Previzualizare foto – fotografie originală aici

ANM City Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Opalului, 4, zona Tomis Plus/Campus, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Opalului, 4, Residence (ANM City Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

ANM City Residence pe hartă Constanța

str. Opalului, 4, zona Tomis Plus/Campus, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Ideal amplasat cu acces facil către tot de ce ești interesat

La intrare în stațiunea Mamaia, pe strada Opalului, la numărul 4 se află localizat Ansamblul locativ „ANM City Residence”, zona de amplasare a complexului rezidențial este una cu o infrastructură complet dezvoltată – zona Tomis Plus/Campus din orașul Constanța. În apropiere de blocul de apartamente sunt supermarketurile Penny, Profi, Mega Image și la doar 2,2 km este centrul comercial „Tom Shopping Center”, unde funcționează hipermarketul Carrefour și sunt magazinele Dedeman, Decathlon, Selgros, LEMS, IKEA și JYSK. La doar 400 de metri este Grădinița Nr 12 și Școala Gimnazială N. 38 „Dimitrie Cantemir”, nu departe se află Parcul Tăbăcărie, este Luna Parc și Parcul Acvatic. În proximitatea locuințelor noi sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă autobuze și micro buze. De la complexul de locuințe „ANM City Residence” este de parcurs o distanță de 2 - 5 km până la cele mai frumoase plaje din stațiunea Mamaia, iar până în centrul orașului Constanța sunt circa 5 km, până la Gară se parcurg aproximativ 5,8 – 6,8 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 20,6 km.

Descrierea complexului rezidențial cu caracteristici tehnice

Ansamblul locativ „ANM City Residence” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din orașul Constanța cu un bloc modern de apartamente confortabile. Imobilul este construit în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare și corespunde tuturor standardelor europene. Casa de apartamente are un regim mediu de înălțime, este seismic rezistentă și dispune de un Subsol plus un Parter și 5 Etaje locative. La realizarea construcției au fost folosite materiale calitative și durabile și casa de apartamente se bazează pe fundație trainică din beton armat și este înălțată cu suprastructură formată din cadre și stâlpi din beton armat. Toate închiderile exterioare ale imobilului, pereții interiori perimetrali ai apartamentelor și toate compartimentările interioare sunt construiți din blocuri BCA, iar pe partea exterioară a clădirii locative este fiabil placat un sistem termic. Fațadele imobilului sunt de tip – ventilate și sunt placate cu plăci contemporane de culoare gri și bej, astfel blocul dispune de un aspect elegant și modern. Pentru circulația interioară confortabilă pe vertical în incinta blocului locativ este instalat un ascensor de ultimă generație, liftul funcționează foarte liniștit și facilită de un grad înalt de siguranță.

Transportul personal al locatarilor poate fi parcat atât la locurile de parcare subterane sau supraterane. În fața blocului sunt amenajate spații verzi și există plantați arbuști ornamentali.

Utilități, echipaje și racordările apartamentelor

În incinta blocului rezidențial „ANM City Residence” sunt concepute apartamente primitoare, cu scheme perfect realizate cu 2 și 3 camere luminoase. Toate locuințele sunt logic gândite, funcțional compartimentate și suprafețele apartamentelor încep de la 53 mp.

În vânzare apartamentele se propun în versiune de finisare – „La cheie” și în interior sunt aplicate finisaje de calitate înaltă cu modele atractive și moderne. Tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți. Toate camerele de baie sunt finisate și instalațiile sistemului sanitar sunt conduse până la poziții. Sistemul electric este complet realizat cu instalații calitative. La fel și sistemul termic și sitemul de gaze sunt complet realizate. Blocul de apartamente este absolut racordat la utilități și fiecare locuință se contorizează separat la apă, gaz și curent electric.

Pentru achiziționări sunt acceptate flexibile metode de plată, locuințele sunt disponibile cu plata prin creditare bancară, prin programul „Prima Casă” și pot fi achiziționate cu plata în numerar.

Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „ANM City Residence”, unde sunt afișate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, de la care veți afla toate detaliile apartamentelor noi din cea mai întrebată zonă rezidențială din Constanța.

Acest proiect mai este numit și Summer Vibe Residence.

Unde se află ANM City Residence?

str. Opalului, 4, zona Tomis Plus/Campus, Constanța.

Termen de finalizare ANM City Residence?

ANM City Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în ANM City Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul ANM City Residence din Constanța?

Dezvoltătorul ANM City Residence este – Anm Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC