Previzualizare foto – fotografie originală aici

Regie Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alexandru Iacobescu, 2-6, zona Grozăvești, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. ALexandru Iacobescu, 2-6 (tronson 1)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Regie Residence pe hartă București

str. Alexandru Iacobescu, 2-6, zona Grozăvești, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 FinisajeApartamentele sunt finisate “la gri”
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe33–61 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa complexului, vecini și distanțe până la punctele cheie

Complexul imobiliar „Regie Residence” se găsește pe strada Alexandru Iacobescu, la numerele 2-6, în zona Grozăvești, sectorul 6, municipiul București.

De la blocul rezidențial sunt de parcurs doar 300 de metri până la Colegiul UCECOM „Spiru Haret”, este o distanță de 500 metri până la Universitatea Ecologică din București și în jur la 600 – 700 de metri până la Universitatea Politehnica. Iar până la Grădinița „Dumbrava Fermecată” se parcurge o distanță de numai 270 de metri și 1,2 km până la Liceul „Mircea Eliade”. În vecinătatea apartamentelor noi sunt farmacii, saloane de înfrumusețare, restaurante, cafenele, magazine și la doar 700 de metri se află centrul comercial „Orhideea” cu hipermarketul Carrefour și cu o mulțime de magazine de brand, cu food-corturi și cu McDonald’s.

Lângă blocul de apartamente sunt stații de autobuz și tramvai, iar stația de Metrou Grozăvești se află la o distanță de doar 450 de metri, unde se ajunge pietonal în cel mult 6 minute. Piața Victoriei din București se află la 4,1 km față de blocul locativ „Regie Residence”, Gara de Nord este la 2,4 km, Aeroportul International „Henri Coandă” din Otopeni se află la 16,4 km și sunt 12,5 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracterizare și prezentare complex

Complexul de apartamente „Regie Residence” dispune de un bloc de apartamente modern, cu un aspect atractiv, ce este finisat într-o combinație perfectă a culorilor gri cu roșu pe un fon alb. Și la realizarea complexului locativ sunt folosite materiale de construcții calitative și tehnologii inovative.

Sistemul constructiv al imobilului constă dintr-o carcasă din cadre din beton armat cu închideri exterioare formate din cărămidă și toți pereții interiori perimetrali ai apartamentelor inclusiv și compartimentările din cărămidă. Geamurile instalate la bloc sunt de tip termopan de calitate superioară. Imobilul este fiabil izolat termic pe partea exterioară și toate terasele sunt calitativ hidroizolate și dispun de balustrade de protecție. Scările clădirii locative sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, de un grad înalt de siguranță, cu funcționare silențioasă și rapidă. Și casa scării cu restul spațiilor comune interioare sunt complet finisate cu materiale calitative și durabile. Accesul în incinta blocului de apartamente este controlat și se face prin sistem cu interfon.

În curtea complexului de locuințe „Regie Residence” pentru cei mai mici locatari este amenajat cu echipament modern un spațiu de joacă.

Locurile de parcare din ansamblul rezidențial se află prevăzute supraterane. Accesul către complexul rezidențial se face prin străzi iluminate și asfaltate.

Despre finisarea apartamentelor

În blocul locativ „Regie Residence” sunt prevăzute unități locative cu 2 camere și garsoniere cu o cameră. Apartamentele sunt proiectate cu scheme decomandate și logic gândite cu suprafețele de la 33,91 mp până la 56,13 mp.

Locuințele se predau în exploatare finisate - la gri și au toate pardoselile turnate cu sape, gata pregătite pentru ultimul nivel de placare cu finisaje (gresie sau parchet sau lemn). Tavanele și toți pereții sunt tencuiți și gletuiți grosier. Și fiecare proprietate locativă are instalată la intrare ușă de acces din metal. Toate instalațiile termice sunt instalate, este dotată câte o centrală termică proprie pe apartament și toate radiatoarele sunt montate. Instalațiile electrice sunt conduse, de asemenea și toate instalațiile sanitare sunt prezente. Pentru controlul consumului de utilități în fiecare apartament sunt instalate contoare pentru curent electric, gaze naturale și sunt apometre. Locuințele au dotat cablaj pentru TV, dispun de conexiuni internet și telefonie.

Vă invităm pe pagina web a complexului locativ „Regie Residence”, unde sunt afișate alte informații utile despre locuințe, unde găsiți toate contactele directe ale Dezvoltatorului și unde vă puteți programa la o vizionare direct la blocul rezidențial pentru a face cea mai bună alegere a apartamentului Dumneavoastră fericit.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Regie Residence Grozăvești.

Unde se află Regie Residence?

str. Alexandru Iacobescu, 2-6, zona Grozăvești, Sector 6, București.

Termen de finalizare Regie Residence?

tronson 1, tronson 2, tronson 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Regie Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Regie Residence din București?

Dezvoltătorul Regie Residence este – Regie Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC