Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex NewCasa Residence 3
în București

Prețul / m2
de la ‍850 € +TVA
Adresa
Drumul Ghindari, 83 A, zona Prelungirea Ghencea, sector 5, București

Schițe și prețuri în NewCasa Residence 3

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
3 camerede la 105.2 m2de la ‍850 € +TVA / m2de la ‍89 420 € +TVA

NewCasa Residence 3 pe hartă București

Drumul Ghindari, 83 A, zona Prelungirea Ghencea, sector 5, București

Etape dezvoltare

NewCasa Residence 3
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în NewCasa Residence 3

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie marca Bosch
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente32
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP + 5E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameraa, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „NewCasa Residence 3” este amplasat pe Drumul Ghindari, la numărul 83 A, în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 5, al orașului București. Zona de amplasare a imobilul este caracterizată ca un cartier locativ liniștit cu construcții noi de un regim mic de înălțime. În apropiere de locuințele noi funcționează supermarketurile LIDL și Mega Image, este clubul de sport „Be Live Fitness Center” și centrul medical „Rosana Medical”. Pe o rază de la 1,1 km până la 2,8 km se află Grădinița „Sfântul Andrei”, Grădinița „GoodStart”, Grădinițele Nr. 218 și Nr. 273, este Grădinița și Școala Primară „MaryLand”, After School „Ana Si Strumfii”, Școala Primară și Gimnazială Pro Ingenio, Școala Gimnazială Nr. 279, Liceul teoretic „Eugen Lovinescu” și Colegiul Național „Elena Cuza”.

Nu departe de complexul locativ „NewCasa Residence 3” sunt stații de autobuze, iar stația de Metrou Râul Doamnei se află la 2,4 km, până unde se ajunge pe jos în 28 de minute. Sunt de parcurs 9,4 km până în Piața Unirii din București și 10,1 km până la Gara de Nord din capitală, la 22,8 km se află Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și sunt 19,1 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristici tehnice și prezentarea proiectului imobiliar

Complexul locativ „NewCasa Residence 3” este prezentat cu un bloc locativ modern de apartamente confortabile și primitoare. Clădirea locativă are un regim mediu de înălțime și este construită cu un Parter și plus 5 Etaje, unde etajul superior este construit Retras. Imobilul este realizat responsabil din materiale durabile, de calitate înaltă și la construcție sunt respectate toate normele și cerințele în vigoare. Casa de apartamente are un aspect modern și elegant, dispune de fațade sofisticat finisate cu tencuială decorativă în trei culori perfect combinate, unde pe un fon alb sunt deosebit evidențiate balcoanele și terasele cu culoarea maro și verde viu. Structura constructivă a blocului de apartamente constă din cadre din beton armat cu pereți din materiale eficiente termic și fonic, ce sunt fiabil izolați pe exterior. La bloc este instalată tâmplărie exterioară calitativă cu profil PVC de la Rehau. În incinta blocului locativ toate spațiile de folosire comună sunt complet finisate și la casa scării este instalat un ascensor modern, sigur și silențios.

Complexul locativ „NewCasa Residence 3” este prevăzut cu suficiente locuri de parcare, organizate supraterane lângă casa de apartamente.

Finisajele și facilitățile apartamentelor

Proiectul locativ „NewCasa Residence 3” cuprinde 32 de unități locative excepțional proiectate. Locuințele au scheme funcționale, dispun de spații de depozitare (cămară) la bucătărie și au câte una sau două terase generoase și balcoane cochete. Disponibile în vânzare sunt apartamente cu 1, 2 și 3 camere, suprafețele cărora variază între 50,86 mp și 121,34 mp. Locuințele poziționate la parterul clădirii beneficiază nu numai de grădini personale peisagistic amenajate dar și facilită de intrare individuală. În vânzare unitățile locative sunt oferite complet finisate cu materiale, ce sunt alese cu bun gust și calitate de lux. Plăcile de parchet, gresie și faianță sunt cu modele moderne și băile sunt finisate și complet utilate cu toate obiectele sanitare de Premium calitate instalate. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal cu sistem anti-efracție și ușile interioare sunt montate. La bucătării sunt instalate centrale termic de marca Bosch și toate caloriferele sunt din oțel. În apartamente este internet, TV și fir de telefon. Toate locuințele au branșament la utilitățile generale și este contorizare individuală pentru controlul consumului de electricitate, gaze naturale și apometre.

Dacă sunteți interesat de o locuință confortabilă și calitativ construită, vă invităm să vizitați site-ul web al complexului locativ „NewCasa Residence 3”, accesul către care este oferit direct de pe pagina noastră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial NewCasa Residence 3?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în NewCasa Residence 3 în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în NewCasa Residence 3?

Metru pătrat în acest complex costă de la 850 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în NewCasa Residence 3 în București?

Modalități de plata în NewCasa Residence 3: Credit bancar, Plata integrală, Credit ipotecar, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare NewCasa Residence 3?

NewCasa Residence 3 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC