Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cartier Delago
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Palazu, zona Delago, Constanta

Schițe și prețuri în Cartier Delago

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 62.09 m2totul e vândut
3 camere
de la 71.65 m2totul e vândut

Cartier Delago pe hartă Constanța

str. Palazu, zona Delago, Constanta

Etape dezvoltare

Cartier Delago
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, uscătorie, loc de joaca copii
Încălzirecentrala termica proprie, încălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcare10 locuri de parcare subterană si 4 locuri de parcare supraterană
Regim inalțimeS+P+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente62 mp – 80 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat cu lacul Siutghiol învecinat

Ansamblul rezidențial „Cartier Delago” se găsește liniștit localizat pe strada Palazu, în cartierul Delago, zona Carrefour din orașul Constanța.

La doar 850 de metri față de locuințele noi se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” cu hipermarket-ul Carrefour și cu magazinul IKEA, de asemenea se află Decathlon, Selgros și Dedeman. De la blocul de apartamente până la Marea Neagră se ajunge parcurgând doar 3 – 4 km și pe drum spre plajă se poate de intrat pe la Luna Park și Aqua Magic Mamaia. În apropiere de complexul locativ se află stație ale mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze cu rute către punctele de interes din Constanța, iar până la autostrada A10 se ajunge în 10 minute. De la complexul de locuințe „Cartier Delago” sunt de parcurs 7,6 km până în centrul orașului Constanța până unde se ajunge în cel mult 10–15 minute cu mașina. Până la Gara din Constanța sunt 9,1 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 19,2 km, unde se ajunge repede în 15-17 minute.

Prezentare generală cu caracteristici tehnice

Ansamblul imobiliar „Cartier Delago” este remarcat prin rafinament, confort și calitate și este prezentat cu o clădire de apartamente elegantă și atractivă, construită cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus 4 Etaje locative. Imobilul este realizat din materiale durabile și are o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu închideri din BСA. La blocul de locuințe este instalată tâmplărie exterioară de un grad înalt de eficiență termică și fonică, cu profil PVC și 5 camere termice, iar geamul este termopan de tip „patru anotimpuri” cu acoperire low-e. La casa scării a blocului locativ este instalat un ascensor de ultimă generație, ce corespunde tuturor normelor de siguranță și cerințelor tehnice în vigoare. Complexul de locuințe este gândit cu un spațiu pentru uscarea rufelor și are dotate instalații de prevenire și stingere a incendiilor. Și sunt prevăzute spații speciale pentru parcarea bicicletelor și a cărucioarelor. Toate acestea sunt securizate și accesul în incinta blocului rezidențial se face prin intermediul sistemului cu interfon. Pentru persoanele imobilizate în scaune cu rotile în blocul locativ este prevăzut acces cu rampă.

Pentru parcarea transportului personal al locatarilor, în incinta complexului rezidențial „Cartier Delago” sunt organizate 10 locuri de parcare subterane, poziționate la Demisolul clădirii ce este dotat cu sistem hidraulic WOHR PARKLIFT 450. Precum și există amenajate supraterane încă 4 locuri de parcare. Toate locurile de parcare sunt oferite în vânzare (contra cost).

Finisajele, echipajele și suprafețele apartamentelor

Complexul locativ „Cartier Delago” dispune de apartamente excepționale, toate fiind proiectate și poziționate în așa mod ca să ofere vederi frontale către lac. Apartamentele sunt ergonomic proiectate și au scheme logice cu 2 sau 3 camere spațioase și decomandate. Suprafața unităților rezidențiale este cuprinsă între 62 mp și 80 mp și toate apartamentele beneficiază de terase sau balcoane cu spații generoase, care se predau în folosință complet finisate și au instalate balustrade din sticlă securizată. Apartamentele sunt foarte luminoase și facilită de ferestre mari din care se deschid priveliști uluitoare asupra vecinătăților. Locuințele se vând complet finisate. Sistemul de încălzire pentru fiecare unitate locativă este prevăzut autonom și apartamentele au dotate centrale termice proprii și dispun de toate instalațiile termice, acestea sunt conduse prin pardoseală. De asemenea în apartamente sunt puse la poziții toate instalațiile electrice și sanitare. În incinta complexului locativ sunt organizate speciale spații destinate pentru colectarea, păstrarea și evacuarea deșeurilor menajere. Întreg blocul locativ este racordat la toate utilitățile generale și fiecare apartamente este alimentat cu apă, este asigurat cu curent electric și cu gaze naturale și este branșat la sistemul de canalizare.

Ansamblul rezidențial „Cartier Delago” este dezvoltat de către compania „Opal Imobiliare”.

Unde se afla Cartier Delago?

str. Palazu, zona Delago, Constanta.

Termen de finalizare Cartier Delago?

Cartier Delago – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Cartier Delago.

Cine este dezvoltatorul Cartier Delago în Constanța?

Dezvoltator Cartier Delago – Opal Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC