Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vernescu Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Sfinții Voievozi, 52-54, zona Victoriei, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Sfinții Voievozi, 52-54, București (imobil)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Vernescu Residence pe hartă București

str. Sfinții Voievozi, 52-54, zona Victoriei, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftlift Schindler
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri1
🟧 ParcareKlaus parcare
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Înălțime plafoane270 cm
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–207 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Vernescu Residence” se află amplasat ăn centrul Bucureștiului, pe strada Sfinții Voievozi, nr. 52-54, la secunde numărate până la Calea Victoriei.

Facilitățile localizării

Complexul Locativ „Vernescu Residence” este așezat în centrul Capitalei în apropiere de muzee, galerii, monumente și palate istorice.

În vecinătate sunt Parcurile: Nicolae Iorga, Gării de Nord, Kiseleff, Cișmigiu, Operei și Parcul Grădina Icoanei.

De asemenea în acest cartier se găsesc multe instituții de învățământ și puncte de interes cotidian pentru toată familia cu magazine, terase și restaurante.

Distanța până la Piața Unirii este de 4,3 km. Gara de Nord se situează chiar în vecinătate la numai 1,3 km de la imobil. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 15,1 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de până la 7 km. Și sunt doar 900 de metri până la Stația de Metrou „Gara de Nord”.

Caracteristici constructive a complexului rezidențial

Clădirea cu un design de excepție este proiectată cu Parter plus 5 etaje locative.

Fațada casei locative este neobișnuit decorată cu plasă metalică și dispune de un sistem de termoizolație la cel mai înalt nivel, care este efectuat din capace de exterior care sunt combinate cu panouri de aluminiu și sticlă perforate și vopsite. În construcție sunt prevăzute fațade retrase pentru a forma o terasă circulabilă din toate părțile clădirii. Blocul de apartamente este echipat cu ascensor modern cu capacitatea de ridicare a 8 persoane, de marcă Schindler.

Complexul locativ dispune de un sistem avansat de parcare de tip Klaus, unde sunt prevăzute spații largi pentru parcarea automobilelor cu lungimea de 5,90m, cu lățimea de 2,60 m și înălțimea de 2,05m.

Rezidențe are un hol finisat cu gust unde este amplasată recepția. Complexul dispune de o sală de sport privată cu utilizare comună.

Despre apartamente

Există 36 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere cu 18 tipuri de compartimentări confortabile și bine gândite. Locuințele se predau cmplet finisate cu materiale moderne și calitative, fiind dotate cu obiecte sanitare de la Ideal Standard și cu baterii Grohe.

Locuințele au tâmplărie de la Schuco cu geamuri de dimensiuni mari, sticle termoizolante low-e și cu profil din aluminiu de culoare gri. Ușile interioare au înălțimea de 240 cm și sunt albe lucioase la culoare, efectuate din lemn, de marcă Filomuro. Ușile de la intrare de asemenea au înălțimea de 2,4 m și dispun de un nivel înalt de securitate, fiind cu finisaje speciale de culoare venghe din exterior și albe din interior. Parchetul din camere este multistratificat, băile sunt placate cu piatră naturală Travertin sau cu ceramică specială, gresie și faianță de la Marazzi. Iar terasele sunt placate cu piatră artificială cu grosimea de 2 cm și cu un sistem flotant.

În apartamente sunt instalate apometre, contoare pentru electricitate și aparate de aer condiționat Mitsubishi

Funcționează sistemul inovativ de „Casă Inteligentă”.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Vernescu Residence” este Compania„Metropolitat Development”, care este deținută de Compania „Euromall”. Proiectantul clădirii Vernescu Residence este Compania „Westfourth Arghitecture”.

Mai multe informații despre locuințele noi și despre toate metodele de achitare și achiziționare direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web ansamblului rezidențial „Vernescu Residence”.

Acest proiect mai este numit și Vernescu Residence Victoriei.

Unde se află Vernescu Residence?

str. Sfinții Voievozi, 52-54, zona Victoriei, Sector 1, București.

Termen de finalizare Vernescu Residence?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vernescu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vernescu Residence din București?

Dezvoltătorul Vernescu Residence este – Euromall.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC