Previzualizare foto – fotografie originală aici

Opalului 9
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Opalului, 9, zona Campus, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Opalului, 9, Constanța (Opalului 9)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Opalului 9 pe hartă Constanța

str. Opalului, 9, zona Campus, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţibixe depozitare, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare în apropiere de mare

Complexul de locuințe „Opalului 9 Residence” se află localizat pe strada Opalului, la numărul 9, în zona Campus din orașul Constanța. Locuințele noi se învecinează cu supermarketurile Penny și Profi, cu restaurante și cafenele și foarte aproape se află Hotelul „Nevada”. Ansamblul rezidențial „Opalului 9 Residence” se învecinează cu Campusul Universitar Ovidius și cu Parcul Tăbăcăriei, iar până la centrul comercial „Tom Shopping Mall” este o distanță de doar 1,7 km și până la renumitele plaje din stațiunea Mamaia se ajunge în cel mult 5 minute.

Nu departe de complexul locativ „Opalului 9 Residence” se află o stație de autobuz și este de parcurs o distanță de circa 5-6 km de la complexul locativ până în centrul orașului Constanța. Distanța până la Gară este de 5,8 km – 6,8 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este la 20,6 km față de apartamentele noi.

Caracteristica tehnică a complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Opalului 9 Residence” prezintă un bloc de apartamente cu o arhitectură modernă și cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. La realizarea imobilului sunt folosite doar materiale de construcții de calitate superioară și sunt respectate toate standardele și normele în vigoare. Fundațiile imobilului sunt de tip radier general și structura constructivă a blocului de apartamente contă din cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi și planșee și cu toți pereții, atât exteriori cât și interiori realizați din blocuri BCA (beton celular autoclavizat), unde grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm și pereții interiori despărțitori între apartamente au grosimea de 25 cm. Sistemul termic al clădirii de apartamente este format din polistiren și are grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este din profil PVC și are geam termopan în trei foi de sticlă. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și gri. La casa scării în bloc este instalat un ascensor modern și confortabil, ce funcționează liniștit și sigur. Și spațiile interioare comune, casa scării, holul și coridoarele sunt finisate. Accesul în incintă locuințelor este controlat și se face prin intermediul sistemului cu interfon.

La dispoziția rezidenților în complexul locativ sunt prevăzute boxe de depozitare (contra cost). Locurile de parcare din incinta ansamblului de locuințe „Opalului 9 Residence” sunt organizate subterane și supraterane.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Opalului 9 Residence” dispune de garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere decomandate. Toate unitățile locative sunt perfect compartimentate și au scheme ideale cu spații funcționale și logic gândite. Suprafața apartamentelor începe de la 44 mp și cele mai spațioase locuințe au mărimea de 110 mp. Apartamentele sunt natural ventilate și toate sunt proiectate cu geamuri la camerele de baie. Balcoanele locuințelor sunt deschise și dispun de balustrade din zidărie.

În vânzare toate apartamentele sunt prezentate finisate și au tavanele și pereții tencuiți și acoperiți cu glet și zugrăviți cu lavabil. În camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare și este prevăzută câte o centrală termică (cu funcționare în condensații) proprie pentru fiecare unitate locativă, ce asigură sistemul termic autonom și în apartamente sunt puse la poziții toate caloriferele. Ansamblul de apartamente se oferă în exploatare cu racordare completă la toate utilitățile generale și în apartamente este apă, curent electric și este condusă țeava de gaze, de asemenea este branșament la sistemul de canalizare. La intrare în apartamente sunt instalate uși sigure din metal.

Persoanele interesate de o locuință perfect amplasată și ideal realizată în zona Campus, sunt invitate să acceseze pagina web a complexului de apartamente „Opalului 9 Residence”, unde sunt afișate mai multe detalii și alte informații despre Dezvoltator, despre metodele de plată acceptate și unde se află oferite toate contactele directe către manageri de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Opalului 9 Residence, Opalului Residence.

Unde se află Opalului 9?

str. Opalului, 9, zona Campus, Constanța.

Termen de finalizare Opalului 9?

Opalului 9 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Opalului 9 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Opalului 9 din Constanța?

Dezvoltătorul Opalului 9 este – Opalului 9.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC