Previzualizare foto – fotografie originală aici

New World Militari
în București

Apartamente
de la ‍55 925 €
Prețul / m2
de la ‍1 200 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Osiei, 18, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Osiei ,nr. 18, sectorul 6, Bucuresti (Bloc 1)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în New World Militari

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 ianuarie 2024
1 camere
45.34–55.64 m2
de la ‍1 233 € +TVA / m2de la ‍55 925 € +TVA
2 camere
46.18–80.8 m2
de la ‍1 280 € +TVA / m2de la ‍59 125 € +TVA
3 camere
94.7 m2
de la ‍948 € +TVA / m2de la ‍89 750 € +TVA

New World Militari pe hartă București

str. Osiei, 18, zona Militari, Sector 6, București

Plata în rate la New World Militari

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de rezistenta de tip dual, din cadrede beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţizona va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ceea ce inseamna viata citadina
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareparcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțime2S+P+6E
🟧 Securitateacces Securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Zidurizidarie exterioara din caramida, cu goluri vertical de 30 cm

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45.34–80.80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul locativ „New World Militari Residence” este localizat pe strada Osiei, la numărul 18 în cartierul Militari, sectorul 6 din orașul București. Zona de amplasare a imobilelor noi este la maxim dezvoltată cu o infrastructură perfectă, unde funcționează o mulțime de puncte de interes, se află o mulțime de organizații financiare, este o mare diversitate de magazine, supermarketuri și centre medicale. La mici distanțe de la clădirile locative sunt școli și grădinițe, localuri de relaxare și săli de sport. În apropiere de apartamente se află stațiile de metrou Păcii și Preciziei și sunt stații RATB. De la complexul rezidențial „New World Militari” sunt de parcurs 10–11 km până la Piața Unirii din București și aproximativ 9 km până la Gara de Nord din capitală. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află localizat la o distanță de 21,6 km și sunt 13,4 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului rezidențial

Complexul imobiliar „New World Militari” se formează din 3 clădiri de apartamente cu câte 2 Subsoluri plus Demisol și plus 6 Etaje de apartamente. Clădirile locative sunt responsabil construite din materiale calitative și fundațiile imobilelor sunt de tip radier general de un grad înalt de impermeabilitate la subsoluri și demisoluri. Structura de rezistență a blocurilor locative este de tip dual realizată pe cadre din beton armat și zidăria exterioară a clădirilor este realizată din cărămidă cu goluri de 30 cm, iar compartimentările interioare sunt din blocuri Ytong cu grosimea de 11,5 cm. Peste închiderile exterioare este placat un sistem termic format din polistiren expandat, ce are grosimea de 10 cm. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă Ceresit în combinație cu plăci cu factură de lemn și la case sunt instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan de la Veka. Spațiile comune interioare din blocuri sunt finisate și au toate pardoselile placate cu granit, iar la casa scării din clădiri sunt instalate lifturi Romversis cu capacitatea de transportare a câte 8 persoane fiecare. Accesul în incinta apartamentelor se face prin sistem cu interfon și accesul în incinta complexului la fel este securizat. În curtea ansamblului locativ sunt organizate locuri de joacă pentru copii, sunt plantate spații verzi împrejurul clădirilor, sunt asfaltate alei pietonale și există amenajate locuri de relaxare pentru rezidenți.

Pentru parcarea transportului rezidenților și a vizitatorilor locurile de parcare sunt organizate atât subterane și supraterane.

Informații despre finisarea apartamentelor

În incinta complexului locativ „New World Militari” sunt disponibile garsoniere, studio-uri și apartamente cu 2 camere. Unitățile locative sunt inteligent proiectate cu 30 de modele de planimetrii și au suprafețele de la 45,34 mp până la 80,80 mp. Apartamentele poziționate la parterul clădirilor beneficiază de zone înverzite și plantate cu gazon. Proprietățile locative se livrează beneficiarilor finisate complet. Pereții sunt tencuiți, pardoselile dormitoarelor și living-urilor sunt placate cu parchet laminat și sunt instalate toate ușile interioare, iar la intrare în apartamente ușa de acces este din metal. Camerele de baie și bucătăriile sunt placate cu plăci de gresie și faianță porțelanată Dacovit. Toate instalațiile sanitare și termice sunt realizate cu țevi, materiale, calorifere și centrale termice proprii de la Romstal și instalați sunt senzori de detecție a scurgerilor de gaze. Sistemul electric este realizat și pentru instalarea aparatelor de aer condiționat sunt pregătite trasee. Toate utilitățile sunt racordate și separat contorizate.

Apartamentele noi pot fi achiziționate prin orice tip de creditare bancară și toți cumpărătorii facilită de consultanță financiară din partea managerilor de vânzare ai Dezvoltatorii. Pentru alte informații și pentru contactele Dezvoltatorului vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului locativ „New World Militari”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut New World Militari?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și NewWorld Militari.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în New World Militari din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în New World Militari?

M² în acest complex costă de la ‍1 200 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în New World Militari în București?

Modalități de plata în New World Militari: Credit bancar.

Termen de finalizare New World Militari?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC