Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lord Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Rediu, zona Breazu, Iași

Lord Residence pe hartă Iași

șos. Rediu, zona Breazu, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzireîncălzire prin pardoseală, centrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E+Pod
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe160 m²

Despre ansamblu rezidențial

La liniște localizat cu natura învecinat

Complexul de locuințe „Lord Residence” se află perfect localizat într-o zonă ușor accesibilă și se amplasează pe Șoseaua Rediu, în comuna Breazu (nu departe de zona Copou) din județul Iași. În vecinătatea caselor noi este Centrul Educativ „Căsuța Zurlie” și sunt 260 de metri până la supermarket, este de parcurs o distanță de 850 de metri până la Oficiul Poștal din Rediu și la 900 de metri se află Sectorul de Poliție Rediu, iar până la Școala Gimnazială din Rediu sunt de parcurs circa 1000 de metri de la casele noi ale complexului rezidențial. La o distanță de 2,5 km se află o oază de relaxare și confort – piscina „Apollo Summer Lounge”. Până în centrul orașului Iași sunt de parcurs aproximativ 10 - 11 km, iar până la Gara Mare se ajunge parcurgând 10 km și sunt 16,2 km până la Aeroportul Internațional din orașul Iași.

Prezentare generală a cartierului de case

Proiectul imobiliar „Lord Residence” are dezvoltate șase case individuale de aspecte atractive, ce sunt construite într-un stil arhitectural mediteranean. Imobilele au egale regimuri de înălțime și fiecare este construit cu câte un Parter plus un Etaj și Pod. Structura de rezistență a caselor constă din cadre din beton armat și din cărămidă sunt realizați toți pereții exteriori și compartimentările interioare, cărămida folosită este de un grad sporit termic și fonic - cărămidă Porotherm. Izolarea termică exterioară a caselor este fiabil realizată cu vată bazaltică cu grosimea de 100 mm și pentru păstrarea ambientului termic confortabil la locuințe este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de calitate superioară de la firma Salamander cu grosimea de 40 mm și geam termopan float de un grad superior de eficiență termică de tip „four seasons” cu acoperire low-e. Casele sunt acoperite cu învelitoare de tip țiglă și au fațadele finisate cu tencuială decorativă de exterior.

Curtea complexului locativ „Lord Residence” este de tip închis și locurile de parcare sunt amenajate supraterane, câte 1 sau 2 în fiecare curte personală. Toate căile de acces către complexul locativ și drumurile interioare sunt asfaltate.

Cum sunt finisate casele

Casele complexului locativ „Lord Residence” sunt îngrădite și suprafețele curților personale ale imobilelor variază între 400 - 420 mp, unde pot fi amenajate zone de barbeque, foișor, beci și alte zone de relaxare pentru copii și părinți. Proprietățile locative sunt realizare cu suprafața construită de 160 mp și au 110 mp utili și la parter se află bucătăria, livingul, holul, este un birou și ieșirea către terasa, ce este prezentată cu suprafața de 13 mp. Trei dormitoare cu două balcoane, un hol și o cameră de baie sunt poziționate la etajul caselor.

Locuințele pot fi personalizate și plăcile de gresie și faianță aplicate sunt oferite cumpărătorilor la alegere, la fel și culoarea vopselilor lavabile folosite pentru finisarea pereților interiori, aceștia sunt ideal nivelați și prelucrați cu tencuială mecanizată. Obiectele sanitare sunt instalate în camerele de baie. Toate ușile interioare instalate sunt din MDF și ușa de la intrare este din metal. Este instalată centrala termică prin condensare și sistemul de încălzire este condus prin pardoseală, iar temperatura interioară poate fin reglată prin termostatele individuale pentru fiecare încăpere cu reglare digitală. Instalațiile electrice sunt cu echipamente de marca Schneider și instalațiile sanitare la fel sunt complet realizate. Casele sunt dotate cu cablaj TV, fir de telefon și au internet. Toate utilitățile sunt racordate, este apă, gaz, curent electric, canal și fiecare casă este separat contorizată cu contoare și apometre.

Sunteți invitați cu o vizită la șantier pentru a vă convinge de amplasarea minunată a imobilelor, de calitatea înaltă a lucrărilor și de aspectele uimitor plăcute ale caselor din visul Dumneavoastră. Pentru contacte și alte informații de care ați rămas interesați, vă rugăm să accesați direct din site-ul nostru pagina web a complexului locativ „Lord Residence”, unde găsiți toate informațiile necesare.

Acest proiect mai este numit și Lord Residence Breazu.

Unde se află Lord Residence?

șos. Rediu, zona Breazu, Iași.

Termen de finalizare Lord Residence?

Lord Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Lord Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Lord Residence din Iași?

Dezvoltătorul Lord Residence este – Lord Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC