Previzualizare foto – fotografie originală aici

Newcasa Residence 2
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Ghindari, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Ghindari, București (Newcasa Residence 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Newcasa Residence 2 pe hartă București

str. Drumul Ghindari, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3ET+M
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „New Casa Residence 2” se află amplasat într-o zonă verde și liniștită, într-un cartier rezidențial nou, pe strada Drumul Ghindari, la numărul 58 – 62, zona Prelungirea Ghencea, la granița sectorului 5 cu sectorul 6 din orașul București.

În apropiere de clădirea locativă se află Grădinițele de copii Nr. 218 și 273, Grădinița „Sfântul Andrei”, Grădinița Nicholas, Grădinița și Școala Primară „Maryland”, Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” și Colegiul Național Elena Cuza. În proximitatea funcționează supermarket-urile Lidl (la 1,1 km) și Mega Image (la 1,2 km), centrul medical „Rosana Medical” se află la 1,8 km și sunt 2,4 km până la sala sportivă „SAS GYM”.

Nu departe de complexul locativ se află stația de autobuz și sunt circa 11 km până în centrul capitalei, Gara de Nord din București se află la o distanță de 9,8 km, sunt de parcurs 22,5 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 21,9 km.

Caracteristica generală a complexului

Ansamblul rezidențial „New Casa Residence 2” dispune de o clădire locativă realizată cu un aspect modern și cu un regim mic de înălțime cu Parter plus Două Etaje și o Mansardă, aceasta este dezvoltată pe un teren cu suprafața de 650 mp.

Structură de rezistență a imobilului este concepută pe cadre, diafragme și planșee din beton armat de tip – BST500 S/B400 și toți pereți exteriori și compartimentările interioare sunt zidiți din cărămidă Porotherm. Blocul de apartamente este izolat termic pe partea exterioară cu un strat cu grosimea de 10 cm de polistiren expandat cu densitatea de EPS80. Peste termosistem pe fațada clădirii sunt aplicate plăci ceramice de finisare exterioară și tencuiala decorativă. Tâmplăria exterioară instalată la bloc este din profil PVC Rehau, are 5 camere termice și sticlă termopană, incluse sunt și instalate toate glafurile interioare și exterioare plus plasele. Clădirea are instalate toate sisteme de scurgere a apelor pluviale și dispune de toate spațiile comune perfect finisate cu materiale de calitate superioară, alese cu un bun gust, toate holurile și coridoarele au pardoselile placate cu granit și plăci ceramice de tip – gresie, iar casa scării are instalate balustrade de tip mână curentă din inox, tavanele și pereții spațiilor comune sunt vopsiți cu var lavabil și parțial cu vopsea decorativă. Pentru securitatea locatarilor, ușa de la intrare în corpul de imobil este dublă și dispune de un grad înalt de siguranță. Toate spațiile comune din interiorul blocului locativ „New Casa Residence 2” cât și pe partea exterioară, curtea și intrările sunt dotate cu camere video, iar accesul în incinta ansamblului locativ este securizat și controlat și se face prin bariere. Pentru un nivel desăvârșit de siguranță, confort și securitate accesul în fiecare proprietate locativă este controlat prin interfon individual de apartament. Spațiile comune din curtea complexului sunt înverzite, aleile pietonale sunt amenajate și dispun de iluminat nocturn.

Pentru fiecare apartament din complex este prevăzut câte un loc de parcare suprateran și există prevăzute boxe de depozitare.

Despre proprietățile locative

Proiectul imobiliar „New Casa Residence 2” este prezentat cu 13 apartamente practic compartimentate, unde se află 8 garsoniere și 5 apartamente cu 2 camere cu suprafețele construite de la 42,27 mp și până la 98,28 mp. Locuințele sunt perfect proiectate, au spații mari, eficient gândite cu funcționalitate maximă, fiecare bucătărie este prevăzută cu debara. Apartamentele amplasate la parterul clădirii dispun de intrări separate și facilită de grădini private. Locuințele de la etaj dispun de balcoane cochete, care sunt echipate cu balustrade din inox și sticlă securizată.

Beneficiarii primesc apartamente - La cheie finisate cu materiale de Premium clasă, unde gresia, faianța este importată din Italia și Spania, iar parchetul cu grosimea de 10-12 mm este importat din Austria și Germania și toate sunt calitativ placate. Tavanele și pereții interiori sunt tencuiți mecanizat și au un strat de glet, sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Și toate instalațiile electrice, sanitare și termice sunt puse până la poziții. Este internet, TV și telefonie. Camerele de baie sunt utilate și obiectele sanitare instalate sunt de Premium calitate. Este câte o centrală termică de marca Bosch pentru fiecare locuință individual plus caloriferele din oțel sunt instalate. La intrare în fiecare apartament este o ușă metalică cu sistem de antiefracție și ușile interioare la fel sunt dotate. În folosire se predau apartamente complet racordate la rețeaua de amenajare cu apă, la rețeaua de curent electric și alimentare cu gaze, la sistemul de canalizare și fiecare unitate locativă se contorizează separat.

Pentru contactele directe ale managerilor de vânzare și pentru alte detalii despre complex și finisarea apartamentelor, vă rugăm să treceți pe pagina web a ansamblului locativ „New Casa Residence 2”.

Acest proiect mai este numit și Newcasa Residence.

Unde se află Newcasa Residence 2?

str. Drumul Ghindari, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București.

Termen de finalizare Newcasa Residence 2?

Newcasa Residence 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Newcasa Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Newcasa Residence 2 din București?

Dezvoltătorul Newcasa Residence 2 este – NewCasa Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC