Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Verdi Park
în București

Preț
la cerere
Adresă
str. Barbu Văcărescu, 164, sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Barbu Văcărescu, 164 (bloc 1)
21 etaje
În desfășurare
tr. 4 2019
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare
str. Barbu Văcărescu, 164 (bloc 2)
21 etaje
În desfășurare
tr. 4 2019
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

One Verdi Park pe hartă București

str. Barbu Văcărescu, 164, sector 2, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA, certificare "Green Homes"
🟧 Facilităţigalerie de facilităţi
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente336
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare451 de locuri de parcare distribuite pe trei niveluri subterane
🟧 Regim inalțimeS+P+20E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere, 7‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Unde este localizat și de ce facilități dispune?

Situat în partea de centru-nord, într-o zonă de top a capitalei - zona Floreasca, ansamblul rezidențial ultramodern „One Verdi Park” este foarte atractiv și dispune de numeroase perspective de dezvoltare a cartierului. Adresa complexului de uz mixt este: bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 164 E, sectorul 2, orașul București, vis-a-vis de Parcul Verdi și Lacul Floreasca.

Accesul pietonal către complex este efectuat direct de pe bulevardul Barbu Văcărescu și pe întreagă lungime a Parcului Verdi este deschidere directă de la complex. Partea exterioară a complexului dinspre bulevard este concepută cu trafic public, cu zone pietonale, insule verzi și localuri de agrement. În proximitatea imobilelor funcționează sala de fitness „World Class”, clubul sportiv „Pescariu Sports & SPA” și Complexul cultural sportiv studențesc „Tei”. Nu departe se află hipermarket-ul Kaufland, este centrul comercial „Promenada Mall” (doar 1000 de metri), sunt diverse cafenele, restaurante și cluburile de noapte „Le Gaga” și „Fratelli Social Club”.

La o mică distanță se găsește Spitalul de Pediatrie „MedLife București”, funcționează farmacii, este Inspectoratul de Poliție și Muzeul Național al Aviației Române. Pentru copii în această zonă sunt astfel de organizații educaționale și instituții de învățământ: Liceul Teoretic Bilingv „Ita Wegman”, Liceul Teoretic „C. A. Rosetti” și Școala Gimnazială „Herăstrău”, grădinițele de copii „Happy Angel” și „Montessori Kids at work”. De asemenea de la complexul imobiliar este acces rapid la stațiile cu mijloace de transport în comun, până la Stația de Metrou Aurel Vlaicu sunt doar 1,1 km pietonal și 1,4 km până la Pipera Metrou Station. Piața Unirii din București se află la o distanță de 7,1 km de la complexul imobiliar „One Verdi Park”. Până la Gara de Nord sunt doar 5,5 km, iar Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni este la 11,9 km și Aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa sunt doar 3,7 km prin strada Căpitan Alexandru Șerbănescu.

Ce înseamnă complex de funcție mixtă: birouri, retail și locuințe?

Ansamblul locativ „One Verdi Park” este desfășurat pe un teren cu suprafața generală de 8.138 mp și este format din două blocuri de tip – Turn, fiecare din acestea are înălțimea de câte 75 de metri și ambele imobile sunt construite la standardele superioare (de clasă A). Unul dintre turnuri este proiectat pentru business și are 3 Subsoluri + un Parter și plus 20 etaje cu spații special prevăzute pentru oficii și birouri, iar la parter se află perfect proiectat un spațiu comercial pentru care au fost dedicați aproximativ 2 200 de metri pătrați.

Al doilea turn este proiectat doar cu locuințe și are un regim de înălțime cu 3 nivele la Subsol + parter și cu 20 de etaje rezidențiale plus etajul 21 este proiectat să fie - tehnic. Aceste două turnuri sunt legate de către o clădire cu un regim mult mai muc de înălțime de 3 Subsoluri + Parter și Un etaj. Întreg proiectul imobiliar este prevăzut cu diverse spații comerciale, zone de alimentare publică, diverse servicii și circulație comună în incintă. La parterul blocurilor sunt prevăzute diverse spații tehnice, iar locurile de parcare sunt organizate pe trei nivele subterane și în total în complexul imobiliar sunt proiectate 451 de locuri de parcare. Ambele clădiri sunt realizate în conformitate cu cerințele de certificare a standardelor WELL și LEED PLATINUM. Precum și complexul imobiliar „One Verdi Park” beneficiază de adăpost de ApC. Aproximativ 30 % din suprafața terenului complexului rezidențial este acoperită cu verdeață.

De ce anume aceste apartamente simbolizează viitorul vieții moderne?

Unul din cele două turnuri ale proiectului rezidențial „One Verdi Park” este prevăzut cu un număr total de 134 de unități locative, dintre acestea sunt proiectate apartamente cu o cameră și locuințe mai spațioase cu două, trei și patru camere. Apartamentele sunt proiectate foarte confortabil, cu scheme moderne și funcționale. Unde sunt folosite materiale inovative și stiluri de design ultra modern, ce perfect se potrivesc pentru persoane dinamice și exigente la o viață perfectă. Toate locuințele sunt foarte luminoase, dispun de ferestre panoramice și au instalate geamuri termopane de un grad înalt de eficiență termică.

Vederile panoramica asupra Lacului Floreasca și Lacului Tei, care se deschi din ferestrele panoramice ale turnurilor te fascinează și te țin acasă, deoarece aici este locul de unde nu vrei să pleci.

Complexul locativ „One Verdi Park” este proiectat de către compania „X Architecture & Engineering”. Dezvoltatorul proiectului rezidențial „One Verdi Park” este compania „One United Properties”, care se deosebește prin obiectele sale ecologice perfect finisate, care sunt proiectate atât de menire rezidențială cât și de uz mixt, neapărat toate sunt construite doar din materiale ecologic curate, cu un grad sporit de durabilitate și toate cu un grad maxim de eficiență termică și de economisire a energiei. Chiar dacă compania a fost înființată în anul 2011, investitorii și profesioniștii constructori deja funcționează pe piața imobiliarelor noi din anul 2006, iar fondatorii stau sigur pe piața investițiilor imobiliare de la începutul anilor 2000.

Cu o deosebită plăcere vă invităm să treceți direct pe pagina Dezvoltatorului, unde sunt oferite mai multe informații detaliate despre imobilele ansamblului mixt „One Verdi Park” și unde găsiți contactele directe pentru a rezerva locuința Dumneavoastră de vis.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut One Verdi Park?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Verdi Park.

Unde se află One Verdi Park?

str. Barbu Văcărescu, 164, sector 2, București.

Cât costă m² în One Verdi Park?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în One Verdi Park în București?

Modalități de plata în One Verdi Park: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Plata eșalonată.

Termen de finalizare One Verdi Park?

bloc 1, bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC