Previzualizare foto – fotografie originală aici

The Nest
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Scortarilor, 12, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Scortarilor, 12, Cluj-Napoca (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
tr. 1 2020
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Scortarilor, 12, Cluj-Napoca (Bloc 2)
7 etaje
Indisponibil
tr. 1 2020
Necunoscut
Indisponibil

The Nest pe hartă Cluj-Napoca

str. Scortarilor, 12, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţigradină, locuri de joacă, zona de barbecue, gradinita, supermarket, sală fitness
🟧 Încălzire încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente230
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime2S+P+6E / 2S+P+7E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe50.4–74.7 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare confortabilă și prielnică

Localizat în zona de business din orașul Cluj – Napoca, pe strada Scorțarilor, la numărul 12, complexul locativ „The Nest Residence” din Mărăști este totuși ferit de aglomerație, zgomot și de gălăgia bulevardului central. Locuințele sunt amplasate foarte comod în apropiere de o mulțime de puncte de interes așa ca: câteva Centre Medicale, policlinici, bănci, pizzerii și cafenele, săli de fitness și gimnastică, saloane de înfrumusețare, cinema, supermarket-uri (Lidl, Profi, Kaufland) și birouri. Pentru copii în apropiere de complexul locativ se află: Grădinițele Degețica, Așchiuța și Lizuca. Sunt următoarele instituții de învățământ: Liceul Teoretic „Avram Iancu”, Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu, Liceul și Colegiul de Muzică Sigismund Toduță, Colegiul Tehnic de Construcții „Anghel Saligny”. Locatarii beneficiază de apropierea stațiilor cu mijloace de transport în comun și până la centrul comercial Iulius Mall se ajunge în 10 minute (de mers cu transport). Până în centrul orașului Cluj – Napoca se ajunge în 15 minute pe jos, deoarece sunt de parcurs nu mai mut de 1800 de metri. Gara din Cluj este localizată la o distanță de 1500 de metri de la complexul rezidențial „The Nest” și până la Aeroportul din Cluj sunt 6,8 km.

Ansamblu cu concept multifuncțional și aspect spectaculos

Construit elegant într-un stil arhitectural modern și cu un aspect foarte atractiv apare pe piața imobiliarelor noi din centru Clujul - ansamblul imobiliar „THE NEST RESIDENCE”. Suprafața terenului pa care se desfășoară complexul locativ este de 11 170 mp. Aici se găsesc trei imobile, acestea vor avea funcțiuni mixte și includ locuințe, spații pentru birouri, spații comerciale și locuri de relaxare. Imobilele sunt proiectate în regimuri de înălțime cu Două subsoluri, un Parter plus Șase Etaje și Două subsoluri, un Parter plus Șapte Etaje cu apartamente. Fațada clădirilor este placată cu piatră decorativă pe partea stradală și casele dispun de balcoane și terase simpatice de tip – deschise. Pe acoperiș este una din perlele complexului și se află organizată o terasă verde, unde este amenajat un locușor ideal pentru o relaxare perfectă cu zonă de barbeque. Din acest loc al complexului se deschid vederi spectaculoase asupra împrejmuirilor, dar doar pentru locatari.

La parterul clădirilor sunt proiectate spații comerciale, unde va funcționa un supermarket, magazine și se vor oferi diverse servicii, care va ridica mai sus multifuncționalitatea ansamblului rezidențial. De asemenea Parterul facilită de un Lobby confortabil, amenajat cu bun gust în stil modern, care este foarte primitor și se împarte pe zone social hub și zone co-work. Lifturile din blocurile locative sunt alese de calitate superioară cu un nivel ridicat de siguranță și sunt destul de silențioase pentru a aproviziona cu liniște locatarii. Doar pentru rezidenții complexului este special amenajată o grădină privată spectaculoasă ce se desfășoară pe 3000 mp și bucură ochii cu arbuști, pomi, flori și alte plante decorative. Curtea ansamblului imobiliar este de tip – închisă și conține diverse locuri de joacă amenajate cu materiale moderne (acestea sunt atât în curtea ansamblului locativ cât și interiorul blocului rezidențial), în curte există organizate alei de promenadă și locuri de relaxare. Pentru securitatea locatarilor intrarea în incinta complexului rezidențial „The Nest” este restricționată, iar pentru liniștea părinților și siguranță deplină a copiilor, tot teritoriul complexului, curtea și grădina dispun de sistem de supraveghere video. Locurile de parcare sunt prevăzute subterane și sunt așezate în două nivele (la subsol).

Apartamente calitativ construite, calitativ compartimentate și calitativ finisate

În ansamblul locativ „The Nest Residence” sunt prezentate în total un număr de 230 de apartamente modern compartimentate cu planimetrii de două și de trei camere. Toate apartamentele sunt destul de spațioase, destul de luminoase, și dispun de spații logic și funcțional gândite.

  • Suprafața apartamentelor cu două camere este cuprinsă între 50,4 mp și 56,7 mp, unele din acestea dispun de două blocuri sanitare;
  • Suprafața apartamentelor cu trei camere este cuprinsă între 66,8 mp și 74,75 mp, unele din acestea dispun de două blocuri sanitare;

Unele locuințe au special prevăzute spații de depozitare, iar cel mai mare apartament din complex (unicul care are suprafața utilă de 116 mp) beneficiază de un loc de luat masa în camera de zi și are un dressing în dormitorul matrimonial. Beneficiarilor li se vor transmite apartamente semi finisate, care dispun de ferestre din profil eficient energetic și cu geam termopan. Cumpărătorii facilită de încălzire în pardoseală pentru fiecare apartament. Este racordare la toate utilitățile necesare (alimentare cu apă și gazificare, conectare la sistemul de curent electric și la sistemul de canalizare). Precum și neapărat funcționează sistemul de interfonie. Dezvoltatorul ansamblului locativ „The Nest Residence” este compania franceză „Bina Real Estate” SRL.

Pentru a afla alte materiale despre complex, mau multe detalii, disponibilitatea locuințelor și modelele apartamentelor sunteți invitați să vizitați site-ul web al ansamblului locativ „The Nest Residence”, unde găsiți afișate contactele directe ale sediului de vânzări al Dezvoltatorului și unde vă puteți programa cu o vizită la complex.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și The Nest Cluj, The Nest Residence.

Unde se află The Nest?

str. Scortarilor, 12, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare The Nest?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în The Nest în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul The Nest din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul The Nest este – Bina Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC