Previzualizare foto – fotografie originală aici

Color Pallady Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Gura Caliței 13-19, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Drumul Gura Calitei, nr. 17B (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
tr. 4 2018
Necunoscut
Indisponibil
Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Drumul Gura Calitei, nr. 13B (Bloc 5)
4 etaje
Indisponibil
tr. 4 2018
Necunoscut
Indisponibil

Color Pallady Residence pe hartă București

Drumul Gura Caliței 13-19, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziiluminat intre cladiri cat si pe caile rutiere si aleile pietonale
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica in condensatie de apartament marca Habitat
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2+M
🟧 Securitatemonitorizare video 24/24
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren teren de 10.000 mp2
🟧 Utilitati generaleutilitati complete si functionale (apa, canal, gaze, electrica, fibra optica)
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe72–150 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul locativ „Color Pallady Residence” este localizat pe strada Drumul Gura Galiței, în zona Titan - Balta Albă, sectorul 3 din orașul București. În proximitatea imediată a complexului de locuințe se află o mulțime de centre comerciale, magazine, hipermarketuri, săli sportive, farmacii, cabinete medicale, școli și grădinițe. În câteva minute pietonal de la complex se ajunge până la magazinele: Leroy Merlin, Metro, Dedeman, Decathlon, Kika, JYSK, IKEA, sunt hipermarketurile Auchan, Kaufland, Jumbo și supermarketurile LIDL și Mega Image. Pentru copiii rezidenților la mici distanțe de la blocurile locative funcționează: Liceul Tehnologic „Theodor Pallady”, Școala Gimnazială Nr. 116, Școala Gimnazială N. 149, Școala Nr. 82, Grădinița Nr. 196, Grădinița Nr. 160, Grădinița Nr. 11, Creșa Greierașul și organizația preșcolară Diamond Kids.

Nu departe de locuințe circulă autobuze și tramvaie și până la stația de metrou Nicolae Teclu sunt doar 700 de metri, unde se ajunge pietonal în 7-8 minute. Piața Unirii din capitală se află la o distanță de 9 km față de complexul locativ „Color Pallady Residence” și sunt de parcurs circa 13 km de la casele noi până la Gara de Nord din București, este o distanță de 32 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 17,3 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe locativ „Color Pallady Residence” este un cartier verde de un concept arhitectural modern și foarte confortabil, ce este așezat pe un teren cu suprafața totală de 10 000 mp. Complexul de locuințe este compus din 7 blocuri rezidențiale cu un regim redus de înălțime, astfel fiecare corp imobiliar este construit cu câte un Parter plus 2 Etaje și o Mansardă. Casele sunt riguros proiectate și sunt robust construite și dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Toate casele sunt bazate pe fundații de tip radier general și sunt realizate cu o structură de rezistență formată din stâlpi, grinzi, diafragme și planșee din beton armat și au toate închiderile exterioare și interioare, inclusiv și toate compartimentările realizate din cărămidă termo și fono eficientă Porotherm, Kebe/Soceram. Fațadele caselor sunt izolate și sunt finisate cu tencuială decorativă. Coridoarele și spațiile comune interioare sunt finisate și la casa scării sunt ascensoare instalate, lifturile alese sunt moderne și funcționează silențios.

Întreg teritoriul ansamblului rezidențial este monitorizat video 24 din 24 de ore și în curtea complexului rezidențial sunt amenajați peste 6000 mp de spații verzi, sunt locuri de relaxare și terenuri de joacă pentru copii. În complex sunt pavate alei pietonale și există căi rutiere interioare asfaltate și toate locurile de parcare sunt suprateran organizate.

Apartamente inedite cu finisaje calitative

Complexul rezidențial „Color Pallady Residence” dispune de apartamente luminoase, generos proiectate, cu scheme excepționale și spații funcționale. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite garsoniere primitoare și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, ce sunt decomandat compartimentate și dispun de bucătării închide. Disponibile în vânzare sunt prezentate apartamente cu suprafețele de la 72 mp până la 150 mp, ce au grădini proprii și balcoane sau terase. Toate locuințele sunt finisate complet cu finisaje moderne și calitative (vopseli lavabile, placări ceramice, uși celulare interioare și din metal exterioare) și au realizate toate sistemele inginerești (sanitar, de gaz, electric și termic). Pentru fiecre apartament este prevăzută câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații de la firma Habitat, cu puterea de 24 Kw și locuințele sunt racordate la toate utilitățile generale.

Ansamblul locativ „Color Pallady Residence” este dezvoltat de către compania SC „BTL Real” SA, ce are o experiență de peste 12 ani pe piața de construcții a obiectelor rezidențiale.

Sunteți invitați să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Color Pallady Residence”, unde găsiți prezentate mai multe informații despre apartamente și unde sunt afișate contactele directe către Dezvoltator.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Color Pallady.

Unde se află Color Pallady Residence?

Drumul Gura Caliței 13-19, Sector 3, București.

Termen de finalizare Color Pallady Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Color Pallady Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Color Pallady Residence din București?

Dezvoltătorul Color Pallady Residence este – BTL Real.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC