Previzualizare foto – fotografie originală aici

H Victoriei 139
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Calea Victoriei, 139, zona Victoriei, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

Calea Victoriei, 139, București (H Victoriei 139)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

H Victoriei 139 pe hartă București

Calea Victoriei, 139, zona Victoriei, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 FacilităţiInterfon audio-video
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Lift2 ascensoare
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente33 de apartamente-bijuterie
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips carton

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

În centru amplasat cu toate facilitățile învecinat

Complexul de imobiliare „H Victoriei 139” este excelent poziționat pe strada Calea Victoriei, la numărul 139, în sectorul 1 din orașul București.

Ansamblului de locuințe se învecinează cu Muzeul Național „George Enescu” și Colegiul Național de Muzică „George Enescu”. În imediata proximitate a complexului de locuințe se află absolut toate facilitățile capitalei, sunt puncte de dezvoltare culturală, puncte de interes comercial, diverse cafenele și restaurante, instituții medicale, saloane de înfrumusețare și o mulțime de organizații de învățământ (grădinițe, școli, licee, colegii și сele mai prestigioase universități și academii).

De la complexul rezidențial „H Victoriei 139” este acces facil atât pietonal cât și cu mijloace de transport în comun până la orice punct de interes. Distanța de la blocul locativ până la Piața Unirii este de 3,1 km, sunt 5 minute până la Piața Victoriei, deoarece aceasta se află la doar 450 de metri, până la Gara de Nord sunt 1,1 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la o distanță de 15,9 km față de locuințe și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este localizat la 13,9 km.

Conceptul proiectului și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial este proiectat cu un imobil de tip – Butique „H Victoriei 139” și este prezentat cu o clădiră unică de un design arhitectural deosebit, imobilul dispune de un regim de înălțime de Parter plus opt Etaje Rezidențiale. Casa de apartamente dispune de o structură de rezistență durabilă, are o zidărie eficientă termic și fonic realizată din cărămidă. Pentru compartimentările interioare din interiorul locuințelor sunt folosite plăcile din gips-carton dublu placate și cu o umplutură din vată minerală. Tâmplăria exterioară instalată la clădirea locativă dispune de ferestre cu profil din lemn pe partea exterioară cu trei rânduri de sticle. În bloc sunt instalate două ascensoare moderne și sigure, care funcționează foarte liniștit fără a deranja liniștea rezidenților. Holul de intrare în clădire este perfect finisat și cu un sistem de iluminat sofisticat cu lămpi LED și pe scări sunt instalați senzori de mișcare.

În complexul de locuințe sunt prevăzute și spații de depozitare (acestea sunt securizate) și pentru controlul accesului în locuințe a vizitatorilor la intrare în fiecare apartament este instalat câte un interfon audio – video.

Locuințe unice excepțional finisate

Proiectul de imobiliare de lux „H Victoriei 139” cu demnitate prezintă 40 de unități locative semidecomandate cu scheme cu 2, 3 sau 4 camere cu terase private și cu geamuri mari, care asigură încăperile cu multă lumină naturală.

Apartamentele sunt oferite în vânzare finisate la cheie cu finisaje luxoase aplicate cu o mare grijă și locuințele se predau cumpărătorilor nemobilate. Pereții din apartamente sunt ideal nivelați, pardoselile sunt placate cu parchet triplu-stratificat, în camerele de baie ereții și pardoselile sunt finisați sunt finisate cu piatră naturală și dispun de duș fără rame de tip walk-in și lavoare și căzi cu modele moderne de ultimă generație, cu vas de toaletă suspendat.

În locuințe sunt toate instalațiile atent conectate, unde centralele termice sunt dotate și prin pardoseală este instalat sistemul de încălzire, care beneficiază de controlul temperaturii prin termostate. Și locuințele dispun de toate echipamentele instalate pentru sistemul modern de aer condiționat de tip muti-split.

În toate camerele apartamentelor este dotat cablaj pentru TV și cablu de date pentru televizoarele smart. Toate utilitățile necesare au racordare la blocul de locuințe și în fiecare apartament sunt separat instalate contoare la gaz și curent electric plus apometre.

Cu un grad înalt de securitate este instalată ușa de la intrare efectuată din metal și finisată cu placă din lemn, care are sistem de închidere multipunct cu toc de închidere metalic.

Complexul de imobiliare de prestigiu este dezvoltat de compania „Hagag Development Europe” și pentru a contacta unul din consultanții imobiliari, vă invităm să treceți direct pe web pagina ansamblului rezidențial „H Victoriei 139”, unde sunt afișate toate contactele și informațiile și detaliile despre apartamentele irepetabile din centrul Bucureștiului.

Acest proiect mai este numit și Victoriei 139 Residence.

Unde se află H Victoriei 139?

Calea Victoriei, 139, zona Victoriei, Sector 1, București.

Termen de finalizare H Victoriei 139?

H Victoriei 139 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în H Victoriei 139 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul H Victoriei 139 din București?

Dezvoltătorul H Victoriei 139 este – Hagag Development Europe.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC