Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Hera Residence Domnesti
în Domnești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Tudor Vladimirescu, 351-353, Domnesti, Ilfov

Hera Residence Domnesti pe hartă Domnești

str. Tudor Vladimirescu, 351-353, Domnesti, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente22 vile duplex
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitateda
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 ZiduriCărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Domnești” este așezat la un kilometru de la Centura București, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 351 - 353, comuna Domnești, județul Ilfov.

Facilitățile localizării

În imediata apropiere de cartierul Locativ se află marketurile: Mega Image și „Penny Market”, este un magazin cu materiale de construcții, un restaurant și o cafenea și funcționează o școală și grădinița de copii „Children’s Universe”.

Nu departe se află centre comerciale, este Carrefour și Militari Outlet.

Distanța de la duplexuri până la Piața Unirii este de 12,2 km, iar Piața Victoriei este la 14,1 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 13,1 km de la casele locative. Aeroportul Internațional Otopeni se află situat la 25,1 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este așezat la o distanță de 17,2 km.

Caracteristici constructive și descrierea generală a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Domnești” formează un cartier din 22 de vile de tip – „Duplex”, care sunt construite cu un etaj de Parter și un Etaj locativ. Sistemul constructiv este bazat pe grinzi din beton armat și închideri din cărămidă Porotherm cu grosimea pereților exteriori de 25 cm, iar pereții interiori au grosimea de 12,5 cm. Tâmplăria exterioară este de la Salamader cu profil PVC și geam termopan.

Casele sunt îngrădite individual și dispun de câte trei locuri de parcare amenajate și pavate.

Accesul în incinta Complexului locativ este securizat.

Descrierea locuințelor

Casele sunt construite cu o suprafață utilă de 120 mp și dispun la parter de o cameră de living, bucătărie și baie, la etajul locativ sunt proiectate 2 dormitoare și o baie și este ieșira la balcon.

Locuințele pot fi achiziționate fie cu finisaje „la cheie” sau „la gri”.

Tipul de finisare „la gri” include: instalații electrice și sanitare, pardoselile sunt turnate cu șapă de ciment, dar nu sunt placate, pereții și tavanul sunt prelucrați și tencuiți dar nu sunt vopsiți, ușa de la intrare este instalată.

Tipul de finisare „la cheie” include: pereții și tavanul prelucrați, tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă și/sau placați cu faianță, pardoselile sunt placate cu parchet laminat (12 cm) și/sau gresie, toate ușile sunt montate atât cele interioare ( de import Grecia) cât și cea de la exterior, la balcon și la scară sunt montate balustrade, camerele de baie sunt complet utilate și dotate cu obiecte sanitare, sistemul de încălzire este conectat și are instalată centrală termică individuală și caloriferele, funcționează sistemul de supraveghere video și alarma, locurile de parcare sunt iluminate și dispun de un senzor, curtea casei este amenajată cu alei și gazon.

Absolut toate locuințele, indiferent de tipul de finisare, sunt racordate la apă, gaze, curent electric, CATV și telefonie. Sistemul de canalizare este prin fosă septică.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Domnești” este Compania „Hera Residence”.

Mai multe informații detaliate despre vile, despre toate modalitățile de plată și cum se poate de cumpărat o vilă în ansamblul rezidențial „Domnești” direct de la Dezvoltator, aflați de pe web site-ul Companiei „Hera Residence”.

Acest proiect mai este numit și Hera Residence.

Unde se află Hera Residence Domnesti?

str. Tudor Vladimirescu, 351-353, Domnesti, Ilfov.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Hera Residence Domnesti în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Hera Residence Domnesti din Domnești?

Dezvoltătorul Hera Residence Domnesti este – Hera Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC