Previzualizare foto – fotografie originală aici

George Ranetti 35
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. George Ranetti, 35, zona Grozăvești, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. George Ranetti, 35, zona Grozăvești, Sector 6, București (George Ranetti 35)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

George Ranetti 35 pe hartă București

str. George Ranetti, 35, zona Grozăvești, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Ariston
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–96.7 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complex amplasat în zona Grozăvești

Ansamblul rezidențial „George Ranetti” se află localizat pe strada cu aceeași denumire George Ranetti, la numărul 35, zona Militari, în sectorul 6 din orașul București. Complexul locativ se învecinează cu Râul Dâmbovița și la o distanță de doar 800 de metri se află Stația de Metrou „Grozăvești”.

În zona de amplasare a blocului locativ se află o mulțime de instituții educaționale și organizații de învățământ, printre care menționăm doar o mică parte din acestea: Grădinița „Dumbrava Fermecată”, Liceul „Mircea Eliade”, Universitatea Artifex, Universitatea „Politehnica” din București cu Facultatea de „Inginerie Industrială și Robotehnică”, Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, Facultatea de Transport, Universitatea Ecologică și Colegiul UCECOM „Spiru Haret”. De asemenea nu departe de blocul rezidențial este Biblioteca Centrală a Universității Politehnica. Este o distanță de 1600 metri până la hipermarket-ul Carrefour. Până la Piața Unirii sunt de parcurs 5,3 km. Gara de Nord din capitală se găsește la 2,8 km, iar Aeroportul Henri Coandă este la 16,4 km de la blocul de apartamente.

Detalii tehnice și caracteristica complexului

Proiectul complexului locativ „George Ranetti 35” a fost proiectat cu o clădire de apartamente cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje locative și plus o Mansardă. Structura de rezistență a blocului rezidențial este efectuată pe cadre din beton armat cu grinzi, stâlpi și diafragme. Iar structura pereților interiori și exteriori este realizată din cărămidă de tip Porotherm cu un nivel ridicat de eficiență termică. Blocul rezidențial este construit într-un stil arhitectural modern și este finisat în culori gri cu alb, cu balcoane deschise și terasă cu balustrade de securitate. La clădirea locativă este instalată tâmplărie cu profil Rehau și cu 6 camere de izolare termică (profilul ferestrelor este de culoarea nucului). Toate spațiile comune sunt finisate și la intrare este instalat interfon. Sunt oferite locuri de parcare supraterane și garaje subterane.

Informații despre apartamente și finisaje

Apartamentele ansamblului locativ „George Ranetti 35” sunt prezentate cu schițe semidecomandate cu 2 și 3 camere. Suprafața locuințelor cu două camere este cuprinsă între 44,30 mp și 61,20 mp, iar suprafața apartamentelor cu trei camere este de la 85,60 mp și până la 122,50 mp și aceste locuințe beneficiază de câte două camere de baie. Toate unitățile locative sunt complet finisate cu finisaje de lux.

De la compania „Mega Door” sunt oferite ușile apartamentelor. Parchetul, faianța și gresia sunt alese de calitate germană. Dar și Dezvoltatorul oferă cumpărătorilor posibilitatea de alegere a finisajelor interioare și toate acestea sunt de calitate superioară oferite. Și în fiecare din apartamente este instalată câte o centrală termică pe gaz de marca Ariston, prin care se încălzesc locuințele individual și în fiecare apartament sunt montate calorifere. Locuințele au conexiune la apă, gaze, curent și canal.

Este televiziune, telefon și internet. Cumpărătorii și persoanele interesate de un apartament nou din zona Grozăvești sunt invitați să viziteze site-ul web al Dezvoltatorului complexului locativ „George Ranetti 35”, pentru a afla mai multe informații despre locuințe, disponibilitate, metode de plată și contactele directe.

Acest proiect mai este numit și Ranetti 35, George Ranetti Residence.

Unde se află George Ranetti 35?

str. George Ranetti, 35, zona Grozăvești, Sector 6, București.

Termen de finalizare George Ranetti 35?

George Ranetti 35 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în George Ranetti 35 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul George Ranetti 35 din București?

Dezvoltătorul George Ranetti 35 este – Elysey Generation.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC