Previzualizare foto – fotografie originală aici

NewCasa Residence 3
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Ghindari, 83A, zona Prelungirea Ghencea, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul Ghindari, 83A, zona Prelungirea Ghencea, București (NewCasa Residence 3)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

NewCasa Residence 3 pe hartă București

Drumul Ghindari, 83A, zona Prelungirea Ghencea, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Bosch
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente32
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP + 5E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameraa, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „NewCasa Residence 3” este amplasat pe Drumul Ghindari, la numărul 83 A, în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 5, al orașului București. Zona de amplasare a imobilul este caracterizată ca un cartier locativ liniștit cu construcții noi de un regim mic de înălțime. În apropiere de locuințele noi funcționează supermarketurile LIDL și Mega Image, este clubul de sport „Be Live Fitness Center” și centrul medical „Rosana Medical”. Pe o rază de la 1,1 km până la 2,8 km se află Grădinița „Sfântul Andrei”, Grădinița „GoodStart”, Grădinițele Nr. 218 și Nr. 273, este Grădinița și Școala Primară „MaryLand”, After School „Ana Si Strumfii”, Școala Primară și Gimnazială Pro Ingenio, Școala Gimnazială Nr. 279, Liceul teoretic „Eugen Lovinescu” și Colegiul Național „Elena Cuza”.

Nu departe de complexul locativ „NewCasa Residence 3” sunt stații de autobuze, iar stația de Metrou Râul Doamnei se află la 2,4 km, până unde se ajunge pe jos în 28 de minute. Sunt de parcurs 9,4 km până în Piața Unirii din București și 10,1 km până la Gara de Nord din capitală, la 22,8 km se află Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și sunt 19,1 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristici tehnice și prezentarea proiectului imobiliar

Complexul locativ „NewCasa Residence 3” este prezentat cu un bloc locativ modern de apartamente confortabile și primitoare. Clădirea locativă are un regim mediu de înălțime și este construită cu un Parter și plus 5 Etaje, unde etajul superior este construit Retras. Imobilul este realizat responsabil din materiale durabile, de calitate înaltă și la construcție sunt respectate toate normele și cerințele în vigoare. Casa de apartamente are un aspect modern și elegant, dispune de fațade sofisticat finisate cu tencuială decorativă în trei culori perfect combinate, unde pe un fon alb sunt deosebit evidențiate balcoanele și terasele cu culoarea maro și verde viu. Structura constructivă a blocului de apartamente constă din cadre din beton armat cu pereți din materiale eficiente termic și fonic, ce sunt fiabil izolați pe exterior. La bloc este instalată tâmplărie exterioară calitativă cu profil PVC de la Rehau. În incinta blocului locativ toate spațiile de folosire comună sunt complet finisate și la casa scării este instalat un ascensor modern, sigur și silențios.

Complexul locativ „NewCasa Residence 3” este prevăzut cu suficiente locuri de parcare, organizate supraterane lângă casa de apartamente.

Finisajele și facilitățile apartamentelor

Proiectul locativ „NewCasa Residence 3” cuprinde 32 de unități locative excepțional proiectate. Locuințele au scheme funcționale, dispun de spații de depozitare (cămară) la bucătărie și au câte una sau două terase generoase și balcoane cochete. Disponibile în vânzare sunt apartamente cu 1, 2 și 3 camere, suprafețele cărora variază între 50,86 mp și 121,34 mp. Locuințele poziționate la parterul clădirii beneficiază nu numai de grădini personale peisagistic amenajate dar și facilită de intrare individuală. În vânzare unitățile locative sunt oferite complet finisate cu materiale, ce sunt alese cu bun gust și calitate de lux. Plăcile de parchet, gresie și faianță sunt cu modele moderne și băile sunt finisate și complet utilate cu toate obiectele sanitare de Premium calitate instalate. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal cu sistem anti-efracție și ușile interioare sunt montate. La bucătării sunt instalate centrale termic de marca Bosch și toate caloriferele sunt din oțel. În apartamente este internet, TV și fir de telefon. Toate locuințele au branșament la utilitățile generale și este contorizare individuală pentru controlul consumului de electricitate, gaze naturale și apometre.

Dacă sunteți interesat de o locuință confortabilă și calitativ construită, vă invităm să vizitați site-ul web al complexului locativ „NewCasa Residence 3”, accesul către care este oferit direct de pe pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și New Casa Residence 3.

Unde se află NewCasa Residence 3?

Drumul Ghindari, 83A, zona Prelungirea Ghencea, București.

Termen de finalizare NewCasa Residence 3?

NewCasa Residence 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în NewCasa Residence 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul NewCasa Residence 3 din București?

Dezvoltătorul NewCasa Residence 3 este – NewCasa Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC