Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rotar Park 2 Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Drumul Osiei, 18-28, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Scara A, B
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
drumul Osiei, 18-28, București (Scara A)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil
Scara C, D
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
drumul Osiei, 18-28, București (Scara C)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Rotar Park 2 Residence pe hartă București

Drumul Osiei, 18-28, zona Militari, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie, spațiu de joacă pentru copii
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Lift2 lifturi pe scara
🟧 Mijloace de transport700 de metri de statia de metrou Precizie
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente227
🟧 Număr clădiri4 scari
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeD+P+10E
🟧 Securitate supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisaje complet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41.1–95.96 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat de o mulțime de puncte de interes înconjurat

Ansamblul locativ „Rotar Park 2 Residence” se află dezvoltat în zona Militari din capitală și se găsește pe strada Drumul Osiei, între numerele 18-28, în sectorul 6 al orașului București. În imediata vecinătate a imobilelor este centrul comercial „Militari Shopping” și hipermarketul Auchan, funcționează o mulțime de buticuri și sunt magazinele: Arabesque, Metro Cash& Carry, Decathlon și Brico Depot Militari, se află bănci și cafenele și sunt food-urile McDonald’s și KFC. Nu departe de blocul locativ este clubul de tenis AMG, sala de fitness „WorldClass Militari”, clubul sportiv „Kom Fitness” și piscina „Crazy Pool”, nu departe sunt saloane de înfrumusețare, farmacii și centre medicale. Pentru copii în apropiere de casă se află Liceul Tehnologic „Petru Poni”, este Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” și organizația preșcolară „Kids Club”.

De la complexul locativ „Rotar Park 2 Residence” sunt de parcurs circa 200 de metri până la Bulevardul Iuliu Maniu și stația de metrou Preciziei se află la o distanță de doar 700 de metri față de locuințele noi. Sunt de parcurs aproximativ 10 km până la Piața Unirii din capitală și circa 9 până la Gara de Nord din București, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la o distanță de 23 km și sunt de parcurs circa 20 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristica tehnică și date de amenajare a complexului

Ansamblul rezidențial „Rotar Park 2 Residence” este prezentat cu un bloc rezidențial sofisticat proiectat și împărțit în patru scări locative. Imobilul este construit cu un Demisol, are un Parter și 10 Etaje de apartamente, unde etajele superioare sunt proiectate Retrase. Aspectul imobilului este foarte atractiv, realizat într-un stil arhitectural modern și volumetric. Structura de rezistență este formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare și cu compartimentările interioare realizate din cărămidă termică. Toate fațadele sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior într-o combinație perfectă a culorilor albe, gri și puțin cu purpuriu. La bloc toate ferestrele sunt termopane și sunt instalate în profil PVC, ce perfect asigură locuințele cu liniște, le protejează de praf și le asigură cu un mediu termic confortabil. La fiecare scară din bloc sunt instalate câte 2 ascensoare moderne și ultra silențioase, ce funcționare sigur. Toate spațiile comune, sunt finisate și la intrare sunt instalate interfoane.

În curtea complexului este amenajată o zonă de parc cu spațiu de joacă pentru copiii rezidenților. Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și există amenajate și parcări supraterane. Spațiile comune din incinta complexului locativ „Rotar Park 2 Residence” se află sub supraveghere video.

Despre apartamente

În incinta complexului rezidențial „Rotar Park 2 Residence” există proiectate 227 de unități locative perfect compartimentate, ce au scheme ergonomice și funcționale. Disponibile în vânzare sunt locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere decomandate. Suprafața locuințelor variază între 41,1 mp și 95,96 mp, acestea se vând complet finisate și sunt „la cheie” predate în folosință. Toți pereții sunt tencuiți și vopsiți, sunt placări cu gresie, faianță și parchet, ușile interioare sunt celulare, ușile de acces sunt din metal și în băi sunt instalate obiectele sanitare, plus sistemele inginerești sunt complet realizate. Toate utilitățile generale sunt racordate la blocul locativ și apartamentele sunt alimentate cu apă curentă și gaze naturale, sunt asigurate cu electricitate și branșate la sistemul de canalizare.

Pentru achiziționări sunt oferite metode flexibile de plată și locuințele pot fi achitate prin orice tip de credit bancar. Pentru vizionări, vă rugăm să contactați consultanții biroului de vânzări, contactele cărora le găsiți afișate pe site-ul proiectului imobiliar „Rotar Park 2 Residence”.

Acest proiect mai este numit și Complex Rotar Park Residence 2, Rotar Park 2.

Unde se află Rotar Park 2 Residence?

Drumul Osiei, 18-28, zona Militari, Sector 6, București.

Termen de finalizare Rotar Park 2 Residence?

Scara A, Scara B, Scara C, Scara D – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rotar Park 2 Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rotar Park 2 Residence din București?

Dezvoltătorul Rotar Park 2 Residence este – Rotar Park Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC