Previzualizare foto – fotografie originală aici

Panorama City
în București

Prețul / m2
de la ‍1 315 €
pe ‍158 €
Adresă
Drumul Ciorogarla, 291-295, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Drumul Ciorogarla, 291-295 (Bloc 2)
9 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2020
Faza 3
Drumul Ciorogarla, 291-295 (Bloc 3)
9 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2022
Faza 4
Drumul Ciorogarla, 291-295 (Bloc 4)
9 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Panorama City

Prețurile și disponibilitatea actualizate 22 februarie 2023.
1 camere
38 m2
de la ‍1 389 € / m2de la ‍52 800 €
2 camere
43–60 m2
de la ‍1 315 € / m2de la ‍58 500 €
3 camere
71 m2
de la ‍1 318 € / m2de la ‍93 600 €

Panorama City pe hartă București

Drumul Ciorogarla, 291-295, zona Militari, Sector 6, București

Ipoteca pentru Panorama City

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre de beton armat (B400 + BST500)
🟧 FacilităţiPeste 3000 mp de parc verde in incinta ansamblului
🟧 Încălzirecentrala proprie Immergas + distribuitoare de caldura + radiatoare
🟧 LiftSchindler (2 lifturi / scara)
🟧 Mijloace de transport12–15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Preciziei
🟧 Număr apartamente360
🟧 Număr clădiri4 blocuri / 5 scari
🟧 Parcareexterioara + interioara (la demisol)
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitatebariera de acces, porti pietonale, punct de paza si camere de supraveghere
🟧 Tip imobillocuinte colective
🟧 ZiduriBCA Ytong A+

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Înălțime plafoane2.65 m
🟧 Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38 mp – 71 mp utili

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „Panorama City” se află amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, la numărul 548, din sectorul 6 al orașului București, în zona Militari.

Despre zona de amplasare

Imediat în spatele reprezentanței BMW MHS Motors este construit complexul locativ „Panorama City” și se învecinează cu magazinul Decathlon Militari și centrul comercial Militari Shopping Center, până la centru sunt de parcurs doar 100 de metri. Stația de metrou Preciziei se află de la locuințe la o distanță de doar 1900 metri, unde se poate ajunge pe jos în cel mult 12 minute. Complexul de birouri „West Gate” este situat la numai 700 de metri de la complexul rezidențial. Pe o rază mai mică de 1000 metri se găsesc diverse Instituții de învățământ, școli primare și licee (Liceul Tehnologic „Petru Poni”), cluburi sportive, localuri de relaxare, parcuri, cafenele, restaurante, McDonald’s, KFC, marketuri și hipermarket-uri.

Informații generale despre complex

Terenul pe care se dezvolta complexul locativ „Panorama City” are o suprafață de 15 000 mp. În incinta complexului locativ sunt prevăzute diverse spații comerciale și locuiri de relaxare cu zone verzi și chiar un parc propriu pentru locatari și pentru cei mai mici membri ai familiei cu locuri special amenajate pentru joacă, aceste zone ocupă un teritoriu de peste 3000 mp.

Blocurile rezidențiale au un regim de înălțime cu partere și cu 7 nivele locative și sunt înălțate cu o structură din beton armat pe stâlpi și diafragme și cu compoziția pereților exteriori din blocuri YTONG de 30 cm grosime, pereții interiori care despart apartamentele le fel sunt din astfel de blocuri și au grosimea de 25 cm, iar compartimentarea interioară din apartament are grosimea de 15 cm la fel din YTONG. Pe tot perimetrul pereților exteriori este placat un sistem de izolare termică efectuat din polistiren expandat de 10 cm grosime. Și tencuiala decorativă este ultimul strat de finisare exterioară a blocurilor rezidențiale.

Toate clădirile se vor da în exploatare cu toate spațiile comune complet finisate cu materiale de calitate înaltă. Este și instalație fotovoltaică pentru a produce energie regenerabilă și pentru o economisire lunară a acesteia. În complexul rezidențial sunt prevăzute locuri de parcare asociate pentru fiecare apartament și de asemenea în curtea complexului există organizate aproximativ 80 de locuri de parcare destinate oaspeților și/sau pentru o parcare de scurt timp.

Pentru securitatea locatarilor, copiilor și vizitatorilor complexul locativ „„Panorama City” dispune de supraveghere video și complexul locativ este utilat cu sistem de interfon.

Informații despre apartamente

Un număr total de 400 de unități locative se află amplasate în clădirile locative ale complexului „Panorama City”, toate locuințele dispun de balcoane închise și sunt compartimentate foarte confortabil.

Există proiectate garsoniere și apartamente cu scheme cu 2 și 3 odăi. Pentru garsoniere sunt propuse scheme cu suprafețe de 37,97 mp utili. Cu o suprafață cuprinsă între 43,49 mp și 60 mp sunt proiectate apartamentele cu 2 camere, iar cele mai spațioase locuințe din complex au scheme cu 3 camere cu suprafața de 72,14 mp. Finisajele locuințelor sunt oferite la alegerea cumpărătorilor pentru a personaliza apartamentul conform gusturilor și cerințelor viitorilor locatari. Culoarea gresiei, faianței și a parchetului este oferită într-o gamă largă la alegere și cu montajul acestora gratuit.

Fiecare apartament dispune de astfel de finisate și are următoarele instalații și dotări:

 • tâmplărie PVC cu geam termopan;
 • ușa de acces în apartamente este metalică cu sistem de antiefracție;
 • centrală termică proprie cu calorifere din oțel de tip - panou și termostat wireless;
 • prize și întrerupătoare de marca Gewiss;
 • aparate de aer condiționat;
 • obiecte sanitare pentru camerele de baie, finisare cu gresie și faianță a pereților și pardoselilor;
 • uși de interior din lemn;
 • bucătăriile sunt finisate și dotate cu senzorii de gaze;
 • cablaj pentru televiziune, telefonie și internet;
 • utilitățile sunt racordate și sunt conduse până la poziții și contorizate individual cu contoare poziționate la exteriorul apartamentelor.

Dezvoltator

Complexul locativ „Panorama City” este dezvoltat de SC Pan Electro SRL, care a fost înființată în anul 1992 și până în prezent construiește locuințe luminoase din materiale durabile de un confort sporit și un nivel ridicat de siguranță. Sunt oferite condiții flexibile de plată cu metode de acceptare prin orice tip de credit bancar, prin programul Prima Casa, plata integrală din surse proprii și plata cash.

Pentru a contacta biroul de vânzări al complexului rezidențial „Panorama City” și pentru a afla mai multe materiale informative și toate detaliile apartamentelor noi, vă invităm pe site-ul web al ansamblului locativ „Panorama City”.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Panorama City?
Adăugați la favorite pentru a nu pierde sau trimiteți link-ul cuiva care vă ajută să alegeți o locuință

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Panorama City din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Panorama City?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 315 €.

Cum să cumpăr un apartament în Panorama City în București?

Modalități de plata în Panorama City: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Panorama City?

 • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat
 • Bloc 5 – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC