Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Spazio Residence
în Bragadiru

Prețul / m2
de la ‍938 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Diamantului / str. Safirului, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
str. Diamantului / str. Safirului, Bragadiru, Ilfov (C1)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Spazio Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 februarie 2024
2 camere
55.35–66.8 m2
preț la cerere
3 camere
73.4–95.2 m2
preț la cerere

Spazio Residence pe hartă Bragadiru

str. Diamantului / str. Safirului, Bragadiru, Ilfov

Plata în rate la Spazio Residence

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Spazio Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, hidrofor, locuri de joacă, clinică medicala, sala fitness, salon, cabinet notarial, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift de 13 persoane marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, maxi taxi
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente336
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare425 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțime5
🟧 Securitateacces privat, monitorizare video 24/7
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–95 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații de amplasare și zonă

Ansamblul locativ „Spazio Residence” este construit în partea de Vest a orașului București, pe strada Diamantului/strada Safirului, în orașul Bragadiru din județul Ilfov. Din complex este acces către ambele străzi și la strada Diamantului și la strada Safirului. Accesul către complex se efectuează ușor din Prelungirea Ghencea și Drumul Taberei. La doar 300 de metri de la blocurile locative se află stația de transport în comun cu linii RATB. În apropiere de apartamente funcționează Penny Market și market-ul Mega Image, este un magazin alimentar imediat lângă casă, nu departe se află magazinul Leroy Merlin, este o florărie și o cofetărie și sunt diverse cafenele și restaurante.

De asemenea în această zonă se găsește Clubul de Tenis Zorila. Pentru copii funcționează Grădinița și Școala Primară Maryland, Școala „Academia Simetric” și Școala Primară și Gimnazială „Pro Ingenio”. Pe drum spre capitală sunt benzinării și până în centrul orașului București se ajunge în 20 de minute și se parcurg 11,8 km de la casele rezidențiale. De la calele locative până la Primăria din Bragadiru sunt 4,5 km. Gara de Nord din București se află la o distanță de 11,5 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni sunt 25,1 km și până la Aeroportul Internațional din Băneasa sunt 16,2 km.

Demnitățile complexului

Complexul rezidențial „Spazio Residence” este compus din 7 tronsoane. Toate imobilele sunt proiectate cu aspecte atractive, acestea dispun de un stil arhitectural de clasică modernă unde domină minimalismul formelor și liniile curate de design, fără ornamente în plus, doar tencuiala albă cu fâșii maro pe balcoane cu aspecte care amintește lemnul natural. Toate blocurile rezidențiale au un regim egal de înălțime cu parter și 5 etaje. Clădirile rezidențiale sunt proiectate cu o structură de rezistență seismică înaltă - corespunzătoare tuturor normelor și prevederilor legale. Pereții interiori (între apartamente) și pereții din apartamente (compartimentările) sunt zidiți din cărămidă și asigură încăperilor un nivel sporit de izolare fonică. Datorită sistemului excelent de izolație termică exterioară a blocurilor locative, rezidenții eficient obțin minimizări la costurile facturilor și obțin un strat de izolare fonică suplimentară a blocului. La blocuri este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC REHAU cu șase camere termoizolante și grilă pentru aerisire cu geam termopan de tip – „four seasons”. În fiecare clădire locativă este instalat câte un ascensor de marcă Schindler de ultimă generație, care funcționează silențios și are capacitatea de a transporta până la 13 pasageri.

Absolut fiecare imobil beneficiază de hidrofor plus are grup propriu de pompare. Toate blocurile rezidențiale sunt absolut finisate din exterior și în interior toate spațiile comune sunt complet finisate, pentru placarea casei scării este folosit granitul, iar balustradele sunt confecționate din inox. La fel toate spațiile comune sunt echipate cu corpuri de iluminat cu senzorii de mișcare plus becuri economice, datorită cărora considerabil se economisește energia și se prelungește durata de lucru a becurilor și corpurilor.

Complexul locativ „Spazio Residence” beneficiază de spații comerciale și spații de servicii, aici se găsește un supermarket, este o clinică personală, sunt restaurante, cofetării, patiserii, cafenele și fast food-uri. De asemenea la dispoziția rezidenților în complex funcționează o sală de fitness, un salon de înfrumusețare și este un cabinet notarial.

În incinta ansamblului locativ sunt sădite spații verzi generoase, extraordinar de grijuliu și deosebit de admirabil amenajate. Cel mai natural și înverzit loc din complex a fost ales pentru amenajarea locurilor de joacă a copiilor, mobilierul, toboganele, leagănele și restul echipamentelor au fost alese cu o mare atenție pentru a oferi cât mai mult confort și siguranță maximă celor mai mici locatari. Pentru fiecare apartament din complex este prevăzut câte un loc de parcare, acesta poate fi achiziționat împreună cu apartamentul (contra cost). Sistemul de pază a complexului este prevăzut cu acces controlat prin barieră de acces instalată. Complexul este complet monitorizat și supravegheat video 24 de ore din 365 zile.

Apartamente elegante și spațioase

Clădirile complexului rezidențial „Spazio Residence” găzduiesc apartamente elegante cu înălțimi generoase și cu scheme perfect gândite.

Proiectele planurilor locuințelor sunt realizate cu două și cu trei camere.

  • Suprafețele apartamentelor cu 2 camere încep de la 55,35 mp și ajung până la 66,8 mp;
  • Suprafețele locuințelor cu trei camere sunt cuprinse între 73,4 mp și 95,2 mp.

Balcoanele și terasele apartamentelor sunt proiectate cu spații generoase și toate sunt gândite cu sistem de balustrade din beton peste care este placat granitul plus sunt instalate panouri speciale efectuate din sticlă laminată. Placajele teraselor sunt efectuate din wpc lemn plastificat sau poate fi aleasă și gresia. Ferestrele mari vitrate aprovizionează locuințele cu lumină natural în deplin, cu căldura soarelui și le face la maxim de primitoare. Toate apartamentele sunt oferite în vânzare perfect finisate și complet dotate cu toate echipajele și materiale utilizate la finisare în conformitate cu normele și standardele europene. Gresia ceramică placată este cu capacități antiderapante cu un termen de exploatare lung. Faianță placată pe pepereți în bucătării și băi este de cea mai bună calitate. Pereții și tavanele sunt nivelate, prelucrate cu amestec uscat și sunt finisate cu vopsea lavabilă. La intrare în apartamente sunt instalate uși cu rame metalice și cu placaje din PVC cu aspecte din lemn. În apartamente sunt instalate toate întrerupătoarele și toate prizele de 230V, acestea sunt prevăzute cu contact de protecție pentru aparatura electrocasnică.

Sunt efectuate toate pregătirile pentru montajul ventilațiilor. Căldura și confortul în decursul anotimpurilor reci va fi asigurat autonom prin sistemul individual de încălzire pentru fiecare apartament separat, în care sunt instalate centrale termice și în fiecare încăpere sunt montate radiatoare, temperatura cărora care poate fi reglate prin termostatele individuale.

Apa caldă din apartamente va fi aprovizionată de către aceleași centrale termice murale în condensații. Centralele termice au dimensiuni mici, se află poziționate în bucătării și sunt alimentate cu gaze naturale și au racordare la pompele de circulație, la termostate și la schimbătoarele de temperatură, de asemenea sistemul conține și coz coaxial, focar presurizat și ștuț pentru evacuarea condensului. Pentru securitate și pentru controlul accesului vizitatorilor pentru fiecare apartament individual este prevăzut și instalat interfonul. Toate locuințele beneficiază de internet, sunt dotări cu cablu pentru TV și este fir pentru telefonie fixă. În bloc este racordare la sistemul de amenajare cu apă, gaze naturale și curent electric și toate sistemele de canalizare sunt noi și sunt racordate la sistemele orășenești. Fiecare din apartamente se predă cumpărătorului separat contorizat cu apometre și contoare pentru controlul consumului de gaze naturale și a energiei electrice.

Pentru a deveni proprietar a unei locuințe noi din complexul rezidențial „Spazio Residence”, trebuie să știți că există posibilități de plată prin orice tip de credite bancare, unde plățile lunare sunt egale cu plata unei chirii. Vă invităm cu mult drag să vizitați showroom-ul complexului rezidențial sau să vizualizați site-ul web al ansamblului rezidențial, de unde aflați toate amănuntele apartamentelor și detaliile de finisare a blocurilor și locuințelor din complexul locativ „Spazio Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Spazio Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Spazio Residence Safirului.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Spazio Residence din Bragadiru?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Spazio Residence?

M² în acest complex costă de la ‍938 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Spazio Residence în Bragadiru?

Modalități de plata în Spazio Residence: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Spazio Residence?

C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC