Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green port Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gura Putnei, 82, zona Theodor Pallady, sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Gura Putnei, 82 (Tronson 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Gura Putnei, 82 (Tronson 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Green port Residence pe hartă București

str. Gura Putnei, 82, zona Theodor Pallady, sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Regim inalțime D+P+7E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje la alegere
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Proiectul locativ „GREENPORT Residence” este prezentat într-o zonă în plină expansiune și dispune de două blocuri de locuințe colective mixte, care sunt inteligent proiectate și beneficiază de balcoane.

Facilitățile ansamblului de locuințe

 • Poziționare într-o zonă aerisită, cu drumuri largi, în apropierea stațiilor de transport public și nu departe de o mulțime de magazine.
 • Spații verzi plantate în curte și zone de relaxare pentru locatari.
 • Locuri de joacă pentru copii.
 • Parcări organizate subterane și supraterane.
 • Finisaje oferite la alegere.

Localizarea proiectului

Ansamblul imobiliar „Greenport Residence” se află poziționat în zona cuprinsă între bulevardul Theodor Pallady și bulevardul 1 Decembrie. Locuințele noi sunt dezvoltate pe strada Gura Putnei, la numărul 82, în zona Theodor Pallady, sectorul 3 din orașul București.

De la blocurile locative este acces rapid către Autostrada Soarelui și Șoseaua de Centură. Vă invităm să vedeți pe pagina noastră web Korter cum sunt amplasate imobilele pe harta capitalei.

Puncte de interes din zonă și distanța până la acestea

 • 700 m până la Parcul Teilor și 800 m până la Grădina din Gura Siriului.
 • 550 m până la Mega Image și Profi, Oval Market este la 600 m, 1,7 km până la Penny market și sunt 2,3 km până la Lidl, iar până la hipermarketul Auchan și supermarketul Kaufland sunt 2,6 km.
 • 1,4 km până la Leroy Merlin Pallady, 2,3 km până la XXXLutz, Dedeman și Jumbo, la 2,4 km se află Metro Cash & Carry și Decathlon, iar magazinul IKEA este la 2,6 km.
 • 1,4 km până la Școala Gimnazială Nr. 116 și 1,5 km până la Grădinița Nr. 160, iar până la Școala Gimnazială Nr. 149 este o distanță de 1,8 km și sunt 2,7 km până la Liceul de Informatică.
 • 1,6 km până la Policlinica Kiru Care și farmacia Help Net.
 • Locuri de distracție pentru copii: 950 m până la Magic Land Pallady, 700 m până la locul de joacă de lângă Parcul Teilor.
 • Un kilometru până la Complexul Sportiv Titan și 2,8 km până la Infinity Sport Arena.
 • 650 m până la restaurantul cu grătar Nași și Finii, sunt 850 m până la restaurantul Ava Grill, un kilometru până la Pizza Gemenii și 1,9 km până la restaurantul Casa Luminița, iar KFC și McDonald's se află la 2,5 km, respectiv 2,2 km.
 • Benzinăria Socar – 1,7 km și Lukoil la 2,4 km.

Știut este faptul că locul de amplasare al imobilului este foarte important pentru orice membru al familiei și destul de important este și prețul, la rândul său prețul depinde mult de amplasament. Pentru a vă face alegerea mai ușoară, am selectat pe harta imobilelor noi pe site-ul nostru Korter.ro mai multe variante de imobile noi din această zonă accesibile în vânzare direct de la dezvoltatori, vă invităm să studiați harta și să alegeți ușor locuința de vis la un preț bun.

Distanțe până la punctele de interes din capitală și infrastructura de transport

 • O distanță de 1,6 km este până la stația de metrou Nicolae Teclu;
 • 1,5 km până la stația de tramvaie cu liniile nr. 19, 27, 40;
 • 1,6 km până la stația de autobuz cu linia nr. 111;
 • 8,7 km cu mașina până la Piața Unirii;
 • Nu mai mult de 12 km până la Gara de Nord;
 • 24,2 km până la Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni și circa 15 km până la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din Băneasa.

Cunoștință cu proiectul imobiliar

Ansamblul locativ „Greenport Residence” se formează din 2 tronsoane A și B de un regim de înălțime fiecare cu Subsol plus Parter plus 7 Etaje, unde etajele 6 și 7 sunt construite Retrase. Blocurile de apartamente sunt realizate pe cadre din beton armat și cărămidă. La fiecare scară locativă dotate sunt lifturi sigure. În incinta complexului locativ este prevăzut un supermarket, care se poziționează la parterul tronsonului A. În curte sunt plantate spații verzi și sunt organizate locuri de joacă pentru copii.

Parcările subterane sunt organizate la demisolul clădirilor, precum și în complexul locativ sunt oferite și locuri de parcare supraterane poziționate între tronsoane, de asemenea există organizate și parcări pentru vizitatori.

Detaliile de finisare a apartamentelor

În blocurile „Greenport Residence” sunt oferite în vânzare 88 de unități locative. Disponibile în vânzare la alegerea cumpărătorilor sunt oferite garsoniere simple, locuințe de tip Studio și apartamente spațioase cu 2 și 3 camere, toate fiind proiectate cu balcoane de tip terasă. Toate sunt funcțional proiectate, iar pentru a vizualiza schemele apartamentelor, vă așteptăm pe pagina noastră Korter.ro unde găsiți prezentate și prețurile.

Se vând locuințele complet finisate, cu tehnologii și echipaje de ultimă generație și cu finisaje calitative și moderne, prezentate la alegerea viitorilor locatari: gresia, faianța, parchetul și ușile interioare sunt oferite la alegere dintr-o gamă variată de culori și modele. Accesul în apartamente este controlat prin interfoane. Locuințele dispun de branșament general la toate utilitățile orașului (apă menajeră, gaze naturale, curent electric, sistem de canalizare) și sunt separat contorizate.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele din complexul locativ „Greenport Residence”, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru Korter direct pe pagina web a Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Titan Pallady Greenport, Greenport Residence.

Unde se află Green port Residence?

str. Gura Putnei, 82, zona Theodor Pallady, sector 3, București.

Termen de finalizare Green port Residence?

Tronson 1, Tronson 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Green port Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Green port Residence din București?

Dezvoltătorul Green port Residence este – SEDMAG.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC