Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sun Residence Cug
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Hilincea, 43, zona Frumoasa, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Hilincea, 43, zona Frumoasa, Iași (Sun Residence Cug)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Sun Residence Cug pe hartă Iași

str. Hilincea, 43, zona Frumoasa, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentra termica individuala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime7
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–60 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre locație

Ansamblul de locuințe „Sun Residence Cug” se află construit pe strada Hlincea din zona Cug-Rond Vechi, în orașul Iași.

Nu departe de apartamente funcționează magazine, supermarket-uri, cafenele, restaurante, este o farmacie, o stomatologie, un salon de înfrumusețare, sunt școli și grădinițe.

Blocul locativ „Sun Residence Cug” se află amplasat în imediata apropiere de Șoseaua Nicolina și foarte aproape de stația RATP cu linii de autobuz la doar 200 de metri. Distanța până în centrul orașului Iași este 5,1 km, până la Gara Mare sunt de parcurs 5,5 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la 10,1 km.

Mică prezentare a complexului imobiliar

Ansamblul imobiliar „Sun Residence Cug” este prezentat cu o clădire rezidențială modernă, ce este construită cu un regim de înălțime cu 7 Etaje și dispune de un grad înalt de rezistență seismică la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter.

Imobilul este construit cu responsabilitate, cu respectarea tuturor normelor în vigoare, cu folosirea materialelor contemporane și inovative. Clădirea se bazează pe fundații de tip – radier general și are o structură de rezistență sigură și durabilă formată din cadre din beton armat și cu închiderile exterioare cu zidărie din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm și pereții interiori perimetrali ai apartamentelor și compartimentările la fel sunt realizate din cărămidă. Pe pereții exteriori peste tot perimetrul clădirii este aplicat un sistem termic cu grosimea de 100 mm și densitatea EPS80. Și la bloc este instalată tâmplărie cu profil PVC și 6 camere termice, cu geam termopan. Spațiile comune din bloc, coridorul, holul, casa scării sunt complet finisate și au instalat sistem de iluminat public cu becuri Led. În bloc este instalat ascensor silențios și sigur și imobilul dispune de carte tehnică a construcției.

Curtea complexului de locuințe este foarte generoasă, are planate diverse spații verzi cu iarbă, arbuști și brazi, dispune de alei pietonale pavate și complexul are un loc special amenajat cu echipamente moderne pentru joaca în siguranță a copiilor și întreg teritoriul adiacent ansamblului rezidențial este iluminat nocturn cu Led-uri.

Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și întreg ansamblul locativ „Sun Residence Cug” dispune de sistem de supraveghere video. Accesul în locuințe este controlat și se face prin intermediul sistemului cu interfon.

Finisaje, dotări și detaliile apartamentelor

Complexul rezidențial „Sun Residence Cug” dispune de peste 30 de apartamente primitoare, toate cu planimetrii moderne cu 2 și 3 camere spațioase și unde fiecare metru pătrat este funcțional proiectat. Locuințele sunt luminoase și primitoare și dispun de suprafețe de la 52 mp până la 60 mp.

Complet finisate se predau în folosință toate apartamentele și versiunea de finisare – „la cheie” include doar finisaje de calitate superioară. Proprietățile se predau în folosință cu toate finisajele standarde aplicate și dispun de placări cu gresie, faianță și parchet, au tavanele și pereții tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă și cu toate instalațiile sanitare și electrice conduse și puse la poziții. Dar, la dorința cumpărătorului există posibilitatea de alegere a tuturor finisajelor. Centralele termice proprii pentru fiecare apartament asigură locuințele cu un mediu termic calitativ și autonom, ce oferă posibilitatea de control a temperaturii și posibilitatea de economisire a costurilor la facturi. Toate instalațiile dotate dispun de distribuitoare și sunt alese de la furnizori cu reputație. Blocul rezidențial este dat în exploatare cu toate utilitățile racordate și apartamentele au apă, curent electric și gaze naturale, este branșament la sistemul de canalizare și locuințele sunt contorizate separat. Fiecare unitate locativă are acces la internet și este dotat cablг pentru TV.

Pentru achiziționare, rezervare și pentru mai multe informații despre apartamentele noi, despre finisaje și contactele managerilor de vânzări, vă rugăm să treceți direct de pe site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „Sun Residence Cug”.

Acest proiect mai este numit și Sun Residence Cug Iasi, Sun Residence Iasi.

Unde se află Sun Residence Cug?

str. Hilincea, 43, zona Frumoasa, Iași.

Termen de finalizare Sun Residence Cug?

Sun Residence Cug – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sun Residence Cug în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sun Residence Cug din Iași?

Dezvoltătorul Sun Residence Cug este – Sun Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC