Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Color Pallady Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍928 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
Drumul Gura Caliței, zona Balta Albă, sector 3, București

Schițe și prețuri în Color Pallady Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 15 august 2022
2 camere87.87–89.7 m2de la ‍998 € +TVA / m2de la ‍89 500 € +TVA
3 camerede la 117.02 m2de la ‍1 196 € +TVA / m2de la ‍140 000 € +TVA
4 camerede la 150.88 m2de la ‍928 € +TVA / m2de la ‍140 000 € +TVA

Color Pallady Residence pe hartă București

Drumul Gura Caliței, zona Balta Albă, sector 3, București

Etape dezvoltare

Faza 1
bloc 2, bloc 3, bloc 4
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020
Faza 2
bloc 5, bloc 6, bloc 7
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor
Faza 1
bloc 1
construit
totul e vândut
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Color Pallady Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţilocuri de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica in condensatie de apartament marca Habitat
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2+M
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisămonitorizare video 24/24

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente72–150 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament

Ansamblul locativ „Color Pallady Residence” este localizat pe strada Drumul Gura Galiței, în zona Titan - Balta Albă, sectorul 3 din orașul București. În proximitatea imediată a complexului de locuințe se află o mulțime de centre comerciale, magazine, hipermarketuri, săli sportive, farmacii, cabinete medicale, școli și grădinițe. În câteva minute pietonal de la complex se ajunge până la magazinele: Leroy Merlin, Metro, Dedeman, Decathlon, Kika, JYSK, IKEA, sunt hipermarketurile Auchan, Kaufland, Jumbo și supermarketurile LIDL și Mega Image. Pentru copiii rezidenților la mici distanțe de la blocurile locative funcționează: Liceul Tehnologic „Theodor Pallady”, Școala Gimnazială Nr. 116, Școala Gimnazială N. 149, Școala Nr. 82, Grădinița Nr. 196, Grădinița Nr. 160, Grădinița Nr. 11, Creșa Greierașul și organizația preșcolară Diamond Kids.

Nu departe de locuințe circulă autobuze și tramvaie și până la stația de metrou Nicolae Teclu sunt doar 700 de metri, unde se ajunge pietonal în 7-8 minute. Piața Unirii din capitală se află la o distanță de 9 km față de complexul locativ „Color Pallady Residence” și sunt de parcurs circa 13 km de la casele noi până la Gara de Nord din București, este o distanță de 32 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 17,3 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe locativ „Color Pallady Residence” este un cartier verde de un concept arhitectural modern și foarte confortabil, ce este așezat pe un teren cu suprafața totală de 10 000 mp. Complexul de locuințe este compus din 7 blocuri rezidențiale cu un regim redus de înălțime, astfel fiecare corp imobiliar este construit cu câte un Parter plus 2 Etaje și o Mansardă. Casele sunt riguros proiectate și sunt robust construite și dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Toate casele sunt bazate pe fundații de tip radier general și sunt realizate cu o structură de rezistență formată din stâlpi, grinzi, diafragme și planșee din beton armat și au toate închiderile exterioare și interioare, inclusiv și toate compartimentările realizate din cărămidă termo și fono eficientă Porotherm, Kebe/Soceram. Fațadele caselor sunt izolate și sunt finisate cu tencuială decorativă. Coridoarele și spațiile comune interioare sunt finisate și la casa scării sunt ascensoare instalate, lifturile alese sunt moderne și funcționează silențios.

Întreg teritoriul ansamblului rezidențial este monitorizat video 24 din 24 de ore și în curtea complexului rezidențial sunt amenajați peste 6000 mp de spații verzi, sunt locuri de relaxare și terenuri de joacă pentru copii. În complex sunt pavate alei pietonale și există căi rutiere interioare asfaltate și toate locurile de parcare sunt suprateran organizate.

Apartamente inedite cu finisaje calitative

Complexul rezidențial „Color Pallady Residence” dispune de apartamente luminoase, generos proiectate, cu scheme excepționale și spații funcționale. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite garsoniere primitoare și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, ce sunt decomandat compartimentate și dispun de bucătării închide. Disponibile în vânzare sunt prezentate apartamente cu suprafețele de la 72 mp până la 150 mp, ce au grădini proprii și balcoane sau terase. Toate locuințele sunt finisate complet cu finisaje moderne și calitative (vopseli lavabile, placări ceramice, uși celulare interioare și din metal exterioare) și au realizate toate sistemele inginerești (sanitar, de gaz, electric și termic). Pentru fiecre apartament este prevăzută câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații de la firma Habitat, cu puterea de 24 Kw și locuințele sunt racordate la toate utilitățile generale.

Ansamblul locativ „Color Pallady Residence” este dezvoltat de către compania SC „BTL Real” SA, ce are o experiență de peste 12 ani pe piața de construcții a obiectelor rezidențiale.

Sunteți invitați să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Color Pallady Residence”, unde găsiți prezentate mai multe informații despre apartamente și unde sunt afișate contactele directe către Dezvoltator.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Color Pallady Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Color Pallady Residence în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Color Pallady Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 928 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Color Pallady Residence în București?

Modalități de plata în Color Pallady Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Color Pallady Residence?

  • Faza 1 – construit
  • Faza 2 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC