Previzualizare foto – fotografie originală aici

Jovial Residence 2
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Ghindari, 58-62, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Ghindari, 58-62, București (Jovial Residence 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Jovial Residence 2 pe hartă București

str. Drumul Ghindari, 58-62, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Jovial Residence 2” se află localizat pe strada Drumul Ghindari, la numerele 58-62, în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 5 al orașului București. Complexul de locuințe se află dezvoltat într-o zonă rezidențială cu blocuri noi și clădiri de oficii și se amplasează la circa 800 de metri față de ansamblul locativ „Jovial Residence 1”. În apropiere de casa locativă funcționează supermarketurile Mega Image și Lidl, este oficiu poștal, sunt bănci, farmacie și se află Spitalul „Med Clinic”. Pentru copii în această zonă este o diversitate de organizații educaționale așa ca: Grădiniță Sfântul Andrei, Grădinița Good Start, Grădinița Nr. 218, Grădinița și Școală Primară „Maryland”, Școala Primară și Gimnazială „Pro Ingenio”, Grădinița și After School „Carlida”. Sunt de parcurs pietonal 2,2 km până la stația de metrou Râul Doamnei și în proximitatea complexului de locuințe „Jovial Residence 2” circulă autobuze. Până la Piața Unirii din București este o distanță de 9,5 km, Gara de Nord se află la aproximativ 10 km și Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 22,6 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 14,3 km.

Prezentarea proiectului imobiliar

Complexul de locuințe „Jovial Residence 2” prezintă pe piața imobiliarelor noi din capitală un bloc de apartamente cochet și modern, unde fiecare apartament este asigurat cu intimitate, liniște și confort. Casa de apartamente dispune de un grad înalt de rezistență seismică și are un regim mic de înălțime, fiind construită cu un Subsol plus Parter și plus 3 Etaje locative. Structura blocului rezidențial este compusă din cadre (stâlpi și grinzi) din beton armat (C20/25 (B350) și oțel OB37/PC52). Toate închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă de tip Porotherm, la fel ca și toți pereții interiori și compartimentările. Imobilul dispune de sistme de izolare termică exterioară și izolare fonică interioară și facilită de certificat de eficiență energetică de clasa „A”. Blocul rezidențial este cu profesionalism proiectat și are fațade cu bun gust finisate cu aplicarea tencuielii și piatră travertin. În interior casa scării la fel este finisată și este echipată cu un lift de ultimă generație, ce funcționează liniștit. Accesul în incinta blocului locativ este securizat și se face prin sistem cu interfon.

Disponibile în vânzare sunt oferite locuri subterane de parcare și plus în curtea compleului locativ „Jovial Residence 2” există organizate și locuri de parcare supraterane.

Despre apartamente

Blocul rezidențial „Jovial Residence 2” este proiectat cu 16 unități locative și dispune de șase garsoniere plus 7 apartamente cu 2 camere și 3 locuințe 3 camere generoase, acestea dispun de suprafețele utile de la 34,5 mp până la 75 mp. Toate locuințele sunt luminoase și au spații eficient compartimentate, apartamentele de la etaje beneficiază de balcoane și terase, iar unitățile locative poziționate la parter facilită de grădini proprii cu suprafețele de la 25 mp până la 38 mp. În vânzare imobilele sunt prezentate finisate în deplin și de calitate înaltă sunt alese toate materialele folosite (gresia, faianța, ușile și obiectele sanitare). Sistemul termic al apartamentelor este prevăzut autonom, cu centrală termică proprie și toate instalațiile termice, sanitare, electrice și gaz sunt complet realizate. Blocul locativ dispune de branșament total la toate utilitățile generale și fiecare apartament este racordat la sistemul de asigurare cu gaze naturale și electricitate, la sistemul de alimentare cu apă curentă și la sistemul de canalizare plus fiecare proprietate locativă se contorizează separat și are instalate contoare și apometre.

Despre soluțiile de finanțare direct de la Dezvoltator, despre mai multe detalii tehnice și despre alte informații legate de apartamentele noi, puteți afla din site-ul complexului locativ „Jovial Residence 2”, unde este acces imediat chiar de pe pagina noastră doar cu un singur click.

Acest proiect mai este numit și Jovial Residence.

Unde se află Jovial Residence 2?

str. Drumul Ghindari, 58-62, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București.

Termen de finalizare Jovial Residence 2?

Jovial Residence 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Jovial Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Jovial Residence 2 din București?

Dezvoltătorul Jovial Residence 2 este – Jovial Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC