Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Hera Residence Verii
în Bragadiru

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Verii, 23, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Verii, 23, Bragadiru, Ilfov (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Hera Residence Verii pe hartă Bragadiru

str. Verii, 23, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joaca, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrala termica marca Immergas
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente149
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe28–112 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare, vecini și distanțe

Ansamblul de locuințe „Hera Residence – Verii 23” este construit într-o zonă liniștită și se află poziționat pe strada Verii, la numărul, 23, în orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Imediat lângă complexul de locuințe se află Grădinița „Micii Campioni” și Școala Primară și Secundară „Pro Ingenio”, iar la mici distanțe se află Grădinița „Sfântul Andrei”, Grădinița și Școala Primară „Maryland” și Școala Academia Simetric.

Nu departe de locuințe sunt stații cu mijloace de transport în comun, cu linii de autobuz (la doar 5 minute de mers pe jos de la compleul locativ). Și la o mică distanță se află toate punctele de interes din zona Cartierul Latin cu cafenele, restaurante, farmacii, saloane de înfrumusețare, cu supermarket-urile Mega Image, Profi, Lidl și Peny Market.

Distanța de la complexul locativ „Hera Residence – Verii 23” până în Piața Unirii din București este de 12,1 km, Gara de Nord se află la 11,6 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de parcurs o distanță de 24,1 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 23,5 km.

Prezentarea generală a complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Hera Residence – Verii 23” este compus din 4 blocuri de locuințe, toate cu regimuri de înălțime egale și fiecare cu câte un Parter și plus 4 Etaje locative. Imobilele au aspecte elegante și moderne, sunt finisate în culoarea gri și sunt foarte atractive.

Clădirile rezidențiale sunt construite foarte calitativ cu folosirea a celor mai inovative tehnologii și materiale durabile de construcții. Structura constructivă a blocurilor este formată din cadre din beton armat. Casele locative sunt foarte calde și au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Salamander și cu geam termopan. La scările rezidențiale sunt instalate ascensoare de ultimă generați și de un grad sporit de siguranță, care funcționează liniștit. În incinta complexului locativ pentru confortul rezidenților sunt prevăzute două spații comerciale.

În curtea ansamblului de locuințe „Hera Residence – Verii 23” este amenajat pentru copii un loc de joacă vesel și luminos și există multe spații verzi amenajate cu locuri de relaxare.

Pentru parcarea transportului personal al locatarilor este prevăzută și o parcare supraterană, unde sunt organizate în total un număr de 140 locuri de parcare oferite locatarilor contra cost.

Întreg teritoriul ansamblului locativ „Hera Residence – Verii 23” este sub supraveghere video și la intrare în fiecare apartament sunt instalate interfoane pentru controlul vizitatorilor.

Prezentarea apartamentelor

Imobilele noului complex „Hera Residence – Verii 23” sunt prezentate într-un număr total de 149 de spații locative cu garsoniere și apartamente confortabile cu scheme logic gândite cu 2 și 3 camere spațioase și suprafață cărora începe de la 28 mp și ajunge până la 112 mp.

Toate proprietățile locative se predau în folosire finisate și au parchet, gresie și faianță placate. În locuințe toate camerele de baie sunt complet utilate și la maxim mobilare cu toate obiectele sanitare instalate și racordate la sistemele inginerești sanitare. Unitățile locative au sisteme termice individuale cu centrale termice autonome, ce funcționează pe gaze și sunt alese de la firma Immergas, și în apartamente sunt instalate caloriferele.

Blocurile rezidențiale sunt racordate la toate utilitățile generale și locuințele sunt asigurate cu curent electric, cu apă potabilă, gaze și sunt branșate la sistemul de canalizare. Locatarii au la dispoziție în apartamentele noi acces către internet, au condus fir de telefon și cablaj pentru TV. Și uși din metal sunt instalate la intrare în fiecare apartament.

Pentru a contacta direct cu Dezvoltatorul complexului locativ și pentru a vedea toate schemele apartamentelor disponibile și a vă informa cu mai multe informații utile despre apartamente, sunteți invitați să treceți direct pe web pagina oficială a ansamblului locativ „Hera Residence – Verii 23”, acest lucru îl puteți face chiar din site-ul nostru cu doar un singur click.

Acest proiect mai este numit și Hera Residence Verii 23, Verii 23.

Unde se află Hera Residence Verii?

str. Verii, 23, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Hera Residence Verii?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Hera Residence Verii în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Hera Residence Verii din Bragadiru?

Dezvoltătorul Hera Residence Verii este – Hera Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC