Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rotar Park 2 Residence
în București

Apartamente
de la ‍40 278 €
Prețul / m2
de la ‍980 €
Adresă
Drumul Osiei, 18-28, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Scara A, B
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
drumul Osiei, 18-28, București (Scara A)
10 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în tr. 2 an 2021
În desfășurare
Scara C, D
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
drumul Osiei, 18-28, București (Scara C)
10 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în tr. 3 an 2021
În desfășurare

Schițe și prețuri în Rotar Park 2 Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 septembrie 2023
1 camere
41.1–43.95 m2
de la ‍980 € / m2de la ‍40 278 €
2 camere
43.1–52.5 m2
de la ‍980 € / m2de la ‍42 238 €
3 camere
68.2–91.55 m2
de la ‍980 € / m2de la ‍66 836 €

Rotar Park 2 Residence pe hartă București

Drumul Osiei, 18-28, zona Militari, Sector 6, București

Plata în rate la Rotar Park 2 Residence

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Rotar Park 2 Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie, spațiu de joacă pentru copii
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Lift2 lifturi pe scara
🟧 Mijloace de transport700 de metri de statia de metrou Precizie
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente227
🟧 Număr clădiri4 scari
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeD+P+10E
🟧 Securitate supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisaje complet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41.1–95.96 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat de o mulțime de puncte de interes înconjurat

Ansamblul locativ „Rotar Park 2 Residence” se află dezvoltat în zona Militari din capitală și se găsește pe strada Drumul Osiei, între numerele 18-28, în sectorul 6 al orașului București. În imediata vecinătate a imobilelor este centrul comercial „Militari Shopping” și hipermarketul Auchan, funcționează o mulțime de buticuri și sunt magazinele: Arabesque, Metro Cash& Carry, Decathlon și Brico Depot Militari, se află bănci și cafenele și sunt food-urile McDonald’s și KFC. Nu departe de blocul locativ este clubul de tenis AMG, sala de fitness „WorldClass Militari”, clubul sportiv „Kom Fitness” și piscina „Crazy Pool”, nu departe sunt saloane de înfrumusețare, farmacii și centre medicale. Pentru copii în apropiere de casă se află Liceul Tehnologic „Petru Poni”, este Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” și organizația preșcolară „Kids Club”.

De la complexul locativ „Rotar Park 2 Residence” sunt de parcurs circa 200 de metri până la Bulevardul Iuliu Maniu și stația de metrou Preciziei se află la o distanță de doar 700 de metri față de locuințele noi. Sunt de parcurs aproximativ 10 km până la Piața Unirii din capitală și circa 9 până la Gara de Nord din București, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la o distanță de 23 km și sunt de parcurs circa 20 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristica tehnică și date de amenajare a complexului

Ansamblul rezidențial „Rotar Park 2 Residence” este prezentat cu un bloc rezidențial sofisticat proiectat și împărțit în patru scări locative. Imobilul este construit cu un Demisol, are un Parter și 10 Etaje de apartamente, unde etajele superioare sunt proiectate Retrase. Aspectul imobilului este foarte atractiv, realizat într-un stil arhitectural modern și volumetric. Structura de rezistență este formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare și cu compartimentările interioare realizate din cărămidă termică. Toate fațadele sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior într-o combinație perfectă a culorilor albe, gri și puțin cu purpuriu. La bloc toate ferestrele sunt termopane și sunt instalate în profil PVC, ce perfect asigură locuințele cu liniște, le protejează de praf și le asigură cu un mediu termic confortabil. La fiecare scară din bloc sunt instalate câte 2 ascensoare moderne și ultra silențioase, ce funcționare sigur. Toate spațiile comune, sunt finisate și la intrare sunt instalate interfoane.

În curtea complexului este amenajată o zonă de parc cu spațiu de joacă pentru copiii rezidenților. Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și există amenajate și parcări supraterane. Spațiile comune din incinta complexului locativ „Rotar Park 2 Residence” se află sub supraveghere video.

Despre apartamente

În incinta complexului rezidențial „Rotar Park 2 Residence” există proiectate 227 de unități locative perfect compartimentate, ce au scheme ergonomice și funcționale. Disponibile în vânzare sunt locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere decomandate. Suprafața locuințelor variază între 41,1 mp și 95,96 mp, acestea se vând complet finisate și sunt „la cheie” predate în folosință. Toți pereții sunt tencuiți și vopsiți, sunt placări cu gresie, faianță și parchet, ușile interioare sunt celulare, ușile de acces sunt din metal și în băi sunt instalate obiectele sanitare, plus sistemele inginerești sunt complet realizate. Toate utilitățile generale sunt racordate la blocul locativ și apartamentele sunt alimentate cu apă curentă și gaze naturale, sunt asigurate cu electricitate și branșate la sistemul de canalizare.

Pentru achiziționări sunt oferite metode flexibile de plată și locuințele pot fi achitate prin orice tip de credit bancar. Pentru vizionări, vă rugăm să contactați consultanții biroului de vânzări, contactele cărora le găsiți afișate pe site-ul proiectului imobiliar „Rotar Park 2 Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Rotar Park 2 Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Complex Rotar Park Residence 2, Rotar Park 2.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rotar Park 2 Residence din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Rotar Park 2 Residence?

M² în acest complex costă de la ‍980 €.

Cum să cumpăr un apartament în Rotar Park 2 Residence în București?

Modalități de plata în Rotar Park 2 Residence: Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Rotar Park 2 Residence?

Scara A, Scara B, Scara C, Scara D – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC