Previzualizare foto – fotografie originală aici

Newcasa Residence 1
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Ghindarilor, 62K, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Ghindarilor, 62K, București (Newcasa 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Newcasa Residence 1 pe hartă București

str. Drumul Ghindarilor, 62K, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxă, interfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie Bosch
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente13
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+2ET+M
🟧 Securitateaccesul securizat cu bariere
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–98 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționarea ansamblului locativ

Ansamblul rezidențial „NEWCASA RESIDENCE 1” se află amplasat într-o zonă cu multă liniște și verdeață, în apropiere de Prelungirea Ghencea, pe strada Drumul Ghindarilor, la numărul 62K, la hotarul sectorului 5 cu sectorul 6 din municipiul București. În acest cartier se află doar construcții noi cu regimuri mici de înălțime (nu mai mult de 3 etaje).

Complexul locativ se află localizat într-o zonă în plină dezvoltare în apropiere de cartierul Latin. Nu departe de casă funcționează marketul Mega Image și supermarket-ul LIDL. La o distanță relativ accesibilă sunt: Grădinița „Sfântul Andrei”, Grădinița „GoodStart”, Grădinița „Wonderland Military District 6”, Grădinița Nr. 218, Grădinița și Școala Primară „Maryland”, Școala Primară și Gimnazială „Pro Ingenio”, Școala „Academia Simetric” și Școala Gimnazială Nr. 144.

Distanța de la casa locativă până la Piața Unirii este de 9,3 km prin Prelungirea Ghencea și sunt 9,8 km până la Gara de Nord din capitală.

Aeroportul Henri Coandă se află la 22,5 km. Aeroportul din Băneasa este la 22,5 km prin Șoseaua Virtuții.

Conceptul unic al ansamblului rezidențial

Ansamblul rezidențial „NEWCASA RESIDENCE 1” este complet finalizat și este prezentat cu o clădire de apartamente construită cu un Parter plus Două Etaje locative și plus o mansardă. Structura tehnică a imobilului constă din cadre, diafragme și planșee din beton armat de tip BST 500S și B 400.

Toți pereți casei, atât cei exteriori cât și cei despărțitori și interiori sunt zidiți din cărămidă Porotherm. Exteriorul imobilului este calitativ izolat termic cu polistiren de tip EPS 100, grosimea sistemului termic exterior este de 10 cm. Aspectul clădirii rezidențiale este foarte interesant și fațada casei îmbină trei culori ale tencuielii: culoarea albă, maro și culoarea olivei, toate acestea perfect se combină nu numai cu culoarea acoperișului dar și cu culoarea profilului tâmplăriei exterioare. Tâmplăria exterioare are profil PVC de tip REHAU și cinici camere termice cu geam termopan.

La ferestre sunt instalate plase și există montate toate glafurile, atât cele interioare cât și cele exterioare. Balcoanele blocului locativ sunt bine finisate și au instalate balustrade din inox și sticlă securizată. Ușa principală de la intrare în blocul locativ este de un nivel înalt de securitate și este dublă. În interiorul clădirii locative toate spațiile sunt complet finisate, dispun de placări cu gresie și/sau granit și sunt instalate balustrade din inox. Pentru fiecare apartament din complex este organizat câte un loc personal de parcare și plus câte o boxă personală.

Curtea complexului locativ „NEWCASA RESIDENCE 1” este complet îngrădită, este foarte îngrijită, bine amenajată și în grădină sunt plantați arbuști decorativi. Și este instalat iluminat nocturn.

Câteva apartamente colective de tip vile

Un număr total de doar 10 proprietăți locative sunt cuprinse în ansamblului imobiliar „NEWCASA RESIDENCE 1”.

În vânzare sunt prezentate 7 apartamente cu două camere și 3 garsoniere, toate fiind perfect compartimentate cu scheme practice și bine gândite.

  • Suprafața construită a garsonierelor este cuprinsă între 42,27 mp și 47,07 mp;
  • Suprafața construită a apartamentelor este cuprinsă între 68,21 mp și 98,28 mp.

Datorită faptului că în complex este proiectat un număr redus de locuințe, acestea oferă mult confort și intimitate locatarilor. Iar apartamentele poziționate la parterul clădirii sunt prevăzute cu grădini personale și cu intrări separate, acest fapt oferă rezidenților posibilitatea de a îmbina viața la bloc cu viața într-o vilă privată.

La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite apartamente complet utilate și finisate cu gresie și parchet laminat. Pereții sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă, iar în baie și parțial în bucătării sunt placați cu faianță. Toate materialele sunt alese doar de Premium calitate. Toate prizele, întrerupătoarele și instalațiile termice sunt montate în apartamente.

Camerele de baie dispun de obiectele sanitare instalate și acestea la fel sunt alese să fie doar de Clasă Premium. La intrare în locuințe ușile din metal sunt cu sisteme de antiefracție, precum și ușile interioare la fel sunt instalate în locuințe. Toate apartamentele se vor încălzi individual și acestea au instalate centrale termice proprii pe gaz, de asemenea în locuințe sunt instalate și radiatoarele din oțel.

Fiecare locuință este branșată la rețeaua de alimentare cu curent electric, cu gaze naturale, este racordare la sistemul de amenajare cu apă și la sistemul de canalizare. Fiecare utilitate în parte pentru fiecare apartament este contorizată și are contoare și apometre instalate. În apartamente este internet, cablu pentru TV și telefon.

Toate unitățile locative sunt prevăzute cu interfoane individuale. Contactele Dezvoltatorului, galeria locuințelor, detalii de finisare și alte informații de care sunteți interesați, ușor le puteți afla de pe pagina web a complexului rezidențial „NEWCASA RESIDENCE”, unde puteți trece repede doar cu un singur click.

Acest proiect mai este numit și Newcasa Residence.

Unde se află Newcasa Residence 1?

str. Drumul Ghindarilor, 62K, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București.

Termen de finalizare Newcasa Residence 1?

Newcasa 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Newcasa Residence 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Newcasa Residence 1 din București?

Dezvoltătorul Newcasa Residence 1 este – NewCasa Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC