Previzualizare foto – fotografie originală aici

Pârgarilor
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Pârgarilor, 56, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Pârgarilor, 56, București (Pârgarilor)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Pârgarilor pe hartă București

str. Pârgarilor, 56, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, interfon
🟧 Încălzirecentrala individuala in condensatie, încalzire prin pardoselă, aer conditionat inclus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente6
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere, duplex

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul de locuințe „Pârgarilor” se află localizat în zona Ștefan cel Mare, pe strada Pârgarilor, la numărul 56, în sectorul 2 din orașul București.

Nu departe de complexul locativ se află Parcul „Circul Romulus” şi în zona de amplasare a locuinţelor funcţionează restaurante şi cafenele, sunt magazine, şcoli şi grădiniţe. În vecinătate sunt farmacii, este Spitalul Colentina, este organizaţia educaţională „Kids Club Tei” şi Grădiniţa Castelul Copiilor din Tei”, se află Şcoala Gimnaială Nr. 28 şi Şcoala de Muzică şi Arte Plastice Nr. 4.

În proximitatea locuinţelor se află stații de autobuz și tramvai, iar până la staţia de metrou se ajunge în doar 10 minute. Sunt de parcurs circa 4,9 km până în Piaţa Unirii din Bucureşti. Gara de Nord se află la o distanţă de 4,3 km faţă de complexul locativ „Pârgarilor” şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din Otopeni se află la 15 km, iar până la Aeroportul Internaţional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs aproximativ 10 km.

Despre complex

Ansamblul rezidenţial „Pârgarilor” dispune de un bloc locativ, ultra modern realizat cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje locative şi al 3-lea etaj este construit Retras.

Blocul de apartamente este construit cu o rezistenţă seismică sporită la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter. Şi structura constructivă a imobilului este realizată pe cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi şi plăci din beton armat. Pereţii blocului de locuinţe sunt construiţi din blocuri Ytong şi pe partea interioară sunt izolaţi fonic cu un strat de 10 cm din vată bazaltică şi ating grosimea de 30 cm. Pe partea exterioară a clădirii locative este aplicat fiabil un sistem termic din polistiren expandat de 10 cm grosime. Absolut toate terasele şi balcoanele şi toţi pereţii exteriori dispun şi de un sistem de hidroizolare plus un strat de termobeton peste care pe faţade este aplicată tencuiala decorativă. La blocul locativ este instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC cu 7 camere termice şi cu geam tripan termopan. Şi pentru toate ferestrele sunt instalate rulouri exterioare. Imobilul are instalat un lift de ultimă generaţie, beneficiază de boxe de depozitare amplasate în subsolul clădirii, care dispun de suprafaţa de la 6 mp până la 12 mp.

Transportul personal al rezidenţilor poate fi parcat la parcarea subterană, unde sunt prevăzute suficiente locuri de parcare pentru toate autovehiculele.

Accesul în locuinţe este controlat prin intermediul sistemului cu interfon.

Locuinţe şi finisaje

Complexul rezidenţial „Pârgarilor” conţine un număr limitat de unităţi locative şi prezintă doar 6 apartamente desăvârşite, cu scheme eficient gândite cu 2 şi 3 camere decomantate şi are locuinţe de tip Duplex cu spaţii la maxim optimizate. Suprafaţa apartamentelor este cuprinsă între 65 şi 105 mp.

Fiecare proprietate locativă se predă în folosinţă rezidenţilor complet finisată cu materiale de cea mai bună calitate şi sunt dotate toate echipajele. Pentru finisarea pereţilor şi pardoselilor camerelor de baie sunt folosite сele mai calitative şi moderne modele de gresie şi faianţă alese de la cei mai buni furnizori. Pardoselile din holuri şi bucătării la fel sunt placate cu plăci ceramice, iar pentru dormitoare şi camerele de zi sunt prevăzute placajele cu parchet laminat. Toate tavanele şi toţi pereţii interiori sunt perfect prelucraţi cu tencuială şi sunt zugrăviţi cu vopseli lavabile de culoare albă. Toate uşile interioare instalate în apartamente sunt din tâmplărie celulară, iar la intrare în fiecare locuinţă este montată uşă din metal.

Pentru instalaţiile sanitare, electrice şi termice sunt aleşi cei mai buni furnizori şi fiecare locuinţă se încălzeşte autonom şi are dotată câte o centrală termică individuală, aceasta funcţionează în condensaţii, iar întreg sistemul termic este condus prin pardoseală. Toate apartamentele sunt prevăzute şi cu sisteme de aer condiţionat incluse şi în living-uri sunt instalate aparate de aer condiţionat de 12000 BTU. În incăperile locuinţelor sunt instalate prize pentru TV şi internet. Întreg blocul locativ este racordat la toate utilităţile şi în apartamente este apă, gaz, curent şi canal. Fiecare utilitate se contorizează separat şi apartamentele sunt echipate cu contoare de gaz şi curent electric plus toate apometrele sunt instalate.

Pentru alte detalii sunteţi aşteptaţi să vizitaţi direct pagina web a complexului rezidenţial „Pârgarilor”.

Acest proiect mai este numit și Pârgarilor Residence.

Unde se află Pârgarilor?

str. Pârgarilor, 56, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București.

Termen de finalizare Pârgarilor?

Pârgarilor – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Pârgarilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Pârgarilor din București?

Dezvoltătorul Pârgarilor este – Street Home Buildings.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC