Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Hera Residence - Ghencea 132A
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Prelungirea Ghencea, 132A, zona Ghencea, sector 6, Bucuresti

Hera Residence - Ghencea 132A pe hartă București

str. Prelungirea Ghencea, 132A, zona Ghencea, sector 6, Bucuresti

Etape dezvoltare

Hera Residence - Ghencea 132A
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, loc de joaca
Încălzirecentrala termica
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente66–93 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații utile despre zona de amplasare

Cartierul rezidențial „Hera Residence – Ghencea 132A” se află pe strada Prelungirea Ghencea, la numărul 132A, în zona Ghencea, sectorul 6 din orașul București.

În zona de amplasare se află saloane de înfrumusețare, sunt puncte comerciale și organizații medicale. De la apartamentele noi sunt de parcurs doar 450 de metri până la supermarketul LIDL și numai 200 de metri până la Magazinul cu Povești, iar până la Mega Image Shop&Go sunt circa 1,4 – 1,5 km. Pentru copii la o distanță de doar 150 de metri de la casă se află Grădinița „Georgi”, la 400 de metri funcționează After - School „Art’Alegria”, sunt 550 de metri până la Grădinița „GoodStart” și 750 de metri până la Grădinița „Sfântul Andrei”. Până la Grădinița și Școala Primară „Maryland” este de parcurs o distanță de 900 de metri, până la Școala Primară „Pro Ingenio” și Academia Simetric se parcurg 1,5 km.

Lângă blocul locativ sunt stații cu mijloace de transport în comun pe unde circulă autobuze cu rute directe către punctele importante din capitală. De la complexul de locuințe „Hera Residence – Ghencea 132A” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de circa 10 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs aproximativ 9 km. Distanța până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de 22,3 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs 18,6 km.

Caracteristici tehnice și informații de amenajare a complexului

Ansamblul locativ „Hera Residence – Ghencea 132A” este prezentat cu un bloc de apartamente de o arhitectură ultra modernă și cu un regim de înălțime cu Parter și 4 Etaje locative. Clădirea are un aspect atractiv, solemn și elegant și are o fațadă finisată într-un contract perfect a culorii albe cu culoarea gri.

Blocul rezidențial este construit cu o mare răspundere la cele mai înalte standarde de confort și cu utilizarea celor mai calitative materiale de construcții cu implementarea ideilor arhitecturale inovaționale. Imobilul are o structură de rezistență formată din cadre beton armat cu toate închiderile exterioare și interioare din cărămidă termoeficientă. Clădirea de apartamente este fiabil izolată termic pe partea exterioară și are instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan tripan. La casa scării este instalat un ascensor sigur, modern și silențios. Toate spațiile comune din interiorul blocului sunt complet finisate. Accesul în interiorul locuințelor este controlat cu sistem cu interfon.

Pentru copii în curtea ansamblului locativ este amenajat un loc de joacă și întreg teritoriul complexului este supravegheat video. Locurile de parcare din incinta complexului de locuințe „Hera Residence – Ghencea 132A” sunt organizate supraterane.

Informații de finisare și dotările apartamentelor

Ansamblul imobiliar „Hera Residence – Ghencea 132A” este un proiect cu un număr limitat de unități locative, ce oferă rezidenților un nivel înalt de intimitate și confort. Și în incinta blocului locativ sunt proiectate doar 15 apartamente ergonomice, cu scheme cu 2 și 3 camere logic gândite. Suprafețele proprietăților locative încep de la 66 mp și ajung până la 93 mp, acestea sunt prevăzute cu balcoane.

În vânzare locuințele se predau complet finisate și dispun de placaje cu faianță și gresie. Ușile interioare sunt instalate în apartamente și la intrare este montată ușă din metal. Toate apartamentele dispun de sisteme de încălzire autonome și sunt echipate cu centrale termice proprii și toate instalațiile sanitare sunt conduse prin pardoseli. Utilitățile generale sunt complet racordate la blocul rezidențial și în apartamente este apă, gaz, curent electric și branșament la sistemul de canalizare. Fiecare locuință este contorizată separat și are instalate apometre, contoare de gaz și curent electric. Și în apartamente este TV, internet și telefonie.

Pentru alte informații despre apartamentele noi, mai multe detalii de finisare, scheme, contacte și metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Hera Residence – Ghencea 132A”.

Unde se afla Hera Residence - Ghencea 132A?

str. Prelungirea Ghencea, 132A, zona Ghencea, sector 6, Bucuresti.

Termen de finalizare Hera Residence - Ghencea 132A?

Hera Residence - Ghencea 132A – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Hera Residence - Ghencea 132A.

Cine este dezvoltatorul Hera Residence - Ghencea 132A în București?

Dezvoltator Hera Residence - Ghencea 132A – Hera Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC