Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Hera Residence - Verii 23
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Verii, 23, Bragadiru, Ilfov

Schițe și prețuri în Hera Residence - Verii 23

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 28 m2totul e vândut
2 camere
de la 51 m2totul e vândut

Hera Residence - Verii 23 pe hartă București

str. Verii, 23, Bragadiru, Ilfov

Etape dezvoltare

Hera Residence - Verii 23
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, loc de joaca, spații comerciale
Încălzirecentrala termica marca Immergas
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente149
Număr clădiri4
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente28–112 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare, vecini și distanțe

Ansamblul de locuințe „Hera Residence – Verii 23” este construit într-o zonă liniștită și se află poziționat pe strada Verii, la numărul, 23, în orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Imediat lângă complexul de locuințe se află Grădinița „Micii Campioni” și Școala Primară și Secundară „Pro Ingenio”, iar la mici distanțe se află Grădinița „Sfântul Andrei”, Grădinița și Școala Primară „Maryland” și Școala Academia Simetric.

Nu departe de locuințe sunt stații cu mijloace de transport în comun, cu linii de autobuz (la doar 5 minute de mers pe jos de la compleul locativ). Și la o mică distanță se află toate punctele de interes din zona Cartierul Latin cu cafenele, restaurante, farmacii, saloane de înfrumusețare, cu supermarket-urile Mega Image, Profi, Lidl și Peny Market.

Distanța de la complexul locativ „Hera Residence – Verii 23” până în Piața Unirii din București este de 12,1 km, Gara de Nord se află la 11,6 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de parcurs o distanță de 24,1 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 23,5 km.

Prezentarea generală a complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Hera Residence – Verii 23” este compus din 4 blocuri de locuințe, toate cu regimuri de înălțime egale și fiecare cu câte un Parter și plus 4 Etaje locative. Imobilele au aspecte elegante și moderne, sunt finisate în culoarea gri și sunt foarte atractive.

Clădirile rezidențiale sunt construite foarte calitativ cu folosirea a celor mai inovative tehnologii și materiale durabile de construcții. Structura constructivă a blocurilor este formată din cadre din beton armat. Casele locative sunt foarte calde și au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Salamander și cu geam termopan. La scările rezidențiale sunt instalate ascensoare de ultimă generați și de un grad sporit de siguranță, care funcționează liniștit. În incinta complexului locativ pentru confortul rezidenților sunt prevăzute două spații comerciale.

În curtea ansamblului de locuințe „Hera Residence – Verii 23” este amenajat pentru copii un loc de joacă vesel și luminos și există multe spații verzi amenajate cu locuri de relaxare.

Pentru parcarea transportului personal al locatarilor este prevăzută și o parcare supraterană, unde sunt organizate în total un număr de 140 locuri de parcare oferite locatarilor contra cost.

Întreg teritoriul ansamblului locativ „Hera Residence – Verii 23” este sub supraveghere video și la intrare în fiecare apartament sunt instalate interfoane pentru controlul vizitatorilor.

Prezentarea apartamentelor

Imobilele noului complex „Hera Residence – Verii 23” sunt prezentate într-un număr total de 149 de spații locative cu garsoniere și apartamente confortabile cu scheme logic gândite cu 2 și 3 camere spațioase și suprafață cărora începe de la 28 mp și ajunge până la 112 mp.

Toate proprietățile locative se predau în folosire finisate și au parchet, gresie și faianță placate. În locuințe toate camerele de baie sunt complet utilate și la maxim mobilare cu toate obiectele sanitare instalate și racordate la sistemele inginerești sanitare. Unitățile locative au sisteme termice individuale cu centrale termice autonome, ce funcționează pe gaze și sunt alese de la firma Immergas, și în apartamente sunt instalate caloriferele.

Blocurile rezidențiale sunt racordate la toate utilitățile generale și locuințele sunt asigurate cu curent electric, cu apă potabilă, gaze și sunt branșate la sistemul de canalizare. Locatarii au la dispoziție în apartamentele noi acces către internet, au condus fir de telefon și cablaj pentru TV. Și uși din metal sunt instalate la intrare în fiecare apartament.

Pentru a contacta direct cu Dezvoltatorul complexului locativ și pentru a vedea toate schemele apartamentelor disponibile și a vă informa cu mai multe informații utile despre apartamente, sunteți invitați să treceți direct pe web pagina oficială a ansamblului locativ „Hera Residence – Verii 23”, acest lucru îl puteți face chiar din site-ul nostru cu doar un singur click.

Unde se afla Hera Residence - Verii 23?

str. Verii, 23, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Hera Residence - Verii 23?

Hera Residence - Verii 23 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Hera Residence - Verii 23.

Cine este dezvoltatorul Hera Residence - Verii 23 în București?

Dezvoltator Hera Residence - Verii 23 – Hera Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC