Residence Copou
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
Aleea Mihail Sadoveanu, 61, zona Carol 1, Iași

Mai detaliat despre blocul

Aleea Mihail Sadoveanu, 61, zona Carol 1, Iași (Carol Residence Copou)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Carol Residence Copou pe hartă Iași

Aleea Mihail Sadoveanu, 61, zona Carol 1, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană si subterană
🟧 Regim inalțimeD+P+7E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–86 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul de apartamente „Carol Residence Copou” se găsește dezvoltat pe Aleea Mihail Sadoveanu, la numărul, 61, în zona Carol 1 din orașul Iași. Blocurile locative sunt amplasate la o distanță de aproximativ 1 km față de la rodul de Agronomie și la 850 de metri se află Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, este Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare”, Școala „Montessori” și puțin mai departe este Grupul Școlar Agricol „Vasile Adamachi”. Nu departe de locuințe se află terenul sportiv „Tenis Club Smart” și la 3,7 km se află Stadionul „Emil Alexandrescu”.

Clădirile cu apartamente sunt localizate foarte aproape față de stațiile cu mijloace de transport în comun și de la blocurile „Carol Residence Copou” sunt de parcurs 6,5 km până în centrul orașului Iași. Este de parcurs o distanță de 5,9 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional din Iași se află poziționat la o distanță de 11,4 km. Centrul comercial „Palas Mall” se află la 7,6 km și de la locuințe nu este departe până la Teiul lui Mihai Eminescu, din Parcul Copou.

Mică prezentare a complexului

Ansamblul de locuințe „Carol Residence Copou” se compune din trei blocuri de apartamente, toate cu aspecte elegante și cu regimuri egale de înălțime: cu un Demisol plus Parter plus 7 Etaje rezidențiale. Imobilele dispun de un nivel superior de rezistență la cutremure și sunt construite cu o structura de rezistență poziționată pe fundații de tip radier general și este realizată pe carcase din cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi și planșee, cu închideri exterioare și cu pereți interiori și compartimentări din cărămidă termic eficientă. Fațadele clădirilor locative sunt placate cu termo sistem (10 cm grosime) și sunt finisate în trei nuanțe a culorii maro - asemănătoare dulciurilor de ciocolată cu lapte. Tâmplăria cu profil din PVC este instalată la blocuri și geamurile termopane asigură locuințele cu lumină și le protejează de praf și gălăgie. Scările locative dispun de ascensoare silențioase de ultimă generație.

În curtea ansamblului imobiliar „Carol Residence Copou” există plantate spații verzi, sunt foișoare și locuri special amenajate cu echipamente pentru joaca copiilor. Locurile de parcare sunt prevăzute atât subterane cât și se află organizate parcări supraterane.

Informații de amenajare a locuințelor

Ansamblul imobiliar „Carol Residence Copou” are 87 de apartamente bine concepute și ideal proiectate cu scheme cu 1, 2 și 3 camere decomandate. Locuințele sunt prezentate cu spații flexibile cu mărimea de la 42 mp până la 86 mp și se predau în folosință locatarilor finisate – „la cheie” cu echipamente de top și finisaje alese de la producători renumiți.

Toți pereții sunt vopsiți, pardoselile holurilor, băilor și balcoanelor sunt placate cu gresie, iar în camera de zi și în dormitoare pardoselile sunt calde și dispun de placări cu parchet. Pereții din băi și parțial din bucătării sunt placați cu faianță. Camerele de baie dispun de obiecte sanitare montate și de instalații sanitare conduse până la poziții. Ușile interioare din lemn sunt dotate și ușa de la intrare instalată este din metal. În apartamente este instalat sistem autonom de încălzire cu centrală termică proprie. Toate utilitățile orașului sunt racordate la blocurile locative și în apartamente este apă, gaz, canal și curent electric, toate se contorizează separat.

Locuințele sunt ideale nu numai pentru o viață confortabilă, dar și sunt perfecte pentru o investiție profitabilă, deoarece aici este o zonă de interes pentru locuințe căutate de închiriat.

Compania Dezvoltatorului complexului de locuințe „Carol Residence Copou” a fost înființată în anul 2006 și are lansate locuințe perfect finisate unde locuiesc mulțumite sute de familii fericite. De către Dezvoltator sunt oferite flexibile variate și metode de achiziționare a apartamentelor noi din cadrul acestui complex imobiliar.

Biroul de vânzări al Dezvoltatorului se află poziționat la aceeași adresă cu complexul locativ „Carol Residence Copou”, unde puteți veni direct cu o vizionare pentru a vă alege locuința viitorului fericit a familiei Dvs. Pentru contacte, vă rugăm să vizitați site-ul web al ansamblului imobiliar, unde găsiți mai multe informații amănunțite despre locuințe și despre toate promoțiile de achiziționare.

Acest proiect mai este numit și Carol Residence.

Unde se află Carol Residence Copou?

Aleea Mihail Sadoveanu, 61, zona Carol 1, Iași.

Termen de finalizare Carol Residence Copou?

Carol Residence Copou – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Carol Residence Copou în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Carol Residence Copou din Iași?

Dezvoltătorul Carol Residence Copou este – Carol Residence Copou.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC