Previzualizare foto – fotografie originală aici

MC Residence Grozavesti
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Cezarescu Economu, 23-25, zona Grozăvești, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. Cezarescu Economu, 23-25, zona Grozăvești, Sector 6, București (Mc residence Grozavesti)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

MC Residence Grozavesti pe hartă București

str. Cezarescu Economu, 23-25, zona Grozăvești, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente55
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime S+P+9E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–130 mp

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil amplasat

Ansamblul locativ „MC Residence Grozăvești” se găsește localizat pe strada Cezărescu Eonomu, la numărul 23-25, zona Grozăvești din municipiul București. Blocul locativ se învecinează cu Parcul Politehnica, se află literalmente înconjurat de facultățile Universității Politehnica și nu departe se află Universitatea Națională de Apărare Carol I. Din punct de vedere comercial în această zonă se află o mulțime de magazine: Carrefour Orhideea, AFI Cotroceni, Cora Lujerului, Auchan, LIDL, sunt sucursale bancare, funcționează farmacii și se află Spitalul Universitar de Urgență București, Spitalul Militar Central și Spitalul „Dr. Carol Davila”. Foarte aproape este sala sportivă „IDM Club” și se parcurg doar 2,8 km până la complexul sportiv „Arenele BNR”. În proximitatea blocului locativ circulă autobuze, tramvaie și la numai 350 de metri se află stația de metroul Grozăvești. De la complexul locativ „MC Residence Grozăvești” până la Piața Victoriei din București se parcurg 3,8 km, sunt 2,3 km până la Gara de Nord și 16,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”/Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”/Băneasa sunt 12,7 km.

Prezentarea complexului rezidențial cu detalii tehnice

Pe un teren cu suprafața totală de 4500 mp se află dezvoltat complexul de apartamente „MC Residence Grozăvești” și este prezentat pe piața imobiliarelor noi din capitală cu un bloc modern de apartamente confortabile, ce are un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 9 Etaje de apartamente. Imobilul este construit în corespundere cu toate standardele de confort și siguranță și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. La construcție s-au folosit doar materiale calitative și durabile. Clădirea de apartamente are o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu acoperiș de tip terasă necirculabilă și cu toți pereții exteriori și compartimentările interioare realizate din cărămidă termo eficientă. Imobilul este fiabil anvelopat cu termoizolație și hidroizolație și la locuințe este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și geam termopan. Pentru circulația interioară pe vertical la casa scării este instalat un ascensor confortabil și sigur. Toate spațiile comune sunt finisate și amenajate și accesul în interior este controlat și se face prin sistem cu interfon.

Spațiul adiacent blocului locativ „MC Residence Grozăvești” este îngrijit și complexul este prevăzut cu 60 de locuri de parcare. Parcarea este amenajată atât în subteran cât și sunt organizate locuri de parcare supraterane. Străzile și drumurile de acces către locuințele noi sunt iluminate, asfaltate și amenajate.

Descrierea apartamentelor

În total în complexul locativ „MC Residence Grozăvești” sunt concepute 55 de unități locative ergonomic proiectate și inteligent compartimentate. În blocul locativ sunt construite apartamente cu o cameră de tip Studio și sunt locuințe cu 2, 3 și 4 camere decomandat proiectate, ce dispun de suprafețele de la 40 mp și până la 130 mp. Proprietățile locative sunt prevăzute cu camere de depozitare și au balcoane. În vânzare locuințele se propun complet finisate și cu toate sistemele și instalațiile inginerești realizate. Camerele de baie din apartamente dispun de toate obiectele sanitare instalate și conectate la instalațiile sanitare. Sistemul termic este individual pentru fiecare unitate locativă, ce se încălzește autonom cu centrala sa termică. Este ușă metalică instalată la intrare în fiecare apartament, inclusiv și uși interioare. Blocul rezidențial dispune de racordare totală la utilitățile generale și toate apartamentele sunt asigurate cu curent electric, cu gaze naturale, sunt alimentate cu apă curentă și sunt branșate la sistemul de canalizare. În fiecare locuință sunt instalate apometre, contoare de gaz și contoare de electricitate.

Alte detalii de finisare a apartamentelor noi, informații utile despre metodele de plată acceptate, disponibilitatea locuințelor, pentru contactele directe către Dezvoltator și pentru a vă programa la o vizionare, vă invităm să vizitați pagina web a complexului locativ „MC Residence Grozăvești”, care este accesibilă direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și MC Residence.

Unde se află MC Residence Grozavesti?

str. Cezarescu Economu, 23-25, zona Grozăvești, Sector 6, București.

Termen de finalizare MC Residence Grozavesti?

Mc residence Grozavesti – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în MC Residence Grozavesti în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul MC Residence Grozavesti din București?

Dezvoltătorul MC Residence Grozavesti este – MC RESIDENCE.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC