Previzualizare foto – fotografie originală aici

Hera Residence Ghencea
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Prelungirea Ghencea, 132A, zona Prelungirea Ghencea, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. Prelungirea Ghencea, 132A, zona Prelungirea Ghencea, Sector 6, București (Hera Residence - Ghencea 132A)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Hera Residence Ghencea pe hartă București

str. Prelungirea Ghencea, 132A, zona Prelungirea Ghencea, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joaca
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe66 – 99 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații utile despre zona de amplasare

Cartierul rezidențial „Hera Residence – Ghencea 132A” se află pe strada Prelungirea Ghencea, la numărul 132A, în zona Ghencea, sectorul 6 din orașul București.

În zona de amplasare se află saloane de înfrumusețare, sunt puncte comerciale și organizații medicale. De la apartamentele noi sunt de parcurs doar 450 de metri până la supermarketul LIDL și numai 200 de metri până la Magazinul cu Povești, iar până la Mega Image Shop&Go sunt circa 1,4 – 1,5 km. Pentru copii la o distanță de doar 150 de metri de la casă se află Grădinița „Georgi”, la 400 de metri funcționează After - School „Art’Alegria”, sunt 550 de metri până la Grădinița „GoodStart” și 750 de metri până la Grădinița „Sfântul Andrei”. Până la Grădinița și Școala Primară „Maryland” este de parcurs o distanță de 900 de metri, până la Școala Primară „Pro Ingenio” și Academia Simetric se parcurg 1,5 km.

Lângă blocul locativ sunt stații cu mijloace de transport în comun pe unde circulă autobuze cu rute directe către punctele importante din capitală. De la complexul de locuințe „Hera Residence – Ghencea 132A” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de circa 10 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs aproximativ 9 km. Distanța până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de 22,3 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs 18,6 km.

Caracteristici tehnice și informații de amenajare a complexului

Ansamblul locativ „Hera Residence – Ghencea 132A” este prezentat cu un bloc de apartamente de o arhitectură ultra modernă și cu un regim de înălțime cu Parter și 4 Etaje locative. Clădirea are un aspect atractiv, solemn și elegant și are o fațadă finisată într-un contract perfect a culorii albe cu culoarea gri.

Blocul rezidențial este construit cu o mare răspundere la cele mai înalte standarde de confort și cu utilizarea celor mai calitative materiale de construcții cu implementarea ideilor arhitecturale inovaționale. Imobilul are o structură de rezistență formată din cadre beton armat cu toate închiderile exterioare și interioare din cărămidă termoeficientă. Clădirea de apartamente este fiabil izolată termic pe partea exterioară și are instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan tripan. La casa scării este instalat un ascensor sigur, modern și silențios. Toate spațiile comune din interiorul blocului sunt complet finisate. Accesul în interiorul locuințelor este controlat cu sistem cu interfon.

Pentru copii în curtea ansamblului locativ este amenajat un loc de joacă și întreg teritoriul complexului este supravegheat video. Locurile de parcare din incinta complexului de locuințe „Hera Residence – Ghencea 132A” sunt organizate supraterane.

Informații de finisare și dotările apartamentelor

Ansamblul imobiliar „Hera Residence – Ghencea 132A” este un proiect cu un număr limitat de unități locative, ce oferă rezidenților un nivel înalt de intimitate și confort. Și în incinta blocului locativ sunt proiectate doar 15 apartamente ergonomice, cu scheme cu 2 și 3 camere logic gândite. Suprafețele proprietăților locative încep de la 66 mp și ajung până la 93 mp, acestea sunt prevăzute cu balcoane.

În vânzare locuințele se predau complet finisate și dispun de placaje cu faianță și gresie. Ușile interioare sunt instalate în apartamente și la intrare este montată ușă din metal. Toate apartamentele dispun de sisteme de încălzire autonome și sunt echipate cu centrale termice proprii și toate instalațiile sanitare sunt conduse prin pardoseli. Utilitățile generale sunt complet racordate la blocul rezidențial și în apartamente este apă, gaz, curent electric și branșament la sistemul de canalizare. Fiecare locuință este contorizată separat și are instalate apometre, contoare de gaz și curent electric. Și în apartamente este TV, internet și telefonie.

Pentru alte informații despre apartamentele noi, mai multe detalii de finisare, scheme, contacte și metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Hera Residence – Ghencea 132A”.

Acest proiect mai este numit și Ghencea 132A.

Unde se află Hera Residence Ghencea?

str. Prelungirea Ghencea, 132A, zona Prelungirea Ghencea, Sector 6, București.

Termen de finalizare Hera Residence Ghencea?

Hera Residence - Ghencea 132A – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Hera Residence Ghencea în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Hera Residence Ghencea din București?

Dezvoltătorul Hera Residence Ghencea este – Hera Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC