Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Baron Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍984 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Oslo, zona Tomis Plus, Constanța

Schițe și prețuri în Baron Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 1 februarie
Garsoniere
de la 41.69 m2de la ‍1 000 € +TVA / m2de la ‍41 690 € +TVA
2 camere
de la 59 m2de la ‍983 € +TVA / m2de la ‍58 000 € +TVA
3 camere
de la 115.39 m2de la ‍1 000 € +TVA / m2de la ‍115 390 € +TVA

Baron Residence pe hartă Constanța

str. Oslo, zona Tomis Plus, Constanța

Etape dezvoltare

Baron Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Baron Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joaca pentru copii, grădiniță, interfon
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente11
Număr clădiri1
Parcarelocuri de parcare supraterane
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente41–115

Informații despre Ansamblul rezidențial

Facilitățile zonei de amplasare

Complexul de locuințe „Baron Residence” este amplasat pe strada Oslo, în zona Tomis Plus din orașul Constanța. În apropiere de locuințele noi funcționează supermarketuri, sunt zone verzi cu spații de joacă pentru copii, saloane de înfrumusețare, sunt farmacii și se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” cu hipermarket-ul Carrefour și funcționează magazinele: Selgros, Brico Depot, Dedeman, Decathlon, JYSK și Lems. De la locuințele noi sunt mici distanțe și ușor accesibile până la plajele din stațiunea Mamaia, pe o rază de 4,2 - 4,6 km se află Universitatea Ovidius și sunt centrele comerciale Vivo și City Park Mall.

În proximitatea complexului de locuințe „Baron Residence” sunt stații de transport public și circulă autobuze și maxi–taxi. De la blocul locativ sunt circa 7 km până în centrul orașului Constanța și 9 km până la Portul Turistic, Gara se află la o distanță de 8 km și sunt aproximativ 18 – 19 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentare generală a complexului locativ

Proiectul rezidențial „Baron Residence” reprezintă o clădire locativă de un design modern și de un aspect atractiv. Regimul de înălțime al blocului locativ este prevăzut cu un Parter și 5 Etaje de apartamente. Imobilul este construit din materiale de calitate înaltă, cu utilizarea celor mai performante tehnologii și idei de design inovative. Structura de rezistență a clădirii este formată din cadre, stâlpi și planșee din beton armat și pereții cu compartimentările sunt realizați din materiale termio și fono eficiente și rezistente la umiditate (blocuri BCA). Și toți pereții exteriori perimetrali ai blocului de apartamente sunt izolați termic cu polistiren de densitate EPS 80 și grosimea de 10 cm și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică Caparol aplicată într-o combinație perfectă a nuanțelor culorilor maro și bej. Ferestrele instalate la imobile dispun de geam termopan tripan cu acoperire low-e și fețe – oglindă instalate în profil PVC Salamander de calitate înaltă. Toate spațiile comune din blocul locativ se predau în folosință cu finisare completă și la casa scării sunt placaje cu granit, balustradele instalate sunt din inox și este realizat sistemul de iluminat public. Pentru confortul locatarilor și circulația pe vertical la casa scării funcționează silențios un ascensor modern și sigur de marca Schindler. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Toate locurile de parcare din complexul de locuințe „Baron Residence” sunt organizate supraterane (acoperire betonată).

Descrierea apartamentelor

Complexul imobiliar „Baron Residence” dispune de numai 11 locuințe excepționale cu spații generoase, ce sunt perfect proiectate la cele mai înalte standarde de confort și oferă rezidenților liniște și intimitate. În vânzare sunt prezentate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere spațioase. Apartamentele au scheme funcționale și spații ce încep de la 41 mp până la 115 mp plus suprafața balcoanelor. Toate balcoanele sunt complet finisate și sunt echipate cu balustrade din sticlă securizată. Apartamentele noi se predau cumpărătorilor cu uși de acces din metal instalate și cu toți pereții interiori prelucrați cu un strat de glet și finisați cu vopsea lavabilă, iar toate pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă. Toate apartamentele dispun de instalații inginerești realizate și sistemul electric este realizat cu doze, toate instalațiile termice sunt conduse cu țevi din PEX inclusiv și cu distribuitoare și instalațiile sanitare sunt realizate din PPR. Blocul locativ se predă în exploatare cu racordare totală la utilitățile generale și fiecare apartament este contorizat separat la apă, electricitate și gaz.

Ansamblul locativ „Baron Residence” este dezvoltat de către compania „Iga Real Estate”, pe site-ul căreia sunteți invitați pentru mai multe informații utile despre proiectul rezidențial „Baron Residence”, despre schemele și finisajele apartamentelor, despre metodele de plată acceptate șiunde găsiți afișate toate contactele agenților de vânzări ai Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Baron Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Baron Residence?

str. Oslo, zona Tomis Plus, Constanța.

Cât costă metru pătrat în Baron Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 984 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Baron Residence în Constanța?

Modalități de plata în Baron Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Baron Residence?

Baron Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC