Previzualizare foto – fotografie originală aici

Opal Residence Universitate
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Opalului 12, zona Tomis Nord, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. Opalului 12, zona Tomis Nord, Constanța (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil
str. Opalului 12, zona Tomis Nord, Constanța (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil

Opal Residence Universitate pe hartă Constanța

str. Opalului 12, zona Tomis Nord, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca, adapost antiatomic
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Lift pentru fiecare bloc cate un lift marca Shindler cu capacitatea de 5 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubeterană, stații incarcare vehicole electrice
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–106 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Opal Residence Universitate” este localizat pe strada Opalului, nr. 12, zona Tomis Nord/Campusul Universitar din orașul Constanța.

Locuințele noi se află poziționate într-un cartier foarte întrebat, datorită amplasării reușite la o distanță mică față de Stațiunea Mamaia și la doar 150 de metri de la Lacul Siutghiol. Ansamblul rezidențial se învecinează cu supermarketuri, saloane de înfrumusețare, restaurante, taverne și cu o mulțime de localuri de relaxare și distracție. Sunt de parcurs nu mai mult de 2 km până la „Aqua Magic Mamaia”, „Luna Park”, Parcul Tăbăcăriei și până la centrul comercial „Tom Shopping Mall”.

În apropiere de complex circulă autobuze și sunt de parcurs circa 5 km până în centrul orașului Constanța, 6 km până la Gară și aproximativ 20 de km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea ansamblului de locuințe

Ansamblul imobiliar „Opal Residence Universitate” este compus din două blocuri de apartamente cu un regim mediu de înălțime cu Subsol plus Parter și 4 Etaje de apartamente.

Ambele clădiri rezidențiale sunt realizate cu structuri din cadre din beton armat cu pereți interiori și închideri exterioară formate din cărămidă. Pe exterior blocurile sunt izolate termic cu un sistem format din polistiren expandat cu densitatea de EPS 80 de 10 cm grosime, iar în unele locuri grosimea sistemului termic aplicat atinge 20 cm. Fațadele blocurilor au placaj cu tencuială decorativă Caparol și cărămidă gri-antracit. La clădiri este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de marca Salamander (de culoare gri-antracit) cu trei foi de geam termopan. Fiecare scară locativă are instalat câte un ascensor modern, de marca Schindler, care funcționează silențios și are capacitatea de transportare a maxim 5 pasageri, iar casa scării este cu bun gust finisată și este placată cu marmură.

În incinta ansamblului rezidențial sunt organizate locuri de joacă pentru micuții locatari și pentru prietenii acestora, sunt amenajate zone de relaxare dotate cu băncuțe și frumos înverzite structurate în trei zone, care totalizează o suprafață de circa 450 de metri de verdeață plantată cu magnolii, tei și platani.

Pentru parcarea transportului locatarilor în complex sunt organizate subterane locuri de parcare, poziționate în subsol și în complex este prevăzută și o stație pentru încărcarea autoturismelor electrice. Este construit și adăpost ALA.

Teritoriul ansamblului locativ „Opal Residence Universitate” este supravegheat video și complexul este îngrădit cu gard viu (din verdeață).

Descrierea apartamentelor

În complexul locativ „Opal Residence Universitate” sunt construite apartamente cu o cameră de – Studio și locuințe cu două și trei camere ideal compartimentate, suprafața cărora începe de la 37 mp utili și ajunge până la 91 mp utili.

Predarea apartamentelor este prevăzută în complet, în versiune – la cheie și pentru finisarea apartamentelor sunt folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate și de cele mai moderne modele cu aspecte elegante. Pereții apartamentelor sunt tencuiți cu tencuială pe bază de ciment și în dependență de cameră sunt placați cu faianță, iar pardoselile sunt turnate cu sape și placate cu gresie și parchet.

Unitățile locative au instalate centrale termice pe gaze Viessmann Vitodens 050, ce funcționează în condensații și nu numai încălzesc locuințele dar și le asigură cu apă caldă. Instalațiile sistemului de încălzire sunt alese foarte calitative cu țevi durabile din PEX și sunt conectate la radiatoarele, ce au o garanție de 10 ani. Locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat cu instalații de tip Mitsubishi 12 000 BTU. Tot aparatajul electric, ce este instalat în apartamente este prezentat de la firma cu renume Legrand. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal cu sistem de antiefracție de tip seif și marca Pinum.

Pentru alte informații vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Opal Residence Universitate”.

Acest proiect mai este numit și Opal Residence Campus.

Unde se află Opal Residence Universitate?

str. Opalului 12, zona Tomis Nord, Constanța.

Termen de finalizare Opal Residence Universitate?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Opal Residence Universitate în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Opal Residence Universitate din Constanța?

Dezvoltătorul Opal Residence Universitate este – Opal Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC