Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Baron Residence
în Palazu Mare

Prețul / m2
de la ‍1 227 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Oslo, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Oslo, zona Tomis Plus, Constanța (Baron Residence)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare

Baron Residence pe hartă Palazu Mare

str. Oslo, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii, grădiniță, interfon
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente11
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcarelocuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41–115 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile zonei de amplasare

Complexul de locuințe „Baron Residence” este amplasat pe strada Oslo, în zona Tomis Plus din orașul Constanța. În apropiere de locuințele noi funcționează supermarketuri, sunt zone verzi cu spații de joacă pentru copii, saloane de înfrumusețare, sunt farmacii și se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” cu hipermarket-ul Carrefour și funcționează magazinele: Selgros, Brico Depot, Dedeman, Decathlon, JYSK și Lems. De la locuințele noi sunt mici distanțe și ușor accesibile până la plajele din stațiunea Mamaia, pe o rază de 4,2 - 4,6 km se află Universitatea Ovidius și sunt centrele comerciale Vivo și City Park Mall.

În proximitatea complexului de locuințe „Baron Residence” sunt stații de transport public și circulă autobuze și maxi–taxi. De la blocul locativ sunt circa 7 km până în centrul orașului Constanța și 9 km până la Portul Turistic, Gara se află la o distanță de 8 km și sunt aproximativ 18 – 19 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentare generală a complexului locativ

Proiectul rezidențial „Baron Residence” reprezintă o clădire locativă de un design modern și de un aspect atractiv. Regimul de înălțime al blocului locativ este prevăzut cu un Parter și 5 Etaje de apartamente. Imobilul este construit din materiale de calitate înaltă, cu utilizarea celor mai performante tehnologii și idei de design inovative. Structura de rezistență a clădirii este formată din cadre, stâlpi și planșee din beton armat și pereții cu compartimentările sunt realizați din materiale termio și fono eficiente și rezistente la umiditate (blocuri BCA). Și toți pereții exteriori perimetrali ai blocului de apartamente sunt izolați termic cu polistiren de densitate EPS 80 și grosimea de 10 cm și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică Caparol aplicată într-o combinație perfectă a nuanțelor culorilor maro și bej. Ferestrele instalate la imobile dispun de geam termopan tripan cu acoperire low-e și fețe – oglindă instalate în profil PVC Salamander de calitate înaltă. Toate spațiile comune din blocul locativ se predau în folosință cu finisare completă și la casa scării sunt placaje cu granit, balustradele instalate sunt din inox și este realizat sistemul de iluminat public. Pentru confortul locatarilor și circulația pe vertical la casa scării funcționează silențios un ascensor modern și sigur de marca Schindler. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Toate locurile de parcare din complexul de locuințe „Baron Residence” sunt organizate supraterane (acoperire betonată).

Descrierea apartamentelor

Complexul imobiliar „Baron Residence” dispune de numai 11 locuințe excepționale cu spații generoase, ce sunt perfect proiectate la cele mai înalte standarde de confort și oferă rezidenților liniște și intimitate. În vânzare sunt prezentate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere spațioase. Apartamentele au scheme funcționale și spații ce încep de la 41 mp până la 115 mp plus suprafața balcoanelor. Toate balcoanele sunt complet finisate și sunt echipate cu balustrade din sticlă securizată. Apartamentele noi se predau cumpărătorilor cu uși de acces din metal instalate și cu toți pereții interiori prelucrați cu un strat de glet și finisați cu vopsea lavabilă, iar toate pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă. Toate apartamentele dispun de instalații inginerești realizate și sistemul electric este realizat cu doze, toate instalațiile termice sunt conduse cu țevi din PEX inclusiv și cu distribuitoare și instalațiile sanitare sunt realizate din PPR. Blocul locativ se predă în exploatare cu racordare totală la utilitățile generale și fiecare apartament este contorizat separat la apă, electricitate și gaz.

Ansamblul locativ „Baron Residence” este dezvoltat de către compania „Iga Real Estate”, pe site-ul căreia sunteți invitați pentru mai multe informații utile despre proiectul rezidențial „Baron Residence”, despre schemele și finisajele apartamentelor, despre metodele de plată acceptate șiunde găsiți afișate toate contactele agenților de vânzări ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Baron Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Baron Residence Palazu Mare.

Unde se află Baron Residence?

str. Oslo, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța.

Cât costă m² în Baron Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 227 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Baron Residence în Palazu Mare?

Modalități de plata în Baron Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Baron Residence?

Baron Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC