Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ranetti Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. George Ranetti, 15, zona Grozăvești, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. George Ranetti, 15, București (Ranetti Residence)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

Ranetti Residence pe hartă București

str. George Ranetti, 15, zona Grozăvești, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente73
🟧 Număr clădiri1
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe36.89–59.09 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa complexului și detalii despre zonă

Ansamblul rezidențial „Ranetti Residence” se găsește localizat pe strada George Ranetti, la numărul 15, sectorul 6, orașul București.

Ansamblul de locuințe se află poziționat în zona Grozăvești, chiar în spatele Hotelului „Ambiance” și la doar 50 de metri față de Splaiul Independenței. În apropiere de complexul rezidențial de află centrele comerciale „Orhideea” cu hipermarket-ul Carrefour, Plaza România și Afi Palace Cotroceni, sunt cluburi de noapte, diverse restaurante, terase, baruri și pizzerii și este fast food-ul McDonald’s. Nu departe de casă este farmacie, funcționează Centru Medical „Policlinica Regie” și sunt sucursale bancare. Pentru plimbări, sport și relaxare rezidenții acestui complex locativ au la dispoziție Parcul Crângași, Parcul Politehnicii, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, terenul de baschet „Sport Arena”, Top Tenis Arena și sala de sport „IDM Club”.

Pentru copii și studenți în această zonă se află: Liceul „Mircea Eliade”, Biblioteca Centrală a Universității Politehnica, Universitatea Ecologică din București, Facultatea de Transporturi, Colegiul UCECOM „Spiru Haret”, Școala „BRD First Tech Challenge Romania” și Universitatea POLITEHNICA din București. Nu departe se află Pasaj-ul Grozăvești, iar de la intrarea în complex și până la Stația de Metrou Grozăvești sunt de parcurs doar 350 de metri și similar până la stația de tramvai. Centrul orașului București este la 5,4 km. Distanța de la complex până la Aeroportul internațional din Otopeni „Henri Coandă” și până la Aeroportul din Băneasa „Aurel Vlaicu” este aproximativ egală de 15-16 km.

Detalii și caracteristica tehnică a complexului

Ansamblul locativ „Ranetti Residence” este un complex atractiv atât pentru investiție cât și pentru o viață împlinită a familiei Dumneavoastră. Complexul locativ „Ranetti Residence” dispune de o singură clădire locativă, care este construită cu un Demisol plus Parter și plus 9 etaje.

Structura tehnică a construcției este efectuată în baza unei carcase din cadre și grinzi de beton armat și la zidirea închiderilor exterioare și a pereților interiori este folosită cărămidă de tip Porotherm Light. Casa locativă este fiabil izolată termic cu materiale de înaltă calitate. Pentru menținerea temperaturii în interiorul apartamentelor, blocul rezidențial are instalate geamuri termopane cu 7 camere de rupere termică, cu profil PVC de la Salamander. Clădirea de apartamente este proiectată cu balcoane deschise și echipate cu balustrade din sticlă securizată. Tencuiala decorativă este folosită pentru finisarea exterioară a fațadei imobilului și aceasta este aplicată peste sistemul de izolare termică (polistiren cu grosimea de 10 cm) a clădirii, tencuiala aplicată este combinată cu plăci decorative în combinația culorilor alb cu gri și mai puțin cu roșu, astfel clădirea rezidențială primește o ținută decentă și modernistă. Pentru confortul maxim la circulație pe interior în bloc este instalat un ascensor foarte confortabil, silențios și sigur. Pentru securitate și confortul vizitatorilor și locatarilor în complexul locativ „Ranetti Residence” este instalat sistem cu interfon.

Prezentarea apartamentelor și tipuri de finisaje

Proiectul imobiliar „Ranetti Residence” oferă unități locative cu scheme decomandate: garsoniere și apartamente cu două camere. La fiecare nivel locativ sunt amplasate câte 6 garsoniere și câte 2 apartamente cu 2 camere. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite garsoniere cu suprafața cuprinsă între 36,89 mp și 42,62 mp. Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu spațiul care începe de la 59,09 mp. În vânzare sunt prezentate apartamente finisate în versiune – „La gri”.

La predarea apartamentelor, cumpărătorii primesc locuințe cu pereții tencuiți și prelucrați cu glet, iar pardoselile sunt turnate cu șapă elicopterizată. Apartamentele se predau cumpărătorilor cu ușă de acces din metal instalată și cu toate instalațiile sanitare, electrice și termice dotate și conectate, centrala termică individuală instalată în fiecare din apartamente și în toate încăperile caloriferele sunt dotate și montate.

Apartamentele complexului locativ se vând cu racordare totală la toate utilitățile necesare, la care sunt instalate contoare la gaze, contoare pentru energia electrică și apometre. Toate locuințele sunt echipate cu senzori de fum și sunt dotate cu detectori de gaze, este internet și CATV. La cererea cumpărătorilor unitățile locative pot fi finisate în versiune – La cheie – contra cost. Din ferestrele apartamentelor se deschid vederi deosebite asupra împrejmuirilor, asupra Parcului Politehnicii și asupra Splaiului Independenței.

Dezvoltatorul complexului locativ „Ranetti Residence” are o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară și se mândrește cu un număr de peste 1000 de imobile perfect finisate și vândute cumpărătorilor satisfăcuți. Accesați site-ul web al Dezvoltatorului, unde găsiți afișate toate informațiile amănunțite și restul detaliilor apartamentelor noi construite ale complexului rezidențial „Ranetti Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Ranetti Residence Grozăvești.

Unde se află Ranetti Residence?

str. George Ranetti, 15, zona Grozăvești, Sector 6, București.

Termen de finalizare Ranetti Residence?

Ranetti Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ranetti Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ranetti Residence din București?

Dezvoltătorul Ranetti Residence este – Ranetti.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC