Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex H Victoriei 139
în București

Prețul / m2
de la ‍3 057 € +TVA
Adresa
Calea Victoriei, 139, Sector 1

Schițe și prețuri în H Victoriei 139

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 aprilie
2 camere72.3–74.76 m2de la ‍3 057 € +TVA / m2de la ‍222 746 € +TVA
3 camere104.77–110.15 m2de la ‍3 287 € +TVA / m2de la ‍344 355 € +TVA

H Victoriei 139 pe hartă București

Calea Victoriei, 139, Sector 1

Etape dezvoltare

H Victoriei 139
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în H Victoriei 139

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiInterfon audio-video
Încălzireîncălzire în pardoseală
Lift2 ascensoare
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente33 de apartamente-bijuterie
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțime6
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din gips carton
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente53–120 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

În centru amplasat cu toate facilitățile învecinat

Complexul de imobiliare „H Victoriei 139” este excelent poziționat pe strada Calea Victoriei, la numărul 139, în sectorul 1 din orașul București.

Ansamblului de locuințe se învecinează cu Muzeul Național „George Enescu” și Colegiul Național de Muzică „George Enescu”. În imediata proximitate a complexului de locuințe se află absolut toate facilitățile capitalei, sunt puncte de dezvoltare culturală, puncte de interes comercial, diverse cafenele și restaurante, instituții medicale, saloane de înfrumusețare și o mulțime de organizații de învățământ (grădinițe, școli, licee, colegii și сele mai prestigioase universități și academii).

De la complexul rezidențial „H Victoriei 139” este acces facil atât pietonal cât și cu mijloace de transport în comun până la orice punct de interes. Distanța de la blocul locativ până la Piața Unirii este de 3,1 km, sunt 5 minute până la Piața Victoriei, deoarece aceasta se află la doar 450 de metri, până la Gara de Nord sunt 1,1 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la o distanță de 15,9 km față de locuințe și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este localizat la 13,9 km.

Conceptul proiectului și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial este proiectat cu un imobil de tip – Butique „H Victoriei 139” și este prezentat cu o clădiră unică de un design arhitectural deosebit, imobilul dispune de un regim de înălțime de Parter plus opt Etaje Rezidențiale. Casa de apartamente dispune de o structură de rezistență durabilă, are o zidărie eficientă termic și fonic realizată din cărămidă. Pentru compartimentările interioare din interiorul locuințelor sunt folosite plăcile din gips-carton dublu placate și cu o umplutură din vată minerală. Tâmplăria exterioară instalată la clădirea locativă dispune de ferestre cu profil din lemn pe partea exterioară cu trei rânduri de sticle. În bloc sunt instalate două ascensoare moderne și sigure, care funcționează foarte liniștit fără a deranja liniștea rezidenților. Holul de intrare în clădire este perfect finisat și cu un sistem de iluminat sofisticat cu lămpi LED și pe scări sunt instalați senzori de mișcare.

În complexul de locuințe sunt prevăzute și spații de depozitare (acestea sunt securizate) și pentru controlul accesului în locuințe a vizitatorilor la intrare în fiecare apartament este instalat câte un interfon audio – video.

Locuințe unice excepțional finisate

Proiectul de imobiliare de lux „H Victoriei 139” cu demnitate prezintă 40 de unități locative semidecomandate cu scheme cu 2, 3 sau 4 camere cu terase private și cu geamuri mari, care asigură încăperile cu multă lumină naturală.

Apartamentele sunt oferite în vânzare finisate la cheie cu finisaje luxoase aplicate cu o mare grijă și locuințele se predau cumpărătorilor nemobilate. Pereții din apartamente sunt ideal nivelați, pardoselile sunt placate cu parchet triplu-stratificat, în camerele de baie ereții și pardoselile sunt finisați sunt finisate cu piatră naturală și dispun de duș fără rame de tip walk-in și lavoare și căzi cu modele moderne de ultimă generație, cu vas de toaletă suspendat.

În locuințe sunt toate instalațiile atent conectate, unde centralele termice sunt dotate și prin pardoseală este instalat sistemul de încălzire, care beneficiază de controlul temperaturii prin termostate. Și locuințele dispun de toate echipamentele instalate pentru sistemul modern de aer condiționat de tip muti-split.

În toate camerele apartamentelor este dotat cablaj pentru TV și cablu de date pentru televizoarele smart. Toate utilitățile necesare au racordare la blocul de locuințe și în fiecare apartament sunt separat instalate contoare la gaz și curent electric plus apometre.

Cu un grad înalt de securitate este instalată ușa de la intrare efectuată din metal și finisată cu placă din lemn, care are sistem de închidere multipunct cu toc de închidere metalic.

Complexul de imobiliare de prestigiu este dezvoltat de compania „Hagag Development Europe” și pentru a contacta unul din consultanții imobiliari, vă invităm să treceți direct pe web pagina ansamblului rezidențial „H Victoriei 139”, unde sunt afișate toate contactele și informațiile și detaliile despre apartamentele irepetabile din centrul Bucureștiului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial H Victoriei 139?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în H Victoriei 139 în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în H Victoriei 139?

Metru pătrat în acest complex costă de la 3057 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în H Victoriei 139 în București?

Modalități de plata în H Victoriei 139: Credit imobiliar, Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare H Victoriei 139?

H Victoriei 139 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC