Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Premium Regie
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. George Ranetti, 2-8, zona Grozăvești, Sector 6, București

Premium Regie pe hartă București

str. George Ranetti, 2-8, zona Grozăvești, Sector 6, București

Etape dezvoltare

Premium Regie
construit
totul e vândut
finalizat 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală proprie Buderus
🟧 Lift2 lifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente196
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană cu două nivele, terestră
🟧 Regim inalțimeS+D+P+8E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente53,6–127,1 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Premium Regie” se află amplasat în zona Orhideelor – Regie, pe strada George Ranetti, 2-8 la sectorul 6 în București.

Facilitățile localizării

Zona amplasării Rezidenței Premium Regie este foarte dezvoltată din toate punctele de vedere și are o mulțime de puncte de interes cu restaurante, cafenele, pizzerii, cluburi de noapte și cu o mulțime de locuri de odihnă și distracții. Foarte aproape se află Hipermarketul Carrefour Feeria și Complexul comercial Orhideea.

Parcul Grozăvești și Grădina Botanică sunt în imediata vecinătate.

Este un cartier al tineretului deoarece aici se amplasează numeroase instituții de învățământ: Universitatea Politehnică din București, Universitatea Artifex, Facultatea de Inginerie Mecanică, Colegiul Spiru Haret, Liceul Mircea Eliade și altele.

Distanța de la blocul locativ până în centrul Bucureștiului (Piața Unirii) este de 5,2 km. Gara de Nord se situează la 2,7 km de la imobil. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 16,3 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de până la 7,8 km. Stația de Metrou „Grozăvești” se află la doar 350 de metri. Metroul Petrache Poenaru este la 850 de metri.

Caracteristica constructivă a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Premium Regie” are construit elegant și modern un bloc de apartamente, care constă din 2 tronsoane și are un regim de înălțime de S+D+P+7E+8R. Fundația clădirii este cu radier general (cu grosimea de 1 metru) și structura cu cadre din beton armat. Imobilul dispune de o rezistență seismică la cutremure de până la 8 grade.

Pereții și compartimentările din apartamente sunt efectuate din blocuri BCA Ytong. Termoizolația exterioară a clădirii este efectuată cu polistiren de 10 cm. Pereții exteriori sunt tencuiți și finisați cu vopsea acrilică. Terasele, balcoanele și fundația sunt hidroizolate pe baza membranei bituminoase.

Tronsoanele sunt dotate cu două lifturi hidraulice de marcă Schindler cu capacitatea de ridicare a 8 persoane.

Rezidența are în total 232 de locuri de parcare, atât supraterane cât și două nivele de locuri subterane la subsol și demisol.

Despre apartamente

La dispoziția cumpărătorilor sunt propuse garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Apartamentele de la parter dispun de grădini și terase spațioase. Locuințele se predau finisate, cu placaj ceramic, cu gresie și faianță din Spania și Italia. Ușa blindată este instalată la intrare și are multiple închideri. Tâmplăria PVC are 7 camere și geam tripan, de marcă Salamander. Contoarele individuale pe apartamente sunt conectate la gaze, curent electric și sunt apometre.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Premium Regie” este Compania „Conlux Develoment”, care este o firmă cu o experiență de peste 15 ani în domeniul construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare.

Modalități de achitare: credit imobiliar, credit Prima Casă sau transfer bancar.

Mai multe informații despre sistemul constructiv, despre apartamentele noi, despre finisaje și despre cum se cumpără direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web ansamblului rezidențial „Premium Regie”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Premium Regie?

str. George Ranetti, 2-8, zona Grozăvești, Sector 6, București.

Termen de finalizare Premium Regie?

Premium Regie – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Premium Regie.

Cine este dezvoltatorul Premium Regie în București?

Dezvoltator Premium Regie – Conlux Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC